wild_girl13
Broj postova : 22 Age : 31 Registration date : 16.06.2010
| Naslov: trebam pomooć ned ruj 05, 2010 2:53 pm | |
| Ovako. prije negdje tjedan dana bila sam vanii i tamo sam srela jednog dečka. on ima 23 godine, a ja 17. i tad sam malo više popila i zabrijala sam sa njim. zbog toga sam jako zažalila i nisam više htjela bit sa njim. a on silno želi da mi budemo zajedno. neprestano mi šalje poruke da moram bit sa njim, da će me ubit ako ne budem, da će me silovat i tome sličnoo. od tad se bojim i izać vann. -.- prijateljice mi kažuu da on to ne misli doslovno i da je on dobar dečkoo. ma kako netko takav može bit dobarr?? šta bi ja sad trebala? mislim da ga prijavim, da kažem nekom starijemm. ?? | |
|
Totalno drukčija klinka Pravi forumaš!
Broj postova : 1809 Registration date : 16.07.2010
| Naslov: Re: trebam pomooć ned ruj 05, 2010 4:10 pm | |
| Pa glee,mooj saavjeet tii jee daa see uupuuustiiiš u seeksuuaalnee oodnoosee s njiim ii oondaa naam tuu liieepoo jaaviiš kaakoo jee biiloo ii daaš naam jooš jeedaan paameetaan saaviieet daa see ii mii uupuustiimooo uu iistoooo saa ljuudiiiimaa koojii naam priieeteee smRćuuu. | |
|
KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: trebam pomooć ned ruj 05, 2010 4:11 pm | |
| - Totalno drukčija klinka je napisao/la:
- Pa glee,mooj saavjeet tii jee daa see uupuuustiiiš u seeksuuaalnee oodnoosee s njiim ii oondaa naam tuu liieepoo jaaviiš kaakoo jee biiloo ii daaš naam jooš jeedaan paameetaan saaviieet daa see ii mii uupuustiimooo uu iistoooo saa ljuudiiiimaa koojii naam priieeteee smRćuuu.
Hahaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa. II mojjjj istooooooo :D | |
|
wild_girl13
| Naslov: Re: trebam pomooć pet ruj 10, 2010 10:52 am | |
| hahaa. možee. superrrrr savjettt. javit ću vammm sigurnooo. | |
|
KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: trebam pomooć pet ruj 10, 2010 4:52 pm | |
| Jjjjjjeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
wild_girl13
| Naslov: Re: trebam pomooć ned ruj 12, 2010 11:50 am | |
| HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHA. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: trebam pomooć | |
| |
|