..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

hmm...

Go down 
+4
JustLike
bombica
alternativka :]
Miss Sunshine*
8 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
Autor/icaPoruka
bombica
Svaka čast :)
bombica

Broj postova : 4666
Registration date : 22.07.2008

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimeuto pro 16, 2008 11:45 am

ajme meni u sta se ova tema pretvorila.. -.-''

law ja,kak napreduje s tim deckom,nis ne pises..??
[Vrh] Go down
JustLike
Bravo..:)
JustLike

Broj postova : 644
Registration date : 08.12.2008

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimeuto pro 16, 2008 4:16 pm

A jbg,jos se ja pitam zasto imam 4 iz eng... X(
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimeuto pro 16, 2008 9:20 pm

xD...hmm...za sad NIKAKO...ma užas...pakvarit ce mi cijele praznike... No hmm... - Page 4 5841
[Vrh] Go down
bombica
bombica

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimeuto pro 16, 2008 11:19 pm

zakj..? ke biloo?
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimeuto pro 16, 2008 11:26 pm

pa uopce na rezgovaramo...a i evo sad sam saznala zas toe saznala jedna moja frendica....koa se zanima za njega a ja to nisam uopce znala...i to me sokiralooo...i svasta mue srala...tj govorila da sve zna da ce svi saznat...a on nezna da se ona zanima za njega....ko ni ja do sad....pa sta da radim,ocito se povuko jer ne zeli da se zna ko i ja... :/...da razgovaram sa njim..il sa njom staa???.....
POMOZITE MI SAAD.... =))
[Vrh] Go down
bombica
bombica

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimesri pro 17, 2008 12:18 am

nie mi jasno to sa tom zenskom,cek da procitam ovo jos par puta xD
[Vrh] Go down
bombica
bombica

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimesri pro 17, 2008 12:19 am

ugl.s njim moras razgovarat,to smo odavno zakljucili,lol..a toj frendici reci da ti to smeta,da ne moze tak okolo govorit stvari ak si joj ti to rekla u povjerenju..i reci da nisi znala da joj se on svida i tak nes..neznam,komplicirano.
[Vrh] Go down
koza
koza

Broj postova : 683
Registration date : 05.10.2008

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimesri pro 17, 2008 12:23 am

ček...ne kužim. Ona je njemu govorila da zna šta je bilo između tebe i njega i da će to svima reć???? ili kaj mu je govorila???
To ti onda očito nije prava frendica...i kaj ak se ona zanima za njega???!! Nije trebala tak postupit...trebala ti je reć.
Bar su meni prijateljice važnije od dečka...al oke. njoj valjda nisu.
Trebaš razgovarat i s njom, i s njim i riješit stvari...obaviještavaj nas o daljnjim razvijanjima!!
H0pe da će sve bit oke...LjuBim
[Vrh] Go down
JustLike
JustLike

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimesri pro 17, 2008 12:50 am

LOL
I to zoves frendicom?Sta ti onda rade ljudi koje nesmatras prijateljima...

ugl covjek se nasao u "unakrsnoj vatri",jbg ako ne rijesis ti,nitko ni nece.On sto god napravi je pogresno,ovoj drugoj to odgovara,dakle sukob neizbjezan (ti vs ona).
Sudeci po ovome sto si rekla s tom tvojom nazovimo prijateljicom je gotova stvar,a i nemas za cim zalit jer ako je u stanju unistit dobro prijateljstvo radi neceg bezveze onda ti to nije prijateljica.

Ja i moj prijatelj si to nikad nebi napravili,dok u razredu imam par nazovimo prijatelja koji su sposobni za takvo sto i nedruzim se previse s njima.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimesri pro 17, 2008 9:20 pm

da...al ja fkt nisam znala da se ona zanima za njega...i cura je fkt super...i stvarno nz sta joj je bilo...prema meni se normalno ponasa,ni bezobrazna ni nis...SAMO je napravila da ne pricam sa njim....mislilm razumijem ju na jedan nacin....tream sa njom razgovarat
Ines.mm...da toe njemu reklada sve zna i bla bla(a ja ne zelim da se sazna)...al vec ak joj on toliko znaci,ma neka si ga uzme...ja tak nis previse ne osjecam prema njemu....al glupo mi sto nie mogla rec meni...pa da rijesimo...a ne njemu ic srat i prijetit... No
[Vrh] Go down
JustLike
JustLike

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimesri pro 17, 2008 10:37 pm

...zagubio sam se...
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimesri pro 17, 2008 10:43 pm

hahah...i ja isto...ispocetka
ovako znaci ja sam bila sa tim deckom...vidla nas je frendica...kak sam vec prie pisala da ne razgovaramo...sad znam zasto...zato jer se ona zanima za njega,a ja to nism znala...pa je isla njemu pricat da sve zna...i da ce svima rec
a curami nie nis rekla,inace je super uvjek dobra,ma sve...stvarno nikad nisam imala nis protiv nje...i sad odjednom ovako
nekuzim zas mi nie nis rekla...da nek si ga uzme meni i ovako skoro nis ne znaci
ne razumijem to njezino ponasanje...odjednom
ne kuzim zas me oce posvadat sa njim...a da prvo nie razgovarala samnom
sad jasnije??...xD
[Vrh] Go down
malena.
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
malena.

Broj postova : 1130
Registration date : 22.10.2008

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimečet pro 18, 2008 11:22 am

pa očito je ona stvarno jako u tog tipa i ljubomorna je na tebe jer si ti već bila s njim i sad kad vam nejde ona pokušava da ju on primjeti....mislim da ti to nije prijateljica ako su joj dečki bitniji od prijateljica....
[Vrh] Go down
bombica
bombica

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimečet pro 18, 2008 12:26 pm

o boze..sad si izgubila i decka i frendicu..

tj.taj decko je valjda i oke,al ak ga ova sprecava u tom da vi pricate onda nie ni on bas cist i valjda i ona njemu nekaj znaci..xD

ma neznam,fkt je to spaljeno..
[Vrh] Go down
Miss Sunshine*
Miss Sunshine*

Broj postova : 2613
Registration date : 16.08.2008

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitimečet pro 18, 2008 12:48 pm

XD, mi smo još na ovoj temi?!
glupo mi je davati ti savjete kada ti neznam pomoći
našla si se u nekoj vrsti govna
a sad kako češ to riješit ti odluči, ovo je fkt tvoja stvar
nije to ono kao ''kako ču priči dečku, jooj šta ču sad'' --->to se još neak da riješit
al kad je u pitanju ovo...
well, I wish you a good luck

;D
[Vrh] Go down
http://lemonpie.blog.hr/
Sponsored content

hmm... - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: hmm...   hmm... - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

hmm...
[Vrh] 
Stranica 4 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4