| Koju ste ocjenu danas dobili? | |
|
+36Mel0 SmiLle. Linss. TotaLno druKčija kLinka:D AC / DC Strahovuk †Blair witch† nj nj nj (: † morbid.puppet † Fleur Mary ~iZZiLiCiOuS. ^^* rawr bonesy heroina bezerker ... just_another_girl Martuanne koza .ZvieZzdica<3 JustLike keksiĆ. petra Ellie alternativka :] !dealno_loš@ VVVVV just.be Miss H. bombica .Maya. malena. Miss Independent zbunjolica. Miss Sunshine* 40 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? sub pro 12, 2009 2:00 am | |
| | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? sub pro 12, 2009 3:11 am | |
| E sad si pretjerala.Imaš sve 3 i 2 i sad bi ti 5 na kraju? Daj ajde. al da...Rasplači se | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? sub pro 12, 2009 12:36 pm | |
| jučer: 4 4 engleski (a znala san joj doslovce sve -.-'. Mrzin ju, a i ona mene ) 3 poduzetništvo (iako nisam ni takla knjigu :D) | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? sub pro 12, 2009 1:33 pm | |
| 3 i 4 iz biologije.. mrzim 3 do 4.. -.- | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? sub pro 12, 2009 2:26 pm | |
| Baš^^ To na granici mi je baš urano :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? sub pro 12, 2009 3:35 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- E sad si pretjerala.Imaš sve 3 i 2 i sad bi ti 5 na kraju?
Daj ajde. al da...Rasplači se Yeah right. Oš da ti nabrojim ocjene svoje, pa da vidimo tko ovdje zapravo ima sve 2 i 3. Ako ti imaš, ne znači da i ja imam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? sub pro 12, 2009 8:35 pm | |
| Daj vas dvije, otvorite si temu pa se u njoj svađate, ak baš morate.. -.- | |
|
| |
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? sub pro 12, 2009 9:35 pm | |
| marija je u pravu, u zadnje vrijeme se stalno nešto svađate :S | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? ned pro 13, 2009 12:19 am | |
| Pa kad ova nešto j*** po svom [ispovjedala sam se dns, pa moram *** pisat] Jesi ljubomorna na moje savršene ocjene i to što ću možda proć s 5? Jesi ljubomorna na moj karakter? Svi smo ego nekad i radimo stvai u našu korist. Čak i najbolji ljudi to rade. Zato nemoj bit svetica tu neka i ne pravi budalu od mene i od sebe zato što si i ti napravila nešto u svoju korist. Svi smo! I ovo sve nije vrijedno naše svađe. Da si prava prijateljica bila bi sretna i podržavala bi me, kao što sam ja tebe podržavala. U najgorim trenutcima shvatiš tko ti je najbolji prijatelj. I nebi se pravila ko hladnokrvna kuja. I ja ne mislim da je sve bila laž! To samo ti misliš zato što ti meni nisi ništa povjeravala i nikada se nisi otvorila. Prava prijateljica, poput Marije, bi me pokušala zaustavit od selidbe. Kada sam tebi to rekla ti si samo odgovorila:"Dobro, idi!", dok je ona pošizila i rekla:"Nemožeš otić, šta ću bez tebe, zašto ideš?" itd. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? ned pro 13, 2009 1:14 am | |
| xD Ok, o ovom zadnjem bi se moglo razgovarat, al to je sasvim druga stvar.. Sad si amy,amy opet započela svađu..ccc.. Bolje briši to dok ivona još nije došla.. :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? ned pro 13, 2009 1:30 am | |
| A dobro, bilo je to davno. Važna je poanta. Ti si me htjela zaustavit, ona nije. Pa živcira me kad netko sere i neželi ništa objasnit i pravi se ko da je nedodirljiv i svet. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? ned pro 13, 2009 2:55 am | |
| Znaš šta? Ti bi samo da se drugi brinu o tvom šupku. Iskreno zaboli me! Marija,ja se tebi divim.9 godina ju podnosit i onda se još pomirit nakon šta da Sunekici da te vrijeđa.Svaka čast,ja nebi mogla.
Tvoj savršen karakter?Nabi si svoje savršene ocjene u šupak,nemaš ni trunke ponosa. Na to da budem ljubomorna?Haha u mom filmu to nečeš gledat. Ne vrti se sve oko tebe,to šo se seliš ne znači da se zemlja neće više okretat oko sunca. Trebala bih te spriječit? da ziher,pa vidim ti si sretna.Ja još sretnija vjeruj mi.
