| Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? | |
|
+34heroina Beatrice Strahovuk Linss. .MiSs Dreamer.<3 TotaLno druKčija kLinka:D Fleur Feanor wild child nj nj nj (: † morbid.puppet † Gereb34 !v@ bonesy ~iZZiLiCiOuS. ^^* rawr .ZvieZzdica<3 koza just.be JustLike .muHa* just_another_girl Miss Independent VVVVV Miss H. malena. alternativka :] .Maya. zbunjolica. Miss Sunshine* !dealno_loš@ ... Ellie bombica 38 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| |
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned kol 17, 2008 6:48 pm | |
| Da.. nemoraju muško i žensko biti samo ljubavnici.. tj, ljubavni parovi.. nekad u dečkima možeš naći kaj nemreš u curama.. al ja nemam puno iskustva u tome, tak da.. to je samo moje mišljenje | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned kol 17, 2008 6:58 pm | |
| ne osim ak se jedno drugom ne svidaju,ak se svidaju nema sanse da ostane samo na prijateljstvu,kad tad ce se nes desit,a onda je problem kaj nakon tog se obicno i posvade pa vise nisu ni prijatelji | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned kol 17, 2008 7:44 pm | |
| Vjerujem i posoje takwa prijateljstwa... Ali to je moguche samo ako ne postoji nikakwe priwlacnosti medu njima... A ako makar i jedna srana osjecha nesto vishe od samog prijateljstwa... Vjerojatno che nesto pokushati..Ma ugl... Cim se jedno od njih zaljubi, stwari se zakompliciraju.. | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned kol 17, 2008 7:48 pm | |
| ne odmah se zaljubimo i prohodamo prejebeno | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned kol 17, 2008 7:49 pm | |
| - cookie je napisao/la:
- Vjerujem i posoje takwa prijateljstwa...
Ali to je moguche samo ako ne postoji nikakwe priwlacnosti medu njima... A ako makar i jedna srana osjecha nesto vishe od samog prijateljstwa... Vjerojatno che nesto pokushati..Ma ugl... Cim se jedno od njih zaljubi, stwari se zakompliciraju..
Slažem se.. ja sam se prije zanimala tak za jednog tipa, ali sad smo si dobri frendovi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned kol 17, 2008 9:59 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- Da..
nemoraju muško i žensko biti samo ljubavnici.. tj, ljubavni parovi.. nekad u dečkima možeš naći kaj nemreš u curama.. al ja nemam puno iskustva u tome, tak da.. to je samo moje mišljenje istina postpisujem |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned kol 17, 2008 10:02 pm | |
| vjerujem... zakaj nebi mogli dečko i cura bit samo frendovi..? ne mora se uvijek među njima razvit privlačnost i to.. al kaj ak ste samo frend nekome u kog ste zaljubljeni..s kojim ste tek postali frendovi... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon kol 18, 2008 2:27 am | |
| |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto ruj 16, 2008 11:57 pm | |
| Da, vjerujem. Jednostavno, jer mi je jedan od najbliskijih ljudi muški prijatelj. I glupo mi zvuči kad kaže netko da bi se odmah zaljubio, jer ne mora svaki zgodni dečko bit tvoj tip. Ja se ne zaljubim u svakog dečka koji mi je zgodan. Tak da to nije isto. Luka je zbilja lijep i sve, ali jednostavno mislim da se nikad nebi mogla zaljubit u njega il nešto. xD Volim ga više od svega, ali samo kao frenda i tek kada doživite takvo prijateljstvo , svatite to. Mi se i grlimo i zezamo i držimo za ruke i sve, onak, ddd. Ali ne u tom smislu. Haha. On ima curu, a meni se već neko vrijeme sviđa netko drugi. Treba se doživit takvo prijateljstvo. Čak sam s njim opuštenija nego s curama. Jednostavniji je i lakše je s njim pričat. Ugl. I s njim se posvađam i ima tu problema, al čini mi se da mi to lakše rješimo nego kad bi se s curom tak posvađala. I prije sam imala jednog frenda, s kojim nisam bila baš tak bliska, ali sam ga puno duže poznavala i zbilja sam mu mogla puno toga reći i uvijek smo se zezali i puno mi je značio. No, život nas je razdvojio. :( Ugl, ovo je bilo moje mišljenje, malo sam se raspisala, al eto. haha. xD | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sri ruj 17, 2008 2:52 pm | |
| - .Maya the lollipop. je napisao/la:
Jednostavno, jer mi je jedan od najbliskijih ljudi muški prijatelj.
