| Popis - R. L. Stine | |
|
+19punkrock17 †Blair witch† .MiSs Dreamer.<3 !v@ nj nj nj (: Fenrir Fleur lucy:-) heroina keksiĆ. Miss Independent .Maya. alternativka :] just.be Miss Sunshine* malena. koza !dealno_loš@ zbunjolica. 23 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Popis - R. L. Stine pet kol 22, 2008 1:19 am | |
| Popis knjiga R. L. Stine- a
FEAR STREET
-mjesečarka -mrtva spasiteljica -progonjena -tajni tulum -kad padne mrak -vikend u koledžu -kobno ljeto -nova učenica -u tamu -tulum do jutra -ružni snovi -noć vještica -najbolja prijateljica -vatrena igra -božična strava -miss maturalne zabave -susjed -varalica -lice -dvostruki spoj -zaključna ocjena -polusestra -vikend u divljini -novi dečko
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine pet kol 22, 2008 9:53 am | |
| - Annchy~ je napisao/la:
- Popis knjiga R. L. Stine- a
FEAR STREET
-mjesečarka -mrtva spasiteljica -progonjena -tajni tulum -kad padne mrak -vikend u koledžu -kobno ljeto -nova učenica -u tamu -tulum do jutra -ružni snovi -noć vještica -najbolja prijateljica -vatrena igra -božična strava -miss maturalne zabave -susjed -varalica -lice -dvostruki spoj -zaključna ocjena -polusestra -vikend u divljini -novi dečko
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam ove boldane sam pročitala ostale nisam kak mi je malo ostalo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine pet kol 22, 2008 11:33 am | |
| Počela čitat. Ispostavil ose da je neko otrgnuo pol knjige. Pa sam ju vratila. |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine pet kol 22, 2008 1:00 pm | |
| Pročitala sam gotowo swe iz Fear Streeta... A owe iz Sobe košmara mi nisu toliko dobre... | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine uto lis 07, 2008 11:59 pm | |
| Volim R.L.Stinea, čitala sam puno knjiga is Fear street i super su mi. Mislim ih sve pročitat. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sri lis 08, 2008 1:35 pm | |
| zakon... čitala knjige zanimljive su... neke još trebam=) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine čet lis 09, 2008 1:57 pm | |
| |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sri lis 29, 2008 11:00 pm | |
FEAR STREET
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam ove novije nisam pročitala sam ove kaj su italic sory miwnič kaj te kopiram | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sub sij 10, 2009 1:12 am | |
FEAR STREET
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam Ove sam pročitala.. <3 BTW. sorrite šta otvaram temu xD |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sub sij 10, 2009 12:18 pm | |
| zkj nema dadilje na popisu | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
Broj postova : 1438 Age : 30 Registration date : 07.11.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sub sij 10, 2009 1:11 pm | |
FEAR STREET
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam eto to sam ja procitala. xD | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sub sij 10, 2009 1:40 pm | |
FEAR STREET
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam a ja ovo. lol | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sub sij 10, 2009 2:44 pm | |
| - Miss Sunshine* je napisao/la:
- zkj nema dadilje na popisu
Vjerojatno jer ona ne pripada ni jednoj ovoj skupini nego je posebna. :D Btw: i meni je ona jedna od najboljih njegovih knjiga. :D | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine ned sij 11, 2009 12:01 am | |
FEAR STREET
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam za ruzne snove i novog decka nisam zhr. ugl, sve boldano je kaj sam procitala + Dadilja |
|
| |
Miss Independent Ide, ide..
Broj postova : 134 Age : 29 Lokacija : My world. Registration date : 12.01.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine uto sij 13, 2009 4:43 pm | |
| pročitala sve iz Fear Streeta .. iz Sobe Košmara samo Ormarić broj 13 (: ii Dadilju naravno isto gdje god ona spadala :D | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine uto sij 13, 2009 11:18 pm | |
| Svi vole R.L Stajna ja obožavam Dadilju,joj moram to ponovno pročitat | |
|
| |
keksiĆ. Ide, ide..
Broj postova : 222 Age : 34 Lokacija : Lalaland. Registration date : 29.01.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine čet sij 29, 2009 8:51 pm | |
| FEAR STREET -mjesečarka-mrtva spasiteljica-progonjena -tajni tulum-kad padne mrak-vikend u koledžu-kobno ljeto-nova učenica-u tamu -tulum do jutra-ružni snovi-noć vještica -najbolja prijateljica -vatrena igra -božična strava -miss maturalne zabave -susjed -varalica -lice -dvostruki spoj -zaključna ocjena -polusestra -vikend u divljini-novi dečko SOBA KOŠMARA -zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav samPrekrižene sam pročitala. Awww. obožavam njegove knjige. baš sam danas pročitala jednu, iz sobe k. onu; zovu em čudovište koje nema na popisu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sub vel 28, 2009 5:35 pm | |
FEAR STREET
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam ja sam te knjige prije čitala ko luda... pročitala sam sve ove koje su tu napisane + dadilja... neke sam čak i više puta... |
|
| |
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sri svi 20, 2009 8:06 pm | |
| ajme meni ja te knjige jednostavno obožavam.... kad krenem to čitat ne mogu stat jednostavno uživim se u tu knjigu...... predobro je...a što se tiče pročitanih imam ih još samo nekoliko za pročitat | |
|
| |
lucy:-)
Broj postova : 1 Registration date : 10.07.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine pet srp 10, 2009 4:48 pm | |
| ja sam isto sve...zakon su knjige...ima ih još puno ali nisu prevedene tak da ih sad pokušavam nać online | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine pet srp 10, 2009 5:17 pm | |
| Ovo je nadopunjen popis:
Fear Street:
Macka Nestali Igra istine Citateljica misli Novi decko Progonjena Mjesecarka Nova ucenica Mrtva spasiteljica Vikend u divljini Kad padne mrak Vikend u koledzu Tajni tulum U tamu Tulum do jutra Ruzni snovi Noc vjestica Najbolja prijateljica Vatrena igra Bozicna strava Miss maturalne zabave Susjed Varalica Lice Dvostruki spoj Zakljucna ocjena Polusestra Kobno ljeto I jos 2 koje se nemogu sjetit
Soba Kosmara:
Zovu me cudoviste Dragi snevnice, mrtav sam Lazljivac Ne zaboravi me Ormaric broj 13
Izvan serije:
Dadilja
Serija knjiga Strasno grozno:
5 knjiga u seriji
Serija knjiga Pisiva skola:
Dobar, los i jako ljigav Turbo prezderavanje Natjecanje u pravopišu
Osobno sam procitala sve osim 5.-e knjige Strasno Grozno i Dobar, los i jako ljigav. Boldane imam doma. | |
|
| |
Fenrir Ide, ide..
Broj postova : 110 Age : 30 Lokacija : soba. :D Registration date : 10.07.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine pet srp 10, 2009 6:00 pm | |
| mislim da sam iz Fear Street sve pročitala :) ostalo još ne. obožavam ih. <3 | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sub srp 11, 2009 4:38 pm | |
| Obožvam ih
nisam sve pročitala ali sae nadam da ću uskoro =) | |
|
| |
!v@ Bravo..:)
Broj postova : 795 Age : 29 Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine pon srp 20, 2009 2:25 pm | |
| ma jooj super su mi te knjige skoro sam ih sve pročitala.....=)) | |
|
| |
.MiSs Dreamer.<3 Bravo..:)