| Tugovati zbog momka???????????????? | |
|
+23TotaLno druKčija kLinka:D Mary Fenrir † morbid.puppet † emily_klc just_another_girl slatka_mala alternativka :] ... bombica !dealno_loš@ just.be heroina rawr .muHa* Miss H. koza zbunjolica. keksiĆ. petra VVVVV .ZvieZzdica<3 Ellie 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pet svi 29, 2009 7:03 pm | |
|
Zadnja promjena: heroina; ned srp 18, 2010 10:33 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
Broj postova : 1438 Age : 30 Registration date : 07.11.2008
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pet svi 29, 2009 10:14 pm | |
| - xena je napisao/la:
- .mušiCa. je napisao/la:
- pokazivati osjećaje je nešto najnormalnije...nije važno zbog čega ili koga...
neka mi se javi ona koja ni jednom nije pustila suzu zbog nekog dečka! ako vas i bude, bit će vas malo...suze nisu lijek, ali su olakšanje...ja ponekad, ako sam baš tužna i napeta, znam se dobro isplakati i onda mi je poslije lakše...I ako je netko osjećajan, ne znači da nije cool. a ako cool znači biti hladan i bezosjećajan...onda ja ne želim biti cool. upravo to...
a za ono cool, to je bilo sarkastično... svi dns žele bit cool, face i šta ti ja znam...
i slažem se s mušicom da ako cool znači biti hladan i bezosjećajan, ja ne želim biti cool... kaj vi sad hocete rec da sam ja neka... bezosjecajna, cool, jaka il tak nesto? ja ne kazem da je glupo iskazivat osjecaje plakanjem, placi se kolko oces, al kaj se kurcis tu mislim " joj plakala sam, ovo ono..." pa boli me zadrzi osjecaje za sebe sam se glupirate | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pet svi 29, 2009 11:25 pm | |
| pa ovo je ipak takav topic. svako može reć dal tuguje zbog dečka ili ne. i ak je neko inače osjećajan, kaj bi trebao skrivat osjećaje na ovom forumu i pravit se da je neko ko nije?? i to sam zato jer nekome to ide na *****. ma da. | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pet svi 29, 2009 11:47 pm | |
| - ...just.be...<3 je napisao/la:
kaj vi sad hocete rec da sam ja neka... bezosjecajna, cool, jaka il tak nesto?
ja ne kazem da je glupo iskazivat osjecaje plakanjem, placi se kolko oces, al kaj se kurcis tu mislim " joj plakala sam, ovo ono..." pa boli me zadrzi osjecaje za sebe
sam se glupirate ma nitko nije mislio točno na tebe... bar ja nisam... i ovo je topic za takve stvari... ak misliš da je glupo pisat o tak nečem, ne vidim razloga zašto si uopće na ovom topicu.. mislim, slobodno reci što misliš, ali nemoj nama govoriti da držimo osjećaje za sebe... ak ti je glupo pisat o tom kak se osjećaš, ti nemoj... al pusti onda druge | |
|
| |
slatka_mala
Broj postova : 19 Age : 31 Registration date : 03.06.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? sub lip 06, 2009 2:05 pm | |
| ma mislim da je bzvz tugovat za nekim...tko nije to zaslužio...ja jesam jednom...plakala...zbog mog bivšeg...ali sad znam da nisam trebala.... | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? sub lip 06, 2009 5:07 pm | |
| A.. Lako je reći to. Ali na kraju uvijek tugujemo. Jbg. | |
|
| |
.ZvieZzdica<3 Svaka čast :)
Broj postova : 2199 Lokacija : [24.6.♥] Registration date : 16.11.2008
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? ned lip 07, 2009 3:20 pm | |
| - Insomnia° je napisao/la:
- A.. Lako je reći to.
Ali na kraju uvijek tugujemo. Jbg. .da | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? ned lip 07, 2009 4:07 pm | |
| Tugujemo,da. Samo što nekad prođe brže,nekad sporije. | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? ned lip 07, 2009 5:05 pm | |
| - bombica je napisao/la:
- Tugujemo,da.
Samo što nekad prođe brže,nekad sporije. | |
|
| |
emily_klc
Broj postova : 4 Age : 28 Registration date : 15.07.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? sri srp 15, 2009 8:21 pm | |
| Ja sam tugovala zbog nekog. i to dugo, dugo. Mislim ipak je to bila PRVA PRAVA ljubav.
