..Teen Forum.. ..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =) |
|
| volim/ne volim | |
|
+11† morbid.puppet † rawr Fleur bonesy nj nj nj (: Feanor just_another_girl bombica zbunjolica. Miss H. Ellie 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: volim/ne volim sub oľu 14, 2009 4:46 pm | |
| možda je ovo malo bedasta tema,al kaj ćeš.
volim: svoju sobu, medu eddieja, svog kaktusa na prozoru[malo je osušen al nema veze], čitati, gledati, slušati, pričati, šutjeti, biti tajanstvena[makar mi ne ide baš od ruke], gnjaviti brata, pobjeđivati brata u košarci, žvakati žvakaće, kišu, simse, lakirati nokte, mirisne svijeće
ne volim: kad mene brat gnjavi, ocjene, matematiku, jurassic park igricu, buku, vjetar, dok me bole mišići od trčanja[jer mi je kondicija ravna nuli] | |
| | | Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: volim/ne volim sub oľu 14, 2009 5:00 pm | |
| volim: sestru, engleski, T.R.-a, MSN, fejs, prijatelje, knjige, modu, DA, TLSP, Depeche mode, glazbu, CD-ove, Saru, majku,kišu, sunce, zelenu [<3], London, Korzo, UR, skinny jeans, remenje, Irenu, Juru, park, Hello Kitty, Twilight, Resident Evil [ ], Labello, kickbox, ljeto, bass, mango, KAVU,.. ne volim: škakljikanje, divljanje, vrištanje, malu djecu, matematiku, tjelesni, razrednicu, šuše, cajke, alkohol, cigarete, seljačine,.. | |
| | | zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: volim/ne volim ned oľu 15, 2009 1:40 pm | |
| volim ~ ovaj laptop, Simse , subote, petke, praznike, veliki odmor u školi ,kaugume, čips, vodu, svoju sestru, frendice, ma svoj razred kolko tolko, tipkanje, pisanje, hrvatski, engleski, likovni, tzk, muziku, Muse, Linkin Park u zadnje vrijeme opet, sve moguće muzike osim cajki, čistu kosu, kupovanje novih traperica, kupovanje naušnica xD, biljke doma, ovaj neki brod koji je na vrhu ormara, svoju (i sestrinu -.-) sobu, žutu boju, plavu boju,mačku, ribice, akvarij, čisti akvarij xD... ne volim ~ nepoznate ljude koji me dodavaju na MSN -.-', cajke, jetrica, bol, ubijanje, daljinu, čekanje, svađanje sa sestrom, čišćenje, učenje, povijest, matematiku, fiziku, neke retard filmove, i neke retard serije xD, daljinski koji ne radi, 1408 koji ne mogu nać, kad nema čarapa, hladnoću, kad nemam nofce a trebaju mi, tvrdoglavost svoje mame... | |
| | | bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: volim/ne volim ned oľu 15, 2009 8:51 pm | |
| Vojim.Ić van. Frendice. Čokoladu. Muziku. Komp. Internet. Šoping. Kaugume. Mikič. Sexolino. Bit perverzna. Starke. Vensice. DC-šuze. Repere. Zgodne dečke. Imat para. Bit hepi. MSN. Lak za notke. Knjige. Naušnice. Hello Kitu. Pirsevee. <33 Njega. Nevojim.Učit. Školu. Zemljopis. Matematiku. Kemiju. Povijest. Kad se svađam sa starom. Glupe ljude. Prepametne ljude. Cajke. xD Novi fejs. | |
| | | just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim sub tra 04, 2009 11:14 pm | |
| ×...VOLIM...x ×...nesquik...čokolino...ić vanka...šetat...trening...nogomet...sve frendove [posebice Luku i Tonia]...sve frendice [posebno Ivanu...Anteu...Mateu]...lize...žvake...obitelj...pasa <3...gledat filmove...slušat muziku...spavat<333...pričat ^^...engleski...talijanki...opčenito strane jezike...msn ×D...rock...rokere xD...njega <3...jest ^_^...mobić...pes [pro evolution soccer xD]...cili razz...moju sobu...i još punooo toga xD...×
×...NE VOLIM...× ×...kad je ujutro škola...licemjerne ljude...ljude koji se vole pravit glipi [al doslovno]...cajke...školu...učit...spremat sobu...kad me brat gnjavi i živcira...× | |
| | | Feanor Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 891 Registration date : 20.07.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 3:03 pm | |
| volim: svoju gitaru i bass i bubnjeve. | |
| | | nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 3:14 pm | |
| volim: sunce,ljeto,kišu,zimu,jesen,preljeće,njega <3
ne volim : umišljene šminkerice,rozu boju,kada sam živčana a netko ne može prestati govoriti...... | |
| | | bonesy Svaka čast :)
Broj postova : 2162 Age : 29 Registration date : 31.05.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 3:33 pm | |
| VoLim: blog, pisanje, engleski jezik, likovni, glazbu, last.fm, crtanje, anime, japan, komp, msn, filmove, serije, True Blood, vampire, slovo w, metal, okultno, bit misteriozan, žutu boju, morbidne stvari, umjetnost, jesen, kad otpada lišće, kišu.
