| Biseri, provale na satu.. | |
|
+26Brajo IZpridrage Stella Mel0 † morbid.puppet † Strahovuk Mary mršavi_pas nj nj nj (: just_another_girl .MiSs Dreamer.<3 †Blair witch† Fleur koza heroina rawr JustLike Teychee malena. VVVVV zbunjolica. Miss Sunshine* .Maya. alternativka :] !dealno_loš@ Ellie bombica 30 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. pet svi 29, 2009 7:11 pm | |
| oa iz povijesti: koje je fakultete osnovao mažuranić učenik odgovara za ocjenu a nije učio: ????? ja sjedim iza pa mu došapnem : filozovski učenik : filozovski ja: pravni učenik: pravni ja : bogoslovni učenik: pravoslavni | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. pet svi 29, 2009 8:43 pm | |
| - rap.dogg je napisao/la:
- oa iz povijesti: koje je fakultete osnovao mažuranić
učenik odgovara za ocjenu a nije učio: ????? ja sjedim iza pa mu došapnem : filozovski učenik : filozovski ja: pravni učenik: pravni ja : bogoslovni učenik: pravoslavni hehe. to i mi sad učimo. | |
|
| |
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. pet svi 29, 2009 8:50 pm | |
| ma mi smo ti to završili sam učimo one krize i prvi svjetski rat..... | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. pet svi 29, 2009 9:00 pm | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. sri kol 12, 2009 5:11 pm | |
| Na zemljopisu u 6-om razu.
Profesorica: Koje dvije drzave nisu savezne drzave SAD-a? Filip: Havaji. Prof: Dobro, jos jedna. Ja: Danska! Prof: Ma kakva Danska, Danska je u Europi. Ja: Pa na Grenlandu pise Danska. I svi se poceli naravno smijat. I sta je najbolje dobila sam 5 od te profke. Cudna je to biljka =) | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. sri kol 12, 2009 5:33 pm | |
| pametna naša amy joj, sjetih se i ja nečeg... traži jedan dečko iz raz na wc... nastavnica ga neputi... i ovaj počne navaljivat: ''molim vas, pustite me, pustite me...'' i sad prof ga jedva pusti... izađe on iz razreda, kad evo ga nazad za sekundu... i pita onak smrtno ozbiljan: ''jel treba donjet dokaz da sam bio na wc-u?'' | |
|
| |
†Blair witch† Pravi forumaš!
Broj postova : 1209 Lokacija : playing with madness Registration date : 06.08.2009
| |
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. sri kol 12, 2009 9:48 pm | |
| Hm.. Bilo na fizici. Antonio:Profesore mogu na wc? Prof:Moze. I nema Antonia 20 minuta i ide ga prof trazit. I nade ga kako jede sendvic. Prof:A to u danasnje vrijeme znaci ici na wc...
Mislim nije sad smjesno, ali bilo je na satu. Mi se trgali. | |
|
| |
.MiSs Dreamer.<3 Bravo..:)
Broj postova : 740 Lokacija : Vrtić iza kuće Registration date : 09.07.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. čet kol 13, 2009 3:33 pm | |
| | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. sub kol 15, 2009 1:47 am | |
| ajme kad se sitin e hahaha fale mi te provale o satovima xD
profa zemljopisa: što se nalazi na grbu dalmacije? učenica: tri tuke (zaravo ide leopardove lave xD) prof.: ajde kad sve znaš, kako je tuka dobila ime? učenica: jer su je puno tukli hahahah xD
profa povijesti: Što je to kistalna noć? učenik: to je put koji su hrvati morali hodati (mislija je zapravo na križni put haha) | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. sub kol 15, 2009 9:01 pm | |
| - just_another_girl je napisao/la:
- ajme kad se sitin e hahaha fale mi te provale o satovima xD
profa zemljopisa: što se nalazi na grbu dalmacije? učenica: tri tuke (zaravo ide leopardove lave xD) prof.: ajde kad sve znaš, kako je tuka dobila ime? učenica: jer su je puno tukli hahahah xD hahahahhahahahaahha xD Marin i dan danas traži hrvatsku na grenlaandu xD | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. sub kol 15, 2009 9:04 pm | |
| - ~°~Marina~°~ je napisao/la:
- hahahahhahahahaahha xD
Marin i dan danas traži hrvatsku na grenlaandu xD haha pa možda jednog dana i nađe hahhhaha čuda se događaju | |
|
| |
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. sub kol 15, 2009 9:06 pm | |
| nije normalan xD
što je nejgore to je rekao u četvrtom
i prvi sat zemljopisa profa ga namjerno pita da vidi jel naučio i on opet pokae isto mjesto
još uvjerava a e tu al smo premali pa se ne vidimo XD
mi umiremo xD | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. uto kol 18, 2009 10:55 pm | |
| prof (meni govori): jel ti vruće? ja: uf... da! prof: tako će ti biti i u paklu....
