Naslov: Re: Jel znate kak poboljsat krvnu sliku??POMAGAJTE!!! čet kol 14, 2008 6:22 am
LollypopXD je napisao/la:
pojedeš i čavle ili..? a to moraš očistit prie neg kaj u jabuku stavljaš mislim.. čavli su od željeza kaj ne?..pa to pomaže...? ili se ti zezaš
Pametna NE! neg ti jabuka izvuce zeljezo iz cavli i onda izvadis cavle i onda popapas jabuku,al ko kak sam vec napisala,mogucnost je posivljenja zubi lol
Gost Gost
Naslov: Re: Jel znate kak poboljsat krvnu sliku??POMAGAJTE!!! čet kol 14, 2008 6:23 am
Anyway,tnx vam svima kaj vam je stalo i kaj ocete pomoc
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
Naslov: Re: Jel znate kak poboljsat krvnu sliku??POMAGAJTE!!! čet kol 14, 2008 11:06 am
lol,bubica i ja bi ti pomogla,al se fkt ne kuzim u to..
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
Čavle izvadite prije nego kaj pojedeš jabuku... a kaj je sad owo swi se okreuli protim mene
ajuuj ma nismo se okrenuli protiv tebe nego sam ti ja prirodno zbunjena pa ništ ne razumiem..nisam se suprotstavila tvojem mišljenju lol sorry
Gost Gost
Naslov: Re: Jel znate kak poboljsat krvnu sliku??POMAGAJTE!!! pet kol 15, 2008 2:33 am
Ma nismo se okrenuli protiv tebe Pa mislim da je to lolipopica tak nes slicno,posto se zeljezo stvarno digne od tog..hmmm...A znam da bi mi pomogla bombica,nema veze kaj neznas,bitno da hoces =)
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
Naslov: Re: Jel znate kak poboljsat krvnu sliku??POMAGAJTE!!! pet kol 15, 2008 4:30 pm
aha sad kužim recimo..tnxić kaj si mi objasnila lol..a mene ne vojiš?????
Gost Gost
Naslov: Re: Jel znate kak poboljsat krvnu sliku??POMAGAJTE!!! ned kol 17, 2008 1:01 am