..Teen Forum.. ..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =) |
|
| Pismo sinu od majke | |
|
+15bijač just_another_girl Fleur Melanie nj nj nj (: malena. VVVVV petra alternativka :] JustLike bombica Ellie Miss Sunshine* zbunjolica. !dealno_loš@ 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
!v@ Bravo..:)
Broj postova : 795 Age : 29 Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke pon kol 31, 2009 12:45 pm | |
| hahahahaha....baš mi je fora to čula sam već negdje al je mrak... | |
| | | si2e3
Broj postova : 17 Age : 30 Lokacija : Nova Gradiška Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke uto ruj 01, 2009 8:10 pm | |
| nisam sve pročitao ali je zakon | |
| | | si2e3
Broj postova : 17 Age : 30 Lokacija : Nova Gradiška Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke uto ruj 01, 2009 8:12 pm | |
| - !dealno_loš@ je napisao/la:
- Dragi sine,
Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas. Neki je dan je tvoj otac procitao u novinama da se, po statistikama, vecina prometnih nezgoda dogadja 1km od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je prelijepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Jucer sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo... Ovdje vrijeme i nije tako lose. Proslog tjedna samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sljedeci put 4. U vezi one jakne koju si zelio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da, ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep. Napokon smo sahranili tvoga djeda: pronasli smo njegovo tijelo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobijedio dok smo se igrali skrivaca. Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osjecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno. Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi...zaposlili su ga na gradskom groblju...odrzava travnjak. Tvoja sestra Julia, znas ona koja se udala za svog muza..napokon je rodila! Ne znamo jos spol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak...ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni...Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama". Tvoj rodak Pol se ozenio..po cijeli dan se moli pred zenom, jer je djevica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prosle godine... A da ne govorim o tvom bratu Zano ..on je grozan..zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!! Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje prije nas zivjela, uzela je kucni broj sa zida i ponijela ga sa sobom. Ako vidis Margarit pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj jos nista govoriti. Mama koja te voli
PS : Htjela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila kuvertu
AJMEEEEE!! JA SAM SE STRGALA NA OVO!!! čula sam več to i prije al sam sad opet našla negdje na netu... pa evo da se i vi malo nasmijete... zakon.trgao sam se od smijeha | |
| | | alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke sri ruj 02, 2009 12:14 pm | |
| Predobro. | |
| | | heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke ned stu 01, 2009 11:19 pm | |
| | |
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke sub stu 21, 2009 8:11 pm | |
| Cujem da ti je lijep, dobar, krut, cujem da ti je cupav, nenormalno veliki, da ne moze da ti uđe u pantalone, mogu da ti kazem SUPER TI JE DzEMPER!!!
Hocemo li malo? Ja sam raspolozena, nece mi biti prvi put a ni tebi, na kraju cemo oboje biti zadovoljni zato HAJDE DA SE DOPISUJEMO!!!
Uzmi me, topla sam, kupam se cesto ali se ipak osjećam neugodno! Nisam kriva! Bio si mi prvi koji me je razvalio na svoju velicinu TVOJA CARAPA!!!
Volim da osetim tvoju golu guzu kako me grije, kad se popnes na mene a onda se svom silom ispraznis u mene. CEKA TE TVOJA WC SKOLJKA
U mojoj psiholoskoj konstituciji manifestira se apsolutna dominacija pozitivne energije za individualnost tvoje osobe. Kratko receno : IZLUDjUJES ME !
Volim da te gledam kako se zbog mene budis i da ti poremetim san, volim kad me juris po sobi. Bit cu s tobom i nocas TVOJ KOMARAC !