-_-' | |
|
| |
mršavi_pas Ide, ide..
Broj postova : 238 Age : 31 Registration date : 24.08.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. čet ruj 03, 2009 11:03 am | |
| naš prof iz latinskog pita kad je dan muškaraca?... ...frendica odgovori na sv. Nikad! | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. čet ruj 03, 2009 1:51 pm | |
| - JuSt SmiLe :D je napisao/la:
- nije normalan xD
što je nejgore to je rekao u četvrtom
i prvi sat zemljopisa profa ga namjerno pita da vidi jel naučio i on opet pokae isto mjesto
još uvjerava a e tu al smo premali pa se ne vidimo XD
mi umiremo xD Svijet je pun debila.. Jedan moj frend je tražio Ameriku u Australiji.. -.- | |
|
| |
Strahovuk Pravi forumaš!
Broj postova : 1677 Age : 33 Registration date : 03.09.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. čet ruj 03, 2009 8:31 pm | |
| ovo je bilo kod frenda u 9 gimnaziji, govorila profa iz biologije o mozgu i imala valjda neku sliku mozga il tak nešt i kaže da tako izgleda kada se izvadi iz čovjeka, i tam neka cura pita jeli taj čovjek još živ? lol il naš profesor prošle god iz dioničarstva kaže vjerovali ili da | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| |
| |
rawr Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. čet ruj 03, 2009 9:11 pm | |
| Odgovara jedan grcki....I treba reci: Tezej je dosao u Atenu da oslobodi Atenjane jer su oni morali stati...bla bla... Ali ... Kaže on: Tezej je dosao u Atenu da oslobodi Atenjane jer su oni morali s****! Mi umrli od smijeha... U to cujes profesroa:Pa morali su! .... likovni: prof: po čemu znamo da je nešto umjetnost? ja: pa po cijeni (a šta nije?) | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. čet ruj 03, 2009 10:10 pm | |
| - sun child je napisao/la:
- Odgovara jedan grcki....I treba reci: Tezej je dosao u Atenu da oslobodi Atenjane jer su oni morali stati...bla bla...
Ali ... Kaže on: Tezej je dosao u Atenu da oslobodi Atenjane jer su oni morali s****! Mi umrli od smijeha... U to cujes profesroa:Pa morali su!
....
likovni: prof: po čemu znamo da je nešto umjetnost? ja: pa po cijeni (a šta nije?) Hahahahaha.. Dobro si joj rekla... | |
|
| |
| |
| |
Broj postova : 1209 Lokacija : playing with madness Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. čet lis 15, 2009 5:20 pm | |
| učili smo na hrvatskom o izvedenicama i to sve. i na zamjeni nam je bila učiteljica iz engleskog. pita ona nas koje sve riječi mi upotrebljavamo, a da su engleske. onda mi nabrajamo. i veli ona: može i ja sam u bedu. onda jedan dečko veli: ja sam u krevetu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. sub lis 17, 2009 10:00 pm | |
| 1: profa : kakva je riječna mreža u europi dominik : razvedena profa : pa što to onda znači dominik : DA IMA PUNO RIBE... profa : nisam te pitala ribarska nego riječna
2: netko je nešto krivo pročito pa je profa na to : jel sam ja tako pročitala ? onda u mene treba top pa na sibir, ako ne na sibir onda u saharu
3: pod biologijom ili fizikom luka : učiteljice mogu na WC učiteljica : nema WC-a ( dakle fizika je ) luka : dajte učiteljice nisam bio več 3 dana
4: ( nezz koji je predmet niti ko je to govorio ) učitelj : zašto noj zabija glavu u pijesak učenik : tamo mu je hladovina
5: ova iz fizike ''ajde dosta s tim računanjem, bolje vam je da čuvate to što vam je u gaćama ''
6: pod kemijom smo učili fizikalne promjene te smo spominjali gorenje vatre te pepel pa je učiteljica rekla da su prije od pepela pravili sapun
i sad 2 sata kasnije pod fizikom to isto je predavala ova iz fizike profa : što nastaje gorenjem vatre neki učenik : pepel a piki na to : a od pepela sapun profa : kaki sapun šta sapun odakle ti sapun piki : pa učetljica iz kemije to pričala | |
|
| |
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. sri lis 21, 2009 6:35 pm | |
| jedan iz mojeg razreda je reko da je pms ono kaj ima ratnik prije rata. :OO | |
|
| |
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. ned stu 01, 2009 11:56 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Biseri, provale na satu.. | |
| |
|
| |
| Biseri, provale na satu.. | |
|