| hmm... | |
|
+4JustLike bombica alternativka :] Miss Sunshine* 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: hmm... pet pro 12, 2008 11:49 pm | |
| ...evo nova sam tu..hehe ....al vidim da nigdje nema il ja ne vidim dobro... ....o sexu...igl da pa cu stavit tu...tream odg koj nemogu nigdje nac...a fkt me jako zanima...a i pitanje je glupo...al sta ja mogu...pa da pitam prosli put kad sam bila vani sa jednim deckom...poceo me dirat i tak ugl...prstenjario me...a kasnije sam ja njemu khm khm...mene jakooo zanima jel se oni napale kad diraju cure...jer ja se nemogu napalat ako diram deca a on mene ne....molim vas odg...jer to me uzasno zbunjuje...znm dae pitanje jadno i djetinjasto....al ja to ne kuzim ...tnx... |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: hmm... pet pro 12, 2008 11:56 pm | |
| malo sam zatečena i okirana stvarno neznam ti pomoči omg | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: hmm... pet pro 12, 2008 11:56 pm | |
| | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 12:12 am | |
| kj te prstenjacio vani,il kaj.. :S di vani.. i da,decki su jako perv.napale se cim vide curu,i kao ne misle oni svakih 7 sec na to..mne.. -.- a za cure ovisi. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 1:16 am | |
| ah ma nie bilo bas vani..ko vani....ugl da malo mie to cudno..mislim tak se napalit...:S....xD...a nisam ga ni takla tada,tek kasnije...lol |
|
| |
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 1:35 pm | |
| Mislim da se covjek napalio na tebe i da je na neki svoj nacin (sto postaje sve cesce medu muskarcima) pokusao pobuditi zainteresiranost u tebi prema njemu.
Sve vise jetih seksualnih igrica na TV-u i mogu se vrlo lako nabaviti na bilo kojem mjestu,pa tako ima sve vise decki koji to primjenjuju. | |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 4:21 pm | |
| ^^....hehe...ne kuzim zasto si tako sokirana??... |
|
| |
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 4:32 pm | |
| ^^ja ne kuzim kaj tebe konkretno muci.. | |
|
| |
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 4:42 pm | |
| ne, ne , ne ja ne kuim ovu temu | |
|
| |
Ellie Pravi foruma!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 10:46 pm | |
| erm.i ja sam okirana. al oke. | |
|
| |
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 11:23 pm | |
| Cura trazi pomoc,nedaje sok terapije... XD
Bar koliko sam ja skuzio? O.o | |
|
| |
Ellie Pravi foruma!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 11:24 pm | |
| dobro dobro. al ja sam ipak okirana. a bome joj nznm pomoć. | |
|
| |
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 11:29 pm | |
| ja neznam kakvu tocno cura pomoc trazi,lol,bilo bi lijepo kad bi se izjasnila.. | |
|
| |
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 11:35 pm | |
| Nemoras bit,kod mene u razredu se vec par puta dogadalo da se to radi u pola nastave (nisam ja,nit je na meni),ali se dogadalo,a i jedan lik iz raz. je na vjeronauku izvadio onu stvar i drkao* (cenzura za svaki slucaj). U gradu je vjerojatno jos gore,zalosno ali istinito. Nema vise romanticnih setnji uz obalu rijeke,gledanja zalaska sunca,saptanja i sl.,vec se sve svodi na seks* (cenzura).
Koliko sam primijetio i cure su to prhvatile,bar koliko sam vidio po njima.
Steta,ove iznimke postaju nacionalna manjina...
P.S. bombice vidis da cura nezna kako da shvati to,nezna treba li joj biti ugodno ili ne,ali to mora shvatiti sama.Mora sagledati cinjenice i zakljuciti ocekuje li to ona od muskarca,je li joj to prihvatljivo, ako ne hoce li mu pruzit jos jednu priliku ili ce od takvih muskaraca jednostavno odustati. | |
|
| |
Ellie Pravi foruma!
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 11:39 pm | |
| wow jura. sad sam okirana tvojim rječima. rjetko kad koji dečko to veli. mi u razredu isto imamo manijake opsjednute onim cenzuriranim u tvom postu al ipak nisu ba tak loi. i ja spadam u tu nacionalnu manjinu koju si spomenuo. al da vie ne ulazim off, prekinut ću s pisanjem ovog posta.*točka* | |
|
| |
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 11:47 pm | |
| - JustLike je napisao/la:
- Nemoras bit,kod mene u razredu se vec par puta dogadalo da se to radi u pola nastave (nisam ja,nit je na meni),ali se dogadalo,a i jedan lik iz raz. je na vjeronauku izvadio onu stvar i drkao* (cenzura za svaki slucaj).
