| Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? | |
|
+34heroina Beatrice Strahovuk Linss. .MiSs Dreamer.<3 TotaLno druKčija kLinka:D Fleur Feanor wild child nj nj nj (: † morbid.puppet † Gereb34 !v@ bonesy ~iZZiLiCiOuS. ^^* rawr .ZvieZzdica<3 koza just.be JustLike .muHa* just_another_girl Miss Independent VVVVV Miss H. malena. alternativka :] .Maya. zbunjolica. Miss Sunshine* !dealno_loš@ ... Ellie bombica 38 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Linss. Ide, ide..
Broj postova : 164 Registration date : 25.10.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned stu 01, 2009 9:02 pm | |
| Da, da i još jednom - da. | |
|
| |
Strahovuk Pravi forumaš!
Broj postova : 1677 Age : 33 Registration date : 03.09.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon stu 02, 2009 12:17 am | |
| hmm skepitčan sam, da i ne | |
|
| |
Beatrice Početnik/ca
Broj postova : 91 Age : 28 Lokacija : Rijeka Registration date : 14.08.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon stu 02, 2009 1:38 am | |
| Da, iako su rijetka. Uglavnom se u nekom periodu jedno zaljubi u drugog i (moguće) upropasti prijateljstvo. -.- | |
|
| |
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon stu 02, 2009 10:29 pm | |
| meni kažeš ja sam totalno zeznula sa najboljim frendom nisam ja kriva što je neodoljiv
a ujedno nisam kriva što će on u meni uvijek vidjeti samo frendicu | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon stu 02, 2009 11:29 pm | |
| DA..jedno OGROMNO DA! mislim da su prijatelji nešto više od dečka a ne da je dečko nešto više od prijatelja | |
|
| |
Beatrice Početnik/ca
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto stu 03, 2009 12:06 am | |
| - heroina je napisao/la:
- meni kažeš ja sam totalno zeznula sa najboljim frendom nisam ja kriva što je neodoljiv
a ujedno nisam kriva što će on u meni uvijek vidjeti samo frendicu Upravo takvu situaciju ja proživljavam. -.- Samo što ja još nisam zeznula. On to zna pa nekako preživljavamo. | |
|
| |
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto stu 03, 2009 12:09 am | |
| i ovaj moj je znao i onda se zaljubio u jednu drugu ( čemu sam se ja protivila ) i to nam je poremetilo odnose totalno...
sada jedva da se čujemo | |
|
| |
Beatrice Početnik/ca
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto stu 03, 2009 12:13 am | |
| Ma da, znam kako ti je. Ja sam umirala od ljubomore kad je on htio biti s nekom drugom. *sigh* Ali naravno, to mu nisam smjela priznati. >.<
E pa, ovo je potpuno sranjski. xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto stu 03, 2009 12:15 am | |
| ma sad on ti se malo umislio i kao da mene hoče napravit ljubomornom ili se boji da bi nakon moguće veze prekinuli sve kontakte... | |
|
| |
Beatrice Početnik/ca
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto stu 03, 2009 1:46 am | |
| Ah. Mrzim to pravljenje ljubomornim. To sve još više zakomplicira i, po mogućnosti, uništi. | |
|
| |
Nika Stalan član
Broj postova : 305 Age : 29 Registration date : 17.08.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon pro 28, 2009 2:25 am | |
| - Beatrice je napisao/la:
- heroina je napisao/la:
- meni kažeš ja sam totalno zeznula sa najboljim frendom nisam ja kriva što je neodoljiv
a ujedno nisam kriva što će on u meni uvijek vidjeti samo frendicu Upravo takvu situaciju ja proživljavam. -.- Samo što ja još nisam zeznula. On to zna pa nekako preživljavamo. hjoj. takoder zeznula,nakon tog nismo vise toliko dobri,a jbg,odmalena ga znam,oduvijek i desilo se nedavno,a nije trebalo -.- Ali imam puuuno prijatelja,a trojicom sam stvarno onak,kao braca. I stvarno je samo prijateljski i isto su mi kao i prijateljice,bez obzira na spolove,pa nekad i bolji . | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon pro 28, 2009 3:48 pm | |
| Ja vjerujem al dečki nevjeruju | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon pro 28, 2009 5:01 pm | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? pon pro 28, 2009 8:09 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto pro 29, 2009 1:13 pm | |
| - Nika je napisao/la:
- Beatrice je napisao/la:
- heroina je napisao/la:
a ujedno nisam kriva što će on u meni uvijek vidjeti samo frendicu Upravo takvu situaciju ja proživljavam. -.- Samo što ja još nisam zeznula. On to zna pa nekako preživljavamo. hjoj. takoder zeznula,nakon tog nismo vise toliko dobri,a jbg,odmalena ga znam,oduvijek i desilo se nedavno,a nije trebalo -.- Ali imam puuuno prijatelja,a trojicom sam stvarno onak,kao braca. I stvarno je samo prijateljski i isto su mi kao i prijateljice,bez obzira na spolove,pa nekad i bolji . ja si s ovim više nikad neću bit u onakvom odnosu u kakvom sam bila prije i žalim zbog toga ali šta je tu je | |
|
| |
Nika Stalan član
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? uto pro 29, 2009 6:27 pm | |
| | |
|
| |
vikicaa. Ide, ide..
Broj postova : 107 Lokacija : strange place Registration date : 26.12.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sri pro 30, 2009 12:35 am | |
| ma vjerujem.zakai ne. recimo, moi nai frend je tolko niži od mene. mislim. tu nebi ničeg bilo. ihihihiih | |
|
| |
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sri pro 30, 2009 1:59 am | |
| Da naraste bi ^^ Ovo je moje stajalište. Da vjerujem.Zašto? Eto zato što od prijatelja punooo više očekujem nego od dečka. Frend mi nesmije lagati,netreba se pravit važan,netreba se sramit pred menom.Može me smatrat dečkom.Zapravo tako se i ponašam s njima. I više će me boljet ako me prijatelj slaže nego dečko.Zašto?Zato što znam da su dečki svinje,to uvjek rade,t im je u krvi.ali kad frend izda povjerenje..to jako boli | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? sub sij 16, 2010 10:18 pm | |
| Ne vjerujem i nista me ne moze uvjeriti u suprotno. Ono je mozda na poceetku prijateljstvo, ali uvijek izraste u nesto vise jer se jedna osoba pocne drugoj svidjati, ali to samo pogorsava prijateljstvo i unisti ga na kraju osim ako i ova druga osoba ne osjeca isto. Vecina takvih ''prijateljstava'' zavrsi u suzama. | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned sij 17, 2010 12:27 am | |
| Naravno. Viđ mene i Marka.. | |
|
| |
Nika Stalan član
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? ned sij 17, 2010 5:50 pm | |
| Ovisi kakvo stajaliste i misljenje imas o tom. Ja npr imam 7 prijatelja s kojima sam odrasla odmalena i koji su mi ko braca i stvano nikada nam na pamet nije ni ne bi palo nista vise od prijateljstva,jer na njih niti ne mogu gledat na ikoj drugaciji nacin,kao ni oni mene. Imam i puno puno prijatelja koje ne poznajem od toliko ranog djetinjstva,ali stvarno imamo super odnos i cvrsto prijateljstvo. I drustvo mi je mjesovito i ima puno decaka i stvarno vjerujem u musko zenska prijateljstva. :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? | |
| |
|
| |
| Jel vjerujete u musko-zenska prijateljstva? | |
|