Volim ga više od svega, ali samo kao frenda i tek kada doživite takvo prijateljstvo , svatite to. Mi se i grlimo i zezamo i držimo za ruke i sve, onak, ddd. Ali ne u tom smislu. Haha.
Čak sam s njim opuštenija nego s curama. Jednostavniji je i lakše je s njim pričat.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sri ruj 17, 2008 4:29 pm | |
| vjerujem u njih iako se vecina rodi u ljubav, al ne mora uvijek bit tako |
|
| |
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sri ruj 17, 2008 5:11 pm | |
| ja osobno bas i ne vjerujem..al ajd,moze se i to dogodit,lol.. | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sri lis 29, 2008 11:18 pm | |
| ja vjerujem al stvar je u tome da je recimo najvjerojatnije cura zaljubljena u dečka pa je zato s njim frendica ,a on u nju nije pa kad ovaj sazna prijateljstvo se raspadne al nemora bit uvijek tak može i dečko bit zaljubljen u curu al ak si s nekim onda ste i prijatelji kaj n | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? čet lis 30, 2008 12:08 am | |
| moguće je ako nema fizičke privlačnosti među njima. i super je kad je dečko gay,xD,jer onda nije ni cura ni dečko,nego je nekako obadvoje,a zna i kaj dečki oće,pa može pomoć frendici i tako nažalost nemam niednog gay frenda | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? čet lis 30, 2008 12:12 am | |
| pa da ak je gay onda je super jer se ne zanima za tebe al je vjerojatno malo čudno | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pet pro 26, 2008 3:09 am | |
| vjerujem zato što se uvijek bolje osjećam u muškom društvu i više im vjerujem nego curama.. imam 3 najbolja prijatelja i jednu najbolju prijateljicu cura i dečko ne moraju nužno ako su i prijatelji imati neke osjećaje više nego prijateljske... xD | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pet pro 26, 2008 12:56 pm | |
| vjerujem, jer sam si super s dečkima iz razreda i ostalima a inače u životu.. vjerujem u to.. | |
|
| |
Miss Independent Ide, ide..
Broj postova : 134 Age : 29 Lokacija : My world. Registration date : 12.01.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon sij 12, 2009 11:53 pm | |
| paa iz mog iskustva ja bi rekla da ne vjerujem jer kad tad jedna strana počne osjećat nešto i onda to nije više samo prijateljstvo..sad možda može..ovisi od osobe do osobe.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto sij 13, 2009 10:43 pm | |
| |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto tra 28, 2009 9:33 pm | |
| virujen =)
pa emmm zato sta se u muskom društvu obicno osjecan malo bolje nego u zenskon...jer nekako muskima mogu vise virovat nego zenskima....mozda bas zato jer san cula sta zenske pricaju cim okrenes leda...kod muskih znan da mi nece nakon dva dana okrenit leđa ili nakon sa in kazen nku tajnu znan da nece rec prvoj osobi koja naiđe...bii virujen u muško-ženska prijateljstva cak iman i više pravih prijatelja nego pravih prijateljica :D | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sub svi 02, 2009 12:49 am | |
| da. al dođe do problema dok se neko ne zaljubi, a to večinom bivaju dečki koji se zaljube a cure baš ne. haha :D | |
|
| |
.muHa* Ide, ide..
Broj postova : 151 Age : 30 Registration date : 14.05.2009
| |
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sub svi 16, 2009 2:25 am | |
| - andrej_16V je napisao/la:
- ne osim ak se jedno drugom ne svidaju,ak se svidaju nema sanse da ostane samo na prijateljstvu,kad tad ce se nes desit,a onda je problem kaj nakon tog se obicno i posvade pa vise nisu ni prijatelji
evo dns opet,faking bitch me napastovala u crikvi a bila mie super frendica,daklem NEma muskozenskog prijateljstva,bar ne dulje vrijeme | |
|
| |
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sub svi 16, 2009 10:16 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? | |
| |
|
| |
| Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? | |
|