Uglavnom, odem van s best frendicom, zapalim pljugu, dobro se isplačem i moram priznat da pomaže bar na kratko. | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? sri srp 15, 2009 9:48 pm | |
| Svi vele ne, al' isto tako svi tuguju... | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? čet srp 16, 2009 1:25 am | |
| Slažem se s alternativkom. Uvijek tugujem. :/ | |
|
| |
Fenrir Ide, ide..
Broj postova : 110 Age : 30 Lokacija : soba. :D Registration date : 10.07.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? čet srp 16, 2009 3:50 pm | |
| - †Dreamcatcher† je napisao/la:
- Slažem se s alternativkom. Uvijek tugujem. :/
yap. također. ne može se to izbjeć. kad ti je stalo do nekog, lako te povrijedi. kako protiv toga? =/ | |
|
| |
.muHa* Ide, ide..
Broj postova : 151 Age : 30 Registration date : 14.05.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pon lis 19, 2009 5:02 pm | |
| nego što nego tugovati. ipak ako ti je bio ˇmomakˇtrebao ti je nešto značiti. koliko god rekli da seňikad ne tuguje zbog momka. ako vam je išta značio a trebao je morate tugovati. ali okej. dakle uvijek tugovati i plakati. :D | |
|
| |
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pon lis 19, 2009 5:05 pm | |
| - .muHa* je napisao/la:
nego što nego tugovati. ipak ako ti je bio ˇmomakˇtrebao ti je nešto značiti. koliko god rekli da seňikad ne tuguje zbog momka. ako vam je išta značio a trebao je morate tugovati. ali okej. dakle uvijek tugovati i plakati. :D u nekim djelovima se slažem s tobom u nekim ne možda mi nekad i je previše značio ali zašto bi plakala ako me povrijedio nije vrijedan niti jedne moje suze... kad-tad bi shvatio da je sjebo stvar | |
|
| |
.muHa* Ide, ide..
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pon lis 19, 2009 5:07 pm | |
| okej. ali zar se nisi nikad sjetila onako dok razmišljaš. svih ljepih stvari s njim događaja.priči.šetnji.svega ljepog.? i pomisliš kako više to nikad s njim nečeš imati. sve je to gotovo.?
| |
|
| |
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pon lis 19, 2009 5:13 pm | |
| nekada i jesam
ali u većini slučajeva ne
nisam osoba koju je briga za jučer ili za sutra
živim danas a za ostalo me briga
a što se tiče tog što sam ''imala'' s njim za moje godine znam da nije bilo niš ozb niti može bit to je bila samo mala dječja ljubav ništa više =) | |
|
| |
.muHa* Ide, ide..
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pon lis 19, 2009 5:16 pm | |
| Okej tvoji osjecaji su tvoji. ja sam raKica pa se dovoljno zblizim sa ljudima. postanu jednostavno dragi. i onda kad dode rastanak..auu. zavisi od osobe do osobe. :D
| |
|
| |
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pon lis 19, 2009 5:33 pm | |
| e ja sam blizanac :P i ja se zbližim sa ljudim isto previše ali nikad sa dečkima imam jednog frenda muškog i sve ostale su ženske jednostavno nemogu se zbližavat sa dečkima ... i baš se volim zbog toga | |
|
| |
.muHa* Ide, ide..
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pon lis 19, 2009 6:17 pm | |
| hihi zato ja više sa dečkima. :D btw vratimo se temi. :D | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? uto lis 20, 2009 2:41 pm | |
| - heroina je napisao/la:
- e ja sam blizanac :P i ja se zbližim sa ljudim isto previše ali nikad sa dečkima
imam jednog frenda muškog i sve ostale su ženske jednostavno nemogu se zbližavat sa dečkima ... i baš se volim zbog toga Wee.. Blizanci rules.. | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? čet pro 17, 2009 12:10 am | |
| Joj bit u depri zbog maminih sinčiča? A-A | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? čet pro 17, 2009 5:05 pm | |
| Zaš ne? Ak nekog od njih voliš.. | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pet pro 18, 2009 12:16 am | |
| Da on tebe voli nebi te zajebo | |
|
| |
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? pet pro 18, 2009 4:36 pm | |
| ja se sjetim svojih bolesnih dana u maju ove godine.. komaa.. kak mogu nekad bit tako niska i jadna .. sarkazam :S | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tugovati zbog momka???????????????? | |
| |
|
| |
| Tugovati zbog momka???????????????? | |
|