..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Koju gimnaziju upisati?

Go down 
Autor/icaPoruka
BrunoBosco

Broj postova : 1
Registration date : 10.12.2011

Koju gimnaziju upisati? Empty
PostajNaslov: Koju gimnaziju upisati?   Koju gimnaziju upisati? Icon_minitimesub pro 10, 2011 3:06 pm

Bok svima! :D
Znam da je možda malo rano za odluku u koju točno gimnaziju ići, ali mene zanima pa molim vas pomozite.
Znači dobar sam učenik, prosjek na kraju 7. razreda mi je bio 4.8 i najvjerovatnije ću imati svih 61 bod ili možda 60.
Pošto me jezici ne zanimaju, matematika mi nije najdaža, a strukovne nebi upisao, mislio sam opću.
Moja sestra ide u prvu gimnaziju i bila je bolja od mene u osnovnoj i njoj je sad tamo jako teško pa ja neželim upisati tu, premda su tamo svi učenici pristojni, a ja želim biti okružen dobrim učenicima a ne nekim huliganima i vandalima i neželim da me društvo povede nekim lošim putem. Volio bi upisati neku gimnaziju gdje nije baš tako grozno teško kao u prvoj ali da nije niti lagano, nešto kao 7. ali tamo me muči bodovni prag. E sad, gledao sam 10. ali svi mi kažu da je tamo društvo loše, pa onda nebi išao tamo. Možda osma gimnazija?
Ja nisam štreber, nego jednostavno želim biti okružen dobrim ljudima i da imam dobre ocjene i znanje za kasnije, jer imam velike ciljeve u životu.
Molim vas, pomozite mi jer želim upisati pravu gimnaziju, da je lakša od prve, ali teža od ostalih gimnazija, da ima dobre učenike.
Hvala puno! :D
[Vrh] Go down

Koju gimnaziju upisati?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Koju ste ocjenu danas dobili?