NevoLim. - matku, školu, bullies, pauke, kukce, nepoznate ljude koji me dodavaju na msn, povijest, twilight, umišljene ljude, to što ne ispadam dobro na slikama, društvene portale poput fejsa koji su svi na istu foru. | |
| | | Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 4:28 pm | |
| - bonesy je napisao/la:
- VoLim: blog, pisanje, engleski jezik, likovni, glazbu, last.fm, crtanje, anime, japan, komp, msn, filmove, serije, True Blood, vampire, slovo w, metal, okultno, bit misteriozan, žutu boju, morbidne stvari, umjetnost, jesen, kad otpada lišće, kišu.
NevoLim. - matku, školu, bullies, pauke, kukce, nepoznate ljude koji me dodavaju na msn, povijest, twilight, umišljene ljude, to što ne ispadam dobro na slikama, društvene portale poput fejsa koji su svi na istu foru. | |
| | | nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 5:11 pm | |
- VoLim: blog, pisanje, engleski jezik, likovni, glazbu, last.fm, crtanje, anime, japan, komp, msn, filmove, serije,
True Blood ( nikad nisam gledala) , vampire, slovo w, metal, okultno, bit misteriozan, žutu boju, morbidne stvari, umjetnost, jesen, kad otpada lišće, kišu.
| | | rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 5:14 pm | |
| volim jednu osobu.... jako, jako... i želim da ona to zna | |
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 5:38 pm | |
| sad će Feanor doć bijesan =D | |
| | | † morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 6:25 pm | |
- VoLim: blog, pisanje, engleski jezik, likovni, glazbu, last.fm, crtanje, anime, japan, komp, msn, filmove, serije, True Blood, vampire, slovo w, metal, okultno, bit misteriozan, žutu boju, morbidne stvari, umjetnost, jesen, kad otpada lišće, kišu.
NevoLim. - matku, školu, bullies, pauke, kukce, nepoznate ljude koji me dodavaju na msn, povijest, twilight, umišljene ljude, to što ne ispadam dobro na slikama, društvene portale poput fejsa koji su svi na istu foru. pogotowo owo pocrtano. (skoro swe je pocrtano xD) | |
| | | Feanor Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 891 Registration date : 20.07.2009
| | | | bonesy Svaka čast :)
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 7:00 pm | |
| | |
| | | .MiSs Dreamer.<3 Bravo..:)
Broj postova : 740 Lokacija : Vrtić iza kuće Registration date : 09.07.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 7:04 pm | |
| | |
| Naslov: Re: volim/ne volim uto kol 25, 2009 7:11 pm | |
| - .MiSs Dreamer.<3 je napisao/la:
ja sam ovaj :D | |
| | | | alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: volim/ne volim sri kol 26, 2009 1:15 pm | |
| Volim tišinu. Ne volim biti u centru pažnje. | |
| Naslov: Re: volim/ne volim sri kol 26, 2009 2:27 pm | |
| Volim konobare xD Ne volim konobarice xD | |
| Naslov: Re: volim/ne volim sri kol 26, 2009 2:41 pm | |
| Volim Sireniu Ne volim biti u centru pažnje i ne volim tišinu :P | |
| Naslov: Re: volim/ne volim sri kol 26, 2009 2:45 pm | |
- Volim Sireniu
Ne volim biti u centru pažnje i ne volim tišinu :P Ja nekad volim nekad ne.. Kad citam, volim tisinu, al inace.. Nema sanse xD | |
| Naslov: Re: volim/ne volim sri kol 26, 2009 3:01 pm | |
| Ispravak, slažem se s tobom :P | |
| | | rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: volim/ne volim sri kol 26, 2009 3:05 pm | |
| volim rhcp... i volim tišinu ne volim kad me stvarnost udari u glavu pa vidim da i nije sve tako divno i krasno kako se meni čini sa bogznakojeg oblaka tam negdje u sedmom nebu | |
| Naslov: Re: volim/ne volim sri kol 26, 2009 3:06 pm | |
| - sun child je napisao/la:
- volim rhcp...
*.* | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: volim/ne volim | |
| |
| | | | volim/ne volim | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|