I nedo ti Bog da mi ti ideš govorit o PRIJATELJSVU i vrjednosti PRAVIH PRIJATELJA.Nisi dorasla tomu.Ti uvjek bila uz mene?Nemoj srat,kak te nije sram,danas si se ispovjedala! NEznaš ništa o meni.Da si prava frendica znala bi.Al tebe nije bilo briga.Bitno da sam se ja naslušala svih tvojih "financijskih problema".Oh d,zaboravila sam,tebi je najteže u životu. OKANI SE TOGA I MOLIM TE ODI VJEŽBAT PLAKANJE U PONEDELJAK JE FIZIKA PA MPORAŠ USAVRŠIT SVOJ "SAVRŠEN KARAKTER"
Ljudi stvarno oprostte na spammu | |
|
| |
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? ned pro 13, 2009 2:50 pm | |
| isuse i bože, ovo je ozbiljan slučaj, ja se neću petljat u to, jel vas ne poznam uživo pa neznam kaka je situacija.. ali tako se nemorate baš svađat.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? ned pro 13, 2009 4:27 pm | |
| Ooo ja imam i previše ponosa. Nemoj ti meni o ponosu ovdje. A i prava prijateljica nebi bila ljubomorna ko ti. Znam da ćeš opet poreč, al istina je. I zašto nebi bila sretna kad vidim kako su predivni ljudi u razu i kako smo svi složni i kako se nitko ne svađa u njemu? I da, ja ću ti pričat o prijateljstvu. Vidim da mjenjaš prijatelje ko čarape. Ivana, kristina, ja, opet ivana. Ljepo, ljepo. E vidiš ja već 9 godina imam presavršenu best frendicu. Ne poričem da je bilo svađa, ali opet smo se pomirile. I zbilja, takvu osobu ti nikad nećeš i nemožeš nać. I da, ja sam bila uz tebe. To što ne znam ništa o tebi, to si ti kriva. Da si bila otvorena i iskrena prema meni od početka, možda do ovog nebi došlo. Ti si počela spiku o tome da je sve laž, da JA tebi nisam ništa govorila. Zašto bih, kad se ti ponašaš ko da sam ja neko govno na cesti! I da, ja imam financijskih problema. Neću reć da sam bogata, ali imam dobro stojeću obitelj. Bili smo bogatiji prije krize, sad aviše nitko ne ide na pizzu, nitko više ne ide u grad na cugu, ovo ono. I kako bi onda moj stari zaradio ako nema jebenog posla? ALi da, dobijem skoro sve što poželim. Uvijek se nađe novaca. I ja nikad nisam rekla da je meni najteže u životu, nemam pojma odkud ti ta rečenica i zašto ju stalno ponavljaš. I svi smo ego na neki način. Pa i ti "svetice". A i imaš problema s mojim plakanjem? Ja nemam. Ja uvijek dobijem što hoću. Kužiš? | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? ned pro 13, 2009 6:25 pm | |
| Šora, šora, šora! (heroina,nema smisla da obuzdavamo nešto šta se ne može obuzdat.. ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? ned pro 13, 2009 7:45 pm | |
| pobogu, ovo sami sastavci se pišu, ima marija pravo nemoš vas obuzdat | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? pon pro 14, 2009 12:08 am | |
| O vjeruj mi imam najbolju frendicu.Za koju ni neznaš da postoji.
Bit ljubomorna na tebe?Hahahahahahahahahhaha.Dobra dobra.Svi te mrze,plačeš za svaku sitnicu,sereš čim zineš..Kakva savršna osoba!Nitko nije ljubomoran na tebe,koliko god ti to željela.Prije bi bila ljubomorna na govno nego na tebe.Bar se bolje ponaša. Ti si bila uz mene kad ti je trebalo nešto,kad nisi sama svoj šupak iz govna izvuć.Ko je tebe spominjo ko frendicu?Da si mi bila frendica nebi tako reagirala kad si mi rekla da se seliš. Ti uvjek dobiješ što želiš,a opet ti sve smeta,i opet IMAŠ financijskih problema.Kakvi su to problemi a imaš sve šta želiš?Moji meni nemogu kupit sve šta želim.Nemogu.I nikad nisam tužna.Znaš zašto?Nisam razmažena.Ali bitno da meni princezica kaže da ja nemam ozbiljne probleme.Bitno da ih ti imaš. Ajde koliko moraš bit jadan da se plačeš kada ne dobiješ ono što želiš?To smo svi prerasli.Izgleda da ti nisi. Drago mi je za sve tvoje nezaslužene "uspjehe".Uvjek dobiješ sve šta hoćeš?Izgleda da kad si se rodila mozak nisi dobila. A ponos?Hahahahahaha tvoj ponos?Da ga imaš nebi cmoljila za svaku sitnicu. Al iskreno boli me. Dođeš tu i sereš po forumu a uživo me neš ni pogledat.Toliko o tvom ponosu.
Nemaš pojma kakva sam,nisam svetica,al nisam ni ego za tvoju informaciju | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? pon pro 14, 2009 12:27 pm | |
| khm...khm...can i ask something? Može li meni netko reć tko je admin?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? pon pro 14, 2009 1:02 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? pon pro 14, 2009 1:11 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? pon pro 14, 2009 5:23 pm | |
| Odletio..
Ont: 4 iz tjelesnog :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? pon pro 14, 2009 10:18 pm | |
| lalala= 3 iz onog nenajavljanog testa iz vjeronauka | |
|
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? pon pro 14, 2009 11:52 pm | |
| 3 iz vjerkasa? Ccc sram te bilo. 4 iz fizike :D I imam 4 zaključno jeeeeeeej :) | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? uto pro 15, 2009 2:53 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koju ste ocjenu danas dobili? | |
| |
|
| |
| Koju ste ocjenu danas dobili? | |
|