..Teen Forum.. ..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =) |
|
| Leksikon :) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Leksikon :) pon srp 26, 2010 12:06 pm | |
| 1. Nadimak: 2. Datum rodjenja: 3. Horoskopski znak : 4. Omiljeni pjevac : 5. Omiljena pjevacica : 6. Omiljeni glumac : 7. Omiljena glumica : 8. Omiljena pjesma : 9. Omiljeni film: 10. Omiljena serija: 11. Omiljeni sportaš: 12. Omiljeni sport : 13. Omiljena hrana : 14. Omiljeno pice : 15. Najvise volim : 16. Najvise mrzim : 17. Najbolji prijatelji : 18. Decko/djevojka/simpatija : 19. Hobi : 20. Nesto za kraj : | |
| | | KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: Leksikon :) pon srp 26, 2010 12:08 pm | |
| 1. Nadimak: Karlič 2. Datum rodjenja: 13.4.1995. 3. Horoskopski znak : ovan 4. Omiljeni pjevac : Jon Bon Jovi, Axl Rose,Johnny Gioeli,David Coverdale 5. Omiljena pjevacica: Anahi 6. Omiljeni glumac: / 7. Omiljena glumica: / 8. Omiljena pjesma : Runaway 9. Omiljeni film: :S Sumrak 10. Omiljena serija: Rebelde,Prijatelji 11. Omiljeni sportaš: / 12. Omiljeni sport : Rukomet 13. Omiljena hrana : Pomfri i pohana svinjetina 14. Omiljeno pice : Sok od naranče 15. Najvise volim : jest 16. Najvise mrzim : ljudske gluposti 17. Najbolji prijatelji : Iva,Paula,Anamarija :P 18. Decko/djevojka/simpatija : / 19. Hobi : Klavir :) <3 20. Nesto za kraj : -.- xD | |
| | | Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Leksikon :) pon srp 26, 2010 5:02 pm | |
| 1. Nadimak: Kreten, matjitj, muškarčina -.-' 2. Datum rodjenja: 27.12. 3. Horoskopski znak : Koza 4. Omiljeni pjevac : Željko Joksimović, Kontra 5. Omiljena pjevacica : - 6. Omiljeni glumac : Johnny Deep 7. Omiljena glumica : - 8. Omiljena pjesma : Sada znaš, To the moon and back, Listen to you hert, Žena za sva vremena, Lud i ponosan, Volim Mostar makar 'vaki. 9. Omiljeni film: Kad jaganjci utihnu 10. Omiljena serija: - 11. Omiljeni sportaš: - 12. Omiljeni sport : Spavanje 13. Omiljena hrana : Pizza margarita. 14. Omiljeno pice : Sarajevsko pivo. 15. Najvise volim : Ljubiti se, pričati, smijeh, vesele ljude, vrijeme poslje kiše, dobre knjige, dobru muziku, dobru travu al to je rijetkost naći pa više ne eksperimentišem, partyje , koncerte.. 16. Najvise mrzim : Komarce, laž, smrt, depresivne ljude, hijerarhiju, politiku, ljude koji muče životinje, novac, rečenice : Ja sam muškarac i Ja bi bez obaveza, prevaru, dosadne knjige. 17. Najbolji prijatelji : Ščipa i Omi. 18. Decko/djevojka/simpatija : Penis. 19. Hobi : poljupci (a) 20. Nesto za kraj : Bolji moj lexikon | |
| | | SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Leksikon :) pon srp 26, 2010 8:17 pm | |
| 1. Nadimak: Emica, Emuška, Kroatiše pupi, Emo... 2. Datum rodjenja: 29.12.'95 3. Horoskopski znak: Jarac 4. Omiljeni pjevac: Axl Rose, Jon Bon Jovi, Zoran Mišić 5. Omiljena pjevacica: Miley Cyrus, Celine Dion 6. Omiljeni glumac: Johnny Depp, Orlando Bloom, Chad Michael Murray 7. Omiljena glumica: Hillary Duff 8. Omiljena pjesma: Nijedna mi nije omiljena među rock stvarima. Jer sam se u svakoj pjesmi našla ^^ Ali kad bih bašš morala: onda Sweet child of mine <3 9. Omiljeni film: John Q, Man on fire, Kako se riješiti frajera u 10 dana. 10. Omiljena serija: Anđeo i Vrag, Hannah Montana i Wizards of Wawerly place. 11. Omiljeni sportaš: / 12. Omiljeni sport: Odbojka i Košarka 13. Omiljena hrana: / 14. Omiljeno pice: Sprite 15. Najvise volim: Glazbu, narukvice, lančiće, majice sa bandovima.... 16. Najvise mrzim: Umišljene, bahate, komarce.... 17. Najbolji prijatelji: Viktorija 18. Decko/djevojka/simpatija: Simpatija 19. Hobi: Ništa 20. Nesto za kraj: Ćao | |
