..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Mislite li da imate prave prijatelje?

Go down 
+23
~iZZiLiCiOuS. ^^*
bezerker
heroina
just_another_girl
...
just.be
Miss H.
.ZvieZzdica<3
petra
keksiĆ.
.Maya.
Miss Independent
koza
bombica
JustLike
VVVVV
malena.
Miss Sunshine*
!dealno_loš@
alternativka :]
zbunjolica.
Ellie
ChocoGirl <3
27 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
heroina
Svaka čast :)
heroina

Broj postova : 3538
Registration date : 16.05.2009

Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimened svi 17, 2009 5:11 pm

ja se isto slažem
danas stvarno više ne znam kome da nešto povjerim.....
imam ja svoj dnevnik pa ja sve svoje tajne pisat tamo......... weee
[Vrh] Go down
bombica
bombica

Broj postova : 4666
Registration date : 22.07.2008

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimepon svi 18, 2009 11:57 am

Naravno da imam. <3
[Vrh] Go down
just_another_girl
just_another_girl

Broj postova : 7848
Registration date : 16.03.2009

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimepon svi 18, 2009 12:03 pm

bombica je napisao/la:
Naravno da imam. <3
[Vrh] Go down
bezerker
Ide, ide..
Ide, ide..

Broj postova : 148
Registration date : 27.04.2009

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimepon svi 18, 2009 2:28 pm

sta ja znam valjda imam :)
[Vrh] Go down
~iZZiLiCiOuS. ^^*
Ide, ide..
Ide, ide..
~iZZiLiCiOuS. ^^*

Broj postova : 172
Registration date : 06.06.2009

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimepon lip 08, 2009 9:29 am

Imam ^^
[Vrh] Go down
Miss H.
Miss H.

Broj postova : 5028
Registration date : 25.12.2008

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimepon lip 08, 2009 2:22 pm

Jedna prava. <3
[Vrh] Go down
TotaLno druKčija kLinka:D

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimečet kol 06, 2009 8:04 pm

daaa :)
3 najnajnajnajnajbolje Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 352753

dora je sestrična od najgore cure/dečka (neutvrđeno šta je iks.de ) i mislila sam da je umišljena glupača kao i njezina sestrična.shvatila sam da uopče nemaju sličnosti.sad ju obožavam Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 394982
palmicu(zove se marina) sam smatrala bezveze zato što je mlađa od mene(znam jakoooo bezveze,bila sam glupa) ,a i nju obožavam.

i amy in love .
bila je moja najnajnajnajgora neprijateljica.
sad ju obožavaaaam !

obožavam ih sve tri hug

~fakat sam bila glupa~
tako da; dajte svakom priliku.nikad neznaš kada ćeš pronaći najbolju osobu na svijetu.sve dobre stvari su slučajne :D
[Vrh] Go down
†Blair witch†
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
†Blair witch†

Broj postova : 1209

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimečet kol 06, 2009 8:14 pm

imam. jednu posebnu pravu frendicu. znamo se oko 12 godina. nismo imale nijednu svađu.
i još uvijek smo si najbolje. imam i druge frendice, al ipak njoj najviše vjerujem. ^^ Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 40332
[Vrh] Go down
Fleur

Broj postova : 15361
Registration date : 25.06.2009

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimečet kol 06, 2009 8:38 pm

TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:

dora je sestrična od najgore cure/dečka (neutvrđeno šta je iks.de ) i mislila sam da je umišljena glupača kao i njezina sestrična.shvatila sam da uopče nemaju sličnosti.sad ju obožavam Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 394982
palmicu(zove se marina) sam smatrala bezveze zato što je mlađa od mene(znam jakoooo bezveze,bila sam glupa) ,a i nju obožavam.

i amy in love .
sad ju obožavaaaam !

obožavam ih sve tri hug

~fakat sam bila glupa~
tako da; dajte svakom priliku.nikad neznaš kada ćeš pronaći najbolju osobu na svijetu.sve dobre stvari su slučajne :D

Misekica.. Vojim te <3

Ja imam 2 best frendice,
1. marija. Znam ju 8 godina i od tad smo naj. Upoznale smo se u mojoj novoj kuci, grabale smo se oko neke zastave. I tako smo se sprijateljile. Obozavam ju =)
2.Ivona(Totalno drukcija klinka :D) Upoznale smo se u 2. razu kad je ona dosla u nasku skolu. Do 6. raza nismo se fermale ni pol posto. U 6. razu smo se pocele uzasno svadat i to se nastavilo u 7. raz. I tada smo se svadale, ali smo se i mirile. I onda pred kraj 7. smo postale naj. =)

~da znam Ivy da si bila glupa, i ja sam(salim se).. Bile i ostale.. Ti si budala, a ja sam jos veca sta se druzim s tobom~
[Vrh] Go down
rawr
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!

Broj postova : 1691
Registration date : 02.05.2009

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimečet kol 06, 2009 10:33 pm

zapravo ne...
imam puno prijatelja.... svi su mi dragi i obožavam ih...
pomažemo si, tješimo jedni druge... i kak to već ide, ne...
al sad da mi je netko toliko dobar da mu govorim neke tajne ili sl...
da smo si baš super, ultra dobri.... to ne...

kod mene je to ovako:
svako prase brine za se... :D
ne?
[Vrh] Go down

Broj postova : 13134

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimečet kol 06, 2009 11:23 pm

Amy je napisao/la:
TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:

i amy in love .
sad ju obožavaaaam !

obožavam ih sve tri hug

~fakat sam bila glupa~

Misekica.. Vojim te <3

Ja imam 2 best frendice,
1. marija. Znam ju 8 godina i od tad smo naj. Upoznale smo se u mojoj novoj kuci, grabale smo se oko neke zastave. I tako smo se sprijateljile. Obozavam ju =)
2.Ivona(Totalno drukcija klinka :D) Upoznale smo se u 2. razu kad je ona dosla u nasku skolu. Do 6. raza nismo se fermale ni pol posto. U 6. razu smo se pocele uzasno svadat i to se nastavilo u 7. raz. I tada smo se svadale, ali smo se i mirile. I onda pred kraj 7. smo postale naj. =)

~da znam Ivy da si bila glupa, i ja sam(salim se).. Bile i ostale.. Ti si budala, a ja sam jos veca sta se druzim s tobom~

da,to smo mi =)
[Vrh] Go down
Fleur

Broj postova : 15361
Registration date : 25.06.2009

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitimečet kol 06, 2009 11:23 pm

Jeeej.. Ponosim se tim =P
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Mislite li da imate prave prijatelje?   Mislite li da imate prave prijatelje? - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Mislite li da imate prave prijatelje?
[Vrh] 
Stranica 3 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Imate li blog?
» Imate facebook?