U gradu je vjerojatno jos gore,zalosno ali istinito. Nema vise romanticnih setnji uz obalu rijeke,gledanja zalaska sunca,saptanja i sl.,vec se sve svodi na seks* (cenzura).
Koliko sam primijetio i cure su to prhvatile,bar koliko sam vidio po njima.
Steta,ove iznimke postaju nacionalna manjina...
P.S. bombice vidis da cura nezna kako da shvati to,nezna treba li joj biti ugodno ili ne,ali to mora shvatiti sama.Mora sagledati cinjenice i zakljuciti ocekuje li to ona od muskarca,je li joj to prihvatljivo, ako ne hoce li mu pruzit jos jednu priliku ili ce od takvih muskaraca jednostavno odustati. a cuj,toe slucaj i kod nas,i tak se to pricalo i jednoj curi po skoli,navodno ju je decko prstenjacio,ljubio po vratu i te spike.. kaj se tice toga kaj si reko da nema vise romanticnih setnji,gledanja zalaska sunca i to,varas se..srecom,jos uviek ima toga...sve manje,ali da,ima.. a kaj se tice deckiju i vjeronauka,kolko cujem,ovi nasi se medusobno diraju i to,lol,al sve je to zezancija..tak da.. -.- previse smo okruzeni perverzijom..dal je to dobro il lose..? neznam | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: hmm... sub pro 13, 2008 11:59 pm | |
| JustLike...HVALAAAA....da ugl iam jos jedan problem....poslje tog je i meni i njemu bilo neugodno al smo rijesili prvi tjedan je bilo kolko tolko normalan....nakon toga opet je prestao samnom razgovarat,zajedno smo vani i sve...i fkt mi je tesko kad mi se uopce ne obraca...mislim da al najmanje sto moze...a meni se stvarno neda opet prva pocinjat razgovor....nz kak da to rijesim...htijela bi da bude kolko tolko ko prie....znm da nece al svejedno...ima ko kakav savjet sta da napravim???.... |
|
| |
| Naslov: Re: hmm... ned pro 14, 2008 12:00 am | |
| o boze,bjezi od tog kretena kolko te noge nose..
sorry kaj ti to moram grubo rec,al samo te iskoristio.. zato bolje nadi nekog novog al njega zaboravi i gotovo.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: hmm... ned pro 14, 2008 12:05 am | |
| heheh....a ragovarali smo o tome...nie bilo iskoristavanje jer sam znala da od nas nis nece bit...a pristala sam na to...kad sam glupa...cc...a i nemogu pobjec od njega jer je to drustvo u kvartu...i svi smo uvjek zajedno...i zato mie jos vise uzas....a i tjedan poslje zvao me doma...al nisam htiela doc...-.-"...taj se vikend jos normalno razgovaro....al evo prosli i ovaj...skoro ni rijeci....i sigurna sam da nie bilo iskoristavanje,tak da to nemojte pisat...heheh...(valjda nie bilo) |
|
| |
| Naslov: Re: hmm... ned pro 14, 2008 12:09 am | |
| iskoristavanje je bez obzira na to znala ti to il ne.. i pametno kaj nisi otisla k njemu doma..i jedino kaj sad mozes napravit je ignorirat ga,i gotovo. [moj iskreni savjet] | |
|
| |
| Naslov: Re: hmm... ned pro 14, 2008 12:11 am | |
| Uhvati ga nasamo,zapocni razgovor i nek ti iskreno sve kaze,ali nemoj mu dati do znanja da se treba bojati toga sto ce ti reci ili da ces se ti naljutiti ili nesto slicno,vjerojatno ti nije sve rekao ili bar ne sve iskreno.
To se meni desilo,nije bilo bas na doslovno isti nacin,ali ovo poslijednje je vrlo slicno. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: hmm... ned pro 14, 2008 12:17 am | |
| :( :( ... nemam hrabrosti bas uopce razz sa njim ... jer sam i ja zadnji put zapocela razgovor,jer sam vidla koliko mue bio bed ... a opet nemogu ga ni ignorirat...jer mie prie nego se to desilo stvarno bio predobar i predrag.... |
|
| |
| Naslov: Re: hmm... ned pro 14, 2008 12:20 am | |
| .ja sam od sad suzdrzana od komentara. [osim ak necu imat nekaj fkt pametno za rec ] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: hmm... ned pro 14, 2008 12:25 am | |
| heheh...LOL...oke,nadam se da ces imat nes pametno za rec |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: hmm... | |
| |
|
| |