| | | iva Svaka čast :)
Broj postova : 2555 Age : 29 Registration date : 08.05.2010
| Naslov: Re: Leksikon :) uto srp 27, 2010 12:36 am | |
| 1. Nadimak: Ivka -.- 2. Datum rodjenja: 7.9.1995. 3. Horoskopski znak : djevica 4. Omiljeni pjevac : ima ih... 5. Omiljena pjevacica : -//- 6. Omiljeni glumac : taylor lautner *.* 7. Omiljena glumica : nezz 8. Omiljena pjesma : ima ihh... 9. Omiljeni film: sumrak,mladi mjesec.. 10. Omiljena serija: bibin svijet,najbolje godine 11. Omiljeni sportaš: hmm..Ivan Čupić 12. Omiljeni sport : odbojka i rukomeet 13. Omiljena hrana : pizza,hamburger,pomfrit... 14. Omiljeno pice : ledeni čaj,kola 15. Najvise volim : svoje prijateljee *.* 16. Najvise mrzim : 17. Najbolji prijatelji : Karla,Lara,Tadeja,Monika,Brigita 18. Decko/djevojka/simpatija : :P 19. Hobi : odbojka 20. Nesto za kraj : papa :** | |
| | | proud nobody Bravo..:)
Broj postova : 792 Age : 29 Lokacija : prozor prema zalazu. Registration date : 14.04.2010
| Naslov: Re: Leksikon :) uto srp 27, 2010 7:00 pm | |
| 1. Nadimak: Mimi, Mirnica xd 2. Datum rodjenja: 4.9. (: 3. Horoskopski znak : djevica 4. Omiljeni pjevac : ville valooo <3 a divaaan je :)) 5. Omiljena pjevacica : ne znam :/ 6. Omiljeni glumac : johnny depp <3 7. Omiljena glumica : sandra bullock 8. Omiljena pjesma : Never too late <333333 9. Omiljeni film: ne znam puno ih je 10. Omiljena serija: a bila je Dolina suuuncaa. i DADILJAA <3 a sad može proć hmm pa bilo koja od ovih popodne na rtluu i tree hill 11. Omiljeni sportaš: blankaa vlašić :) a oke nije sportaš al je sportašica xd 12. Omiljeni sport : odbojka, rukomet, košarka 13. Omiljena hrana : lazaaaanje 14. Omiljeno pice : juicy fruits sok :D 15. Najvise volim : obitelj, prijatelje, a njega -.- 16. Najvise mrzim : jetrica xD 17. Najbolji prijatelji : danicaaaaa <3 i matteooooo 18. Decko/djevojka/simpatija : hm.da. xd 19. Hobi : nula bodova. ahaha xd škola stranih jezika. al to baš i nije neki hobi. 20. Nesto za kraj : baj baj hahaha | |
| | | just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Leksikon :) sri srp 28, 2010 7:08 pm | |
| 1. Nadimak: Jope, Bući ^^ 2. Datum rodjenja: 1.10 :D 3. Horoskopski znak : Vaga 4. Omiljeni pjevac : Mirna je napisala prije mene xD 5. Omiljena pjevacica : amy lee 6. Omiljeni glumac : Johnny depp :D 7. Omiljena glumica : Jenifer Aniston 8. Omiljena pjesma : Soldier of fortune, I'll be there for you, This I love 9. Omiljeni film: Requiem for a Dream 10. Omiljena serija: Prijatelji, Uvod u anatomiju, i naravno Lud zbunjen normalan xD 11. Omiljeni sportaš: Spličani moji Duje Draganja i Blanka vlašić, nekako su mi oni najsimpatičniji xD 12. Omiljeni sport : Rukomet i nogomet xD 13. Omiljena hrana : Sir xD 14. Omiljeno pice : Bezalkoholno voda, alkoholno pivo 15. Najvise volim : spavat xD 16. Najvise mrzim : kad me probude ladnon vodom xD 17. Najbolji prijatelji : Jopa, Luka, Popa :D 18. Decko/djevojka/simpatija : Nepostoji :D 19. Hobi : izležavanje :D i da puzule :D 20. Nesto za kraj : baaaaj *wave* | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Leksikon :) | |
| |
| | | | Leksikon :) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|