| Popis - R. L. Stine | |
|
+19punkrock17 †Blair witch† .MiSs Dreamer.<3 !v@ nj nj nj (: Fenrir Fleur lucy:-) heroina keksiĆ. Miss Independent .Maya. alternativka :] just.be Miss Sunshine* malena. koza !dealno_loš@ zbunjolica. 23 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
†Blair witch† Pravi forumaš!
Broj postova : 1209 Lokacija : playing with madness Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine čet kol 06, 2009 2:01 pm | |
| FEAR STREET
-mjesečarka -mrtva spasiteljica -progonjena -tajni tulum -kad padne mrak -vikend u koledžu -kobno ljeto -nova učenica -u tamu -tulum do jutra -ružni snovi -noć vještica -najbolja prijateljica -vatrena igra -božična strava -miss maturalne zabave -susjed -varalica -lice -dvostruki spoj -zaključna ocjena -polusestra -vikend u divljini -novi dečko
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam
još dadilju i čitačicu misli. :D | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine čet kol 06, 2009 2:05 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Ovo je nadopunjen popis:
Fear Street:
Macka Nestali Igra istine Citateljica misli Novi decko Progonjena Mjesecarka Nova ucenica Mrtva spasiteljica Vikend u divljini Kad padne mrak Vikend u koledzu Tajni tulum U tamu Tulum do jutra Ruzni snovi Noc vjestica Najbolja prijateljica Vatrena igra Bozicna strava Miss maturalne zabave Susjed Varalica Lice Dvostruki spoj Zakljucna ocjena Polusestra Kobno ljeto I jos 2 koje se nemogu sjetit
Soba Kosmara:
Zovu me cudoviste Dragi snevnice, mrtav sam Lazljivac Ne zaboravi me Ormaric broj 13
Izvan serije:
Dadilja
Serija knjiga Strasno grozno:
5 knjiga u seriji
Serija knjiga Pisiva skola:
Dobar, los i jako ljigav Turbo prezderavanje Natjecanje u pravopišu
Osobno sam procitala sve osim 5.-e knjige Strasno Grozno i Dobar, los i jako ljigav. Boldane imam doma. podebljane sam pročitala (: | |
|
| |
punkrock17
Broj postova : 2 Age : 28 Lokacija : rijeka Registration date : 30.08.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine ned kol 30, 2009 10:01 pm | |
| meni su sve super =) dosada sam ih pročitala oko 45 | |
|
| |
LeDawn
Broj postova : 48 Registration date : 30.08.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine ned kol 30, 2009 10:14 pm | |
| - Gost je napisao/la:
- Popis knjiga R. L. Stine- a
FEAR STREET
-mjesečarka -mrtva spasiteljica -progonjena -tajni tulum -kad padne mrak -vikend u koledžu -kobno ljeto -nova učenica -u tamu -tulum do jutra -ružni snovi -noć vještica -najbolja prijateljica -vatrena igra -božična strava -miss maturalne zabave -susjed -varalica -lice -dvostruki spoj -zaključna ocjena -polusestra -vikend u divljini -novi dečko
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac -dragi dnevniče,mrtav sam on je meni dobar, iako su mu sve nekako na isti kalup. ove nove želim pročitati ^^ | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine pon kol 31, 2009 5:01 pm | |
| - Gost je napisao/la:
- Popis knjiga R. L. Stine- a
FEAR STREET
SOBA KOŠMARA
-zovu me čudovište -ormarić broj 13 -ne zaboravi me -lažljivac dragi dnevniče,mrtav sam bold sam pročitala^^ r.l. stine nije loš.. | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine pon kol 31, 2009 5:44 pm | |
| ma meni su swe na isti kalup, pročitala sam ih dosta i dosadile su mi, jedino mi je Dadilja dobra, stwarno super knjiga :) | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine uto ruj 01, 2009 1:51 pm | |
| aha, jesu, al ja volim čitat bilo kakve horore(vampiri, najviše). =)
nisam dadilju pročitala. naravno, hoću. =) | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine uto ruj 01, 2009 3:13 pm | |
| - †Dreamcatcher† je napisao/la:
- ma meni su swe na isti kalup, pročitala sam ih dosta i dosadile su mi, jedino mi je Dadilja dobra, stwarno super knjiga :)
| |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine uto ruj 01, 2009 8:42 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- †Dreamcatcher† je napisao/la:
- ma meni su swe na isti kalup, pročitala sam ih dosta i dosadile su mi, jedino mi je Dadilja dobra, stwarno super knjiga :)
| |
|
| |
anamarija1996
Broj postova : 10 Age : 27 Lokacija : Zagreb Registration date : 23.07.2011
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine sub srp 23, 2011 2:08 pm | |
| Ja sam ih sve pročitala i sve su mi prefora :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Popis - R. L. Stine | |
| |