Iza sedam mora, iza sedam gora, iza sedam planina, iza sedam jezera, iza sedam reka, iza sedam mocvara, iz sedme pecine izlazi zmaj i kaze: U je*ote GDjE JA ZIVIM
Doslo je vreme za nesto sto treba da znas! Tebe ce mozda da zaboli ali je bolje da ti to ja kazem nego neko drugi....................... DEDA MRAZ NE POSTOJI
NAJAČI OD SVIH
Zamisljam tebe i sebe daleko od svih ... Cuje se cvrkut ptica, sum potoka, oseca se miris pokosenog sena, sunce przi nasa znojna tela .... A MI I DALjE KOPAMO KROMPIR
Sav zadrhtim i zatresem kad prelazis prstima preko mog tela, a posebno zadrhtim kad dodjes do moje donje rupice P.S. TVOJ MOBILNI
Nedostajes mi citavog dana, jedva cekam da te ponovo vidim, osetim, da udjes u mene, da udjem u tebe, da zajedno spavamo cele noci ......... Voli te tvoja PIDzAMA
Ujutru ga osetis, usnama ga dodirnes, rukama ga drzis, i pogledom ga ljubis, volis ga vrelog uzimas ga celog i kad ne znas gde ti je kraj pomocice ti tvoj CAJ !
U slucaju pozara procitaj poruku do kraja ............................... ne sad budalo, nego u slucaju pozara!
Duso mislim da najvise volis trenutrak kada tvoj prst udje u mene tada pokupis svu moju slast i pozelis je MMMMM ... VOLI TE TVOJA NUTELA
Iz casopisa PLAYBOY vam javljamo da vase slike nisu objavljene, jer ne odgovaraju karakteru casopisa, pa vas molimo da konkurisete za casopis “ MOJ LjUBIMAC “
Prema najnovijim americkim istrazivanjima dokazano je da ljudi koji su losi u krevetu i koji imaju los sex drze mobilni u desnoj ruci dok citaju poruke
Ja znam da ti volis da me drzis u svojoj Sali, volim kad me stiskas jako, ja sam ceo crven i glava mi je crvena! VOLI TE TVOJA CRVENA KEMISKA
Znam da me volis da ga drzis u svojoj saci, volim kad ga stiskas, ceo je crven i glava je crvena VOLI TE MOJ CRVENI FLOMASTER
Uvek kad si tuzan ti se seti mene jer ja sam tu da me grlis da se razveselis i da znas da nisi sam ja sam tu ...... TVOJ VISKI
ta je to : tvrdo, savijeno, devojci u rupu nabijeno, svrbi i boli a ona to ipak voli? Naravno to je MINDjUSA !
Znas li kako se zove situacija kad Snezana stane gola pred patuljke? SEVEN-UP !
Ne doruckujem jer te VOLIM, ne rucam jer te VOLIM, ne veceram jer te VOLIM, ne spavam jer sam GLADAN !
Postovani mobilni korisnice ako zelite digitalno-vibralno mobilni sex okrenite telefon uspravno, sedite na njega i lagano se pomerajte gore-dole MOB. TEL.YU
Trci koka dvoristem a za njom petao! Misli koka: ... ako stanem mislice da sam kurva, a ako ne stanem necu dobiti *****, najbolje da se spotaknem!
ZAGONETKE: svi idu jedan jebe-SVADBA, jedan ide svi jebu-MUZ NA PUTU, svi idu jedan najebo-SAHRANA, svi idu i svi jebu-EKSKURZIJA.
Nedostajes mi citavog dana, jedva cekam da te ponovo vidim, osetim, da udjes u mene, da udjem u tebe, da zajedno spavamo cele noci ......... Voli te tvoja PIDzAMA
Ujutru ga osetis, usnama ga dodirnes, rukama ga drzis, i pogledom ga ljubis, volis ga vrelog uzimas ga celog i kad ne znas gde ti je kraj pomocice ti tvoj CAJ ! | |
| | | Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke sub stu 21, 2009 8:20 pm | |
| Kako žestoko. Prejebeno!! Hahahaha | |
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke sub stu 21, 2009 8:24 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke sub stu 21, 2009 8:25 pm | |
| Vidjela sam još neke, al nemrem se sjetit na kojoj stranici. | |
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke sub stu 21, 2009 8:27 pm | |
| ma to ti je ona sve našla meni sam kopi pejstala pa ja reko da malo osvježim ovo | |
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke sub stu 21, 2009 8:28 pm | |
| | |
| | | Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke ned stu 22, 2009 12:52 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pismo sinu od majke | |
| |
| | | | Pismo sinu od majke | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|