| Starci..?? | |
|
+21eLesLeon † morbid.puppet † TotaLno druKčija kLinka:D just_another_girl nj nj nj (: Fleur rawr bezerker Feanor .ZvieZzdica<3 JustLike Miss H. malena. Miss Independent Miss Sunshine* koza !dealno_loš@ Ellie ChocoGirl <3 zbunjolica. bombica 25 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Starci..?? sri srp 23, 2008 11:48 pm | |
| Kakav je vas odnos sa starcima i kako rjesavate svade s njima..? ak ih opce i ima..? | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Starci..?? sri srp 23, 2008 11:50 pm | |
| neam baš nekih problema s njima...nema baš nekih svađa..rješavam nagovaranjem koje mi jako dobro ide .. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Starci..?? čet srp 24, 2008 12:00 am | |
| imam super odnos s njima, nekad se znamo posvadat al nis posebno..nekad me nazivciraju kad ne mogu negdje ic il nes al to je normalno.. |
|
| |
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| |
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Starci..?? čet srp 24, 2008 12:30 pm | |
| a jadna bombica .. ima i gorih staraca ziher...pa čitala sam negdje..neki govore svojoj djeci ono: kurvo nesposobna,ak sam te rodila mogu te i ubit i slično... (sorry na izrazu..) | |
|
| |
| Naslov: Re: Starci..?? čet srp 24, 2008 12:34 pm | |
| neznam,al znam da su moji katastrofa.. ko da bas zele da odem od doma.. nemres vjerovat.. | |
|
| |
ChocoGirl <3 Admin
Broj postova : 116 Lokacija : ..somewhere over the rainbow.. Registration date : 15.07.2008
| |
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Starci..?? čet srp 24, 2008 5:36 pm | |
| Moji su još mladi [tata je 36 god] tak da ih ni ne zovem starci... i dobro smo si... uglavnom se porječkamo zbog moje lijenosti.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Starci..?? sub srp 26, 2008 6:01 am | |
| Pa,ja bas nemam problema sa starcima,mislim,mogu o svemu s njima razgovarat,hmm..draga bombica,poosa |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Starci..?? ned srp 27, 2008 2:11 pm | |
| vrlo cool odnos..nemam problema sa onim gdje, kud i kamo ideš...! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Starci..?? pet kol 22, 2008 12:39 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- Moji su još mladi [tata je 36 god] tak da ih ni ne zovem starci...
i dobro smo si... uglavnom se porječkamo zbog moje lijenosti.... Baš tak.. |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Starci..?? pet kol 22, 2008 1:28 pm | |
| - bombica je napisao/la:
neznam,al znam da su moji katastrofa.. ko da bas zele da odem od doma.. nemres vjerovat..
Ma nisu bash tako grozni sigurno.. Imam frendicu kojoj stari odreduje koja joj frizura i odjeca pristaju.. Ne smije kupit ni carape koje zeli..bolesno Ont.:super se slazem s njima...Tude starce uvijek zovem starci al njih rijetko...Bash su kul..A kad izadem s mamom u grad prawimo se da smo sestre | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Starci..?? čet ruj 04, 2008 5:32 pm | |
| Moja mama ima 30 godina, tata 32. Imamo odličan odnos, i nikad nisam bila u kazni, kad izlazim van, smijem biti dokle želim, ali se uvijek vratim rano zbog luđaka koji vrebaju. Inače mi skoro sve dopuštaju, i ja se isto pravim ko da smo sestre kad izađen van s mamom.. |
|
| |
| Naslov: Re: Starci..?? čet ruj 04, 2008 6:31 pm | |
| - MissSugar* je napisao/la:
- Moja mama ima 30 godina, tata 32. Imamo odličan odnos, i nikad nisam bila u kazni, kad izlazim van, smijem biti dokle želim, ali se uvijek vratim rano zbog luđaka koji vrebaju. Inače mi skoro sve dopuštaju, i ja se isto pravim ko da smo sestre kad izađen van s mamom..
ljubomorna sam.. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Starci..?? pon lis 06, 2008 4:46 pm | |
| hmm...pa, moji su ono...tak, ok. Slažemo se kolko tolko...Sa mamom pričam o svemu, o dečkima, frendicama...imamo mi svoje trač partijice. S tatom...on mi je super ovak..ali isto se znamo jako posvađat jer sam ja jakoooooo lijenaaa i ja bi najradije cijeli dan visila na kompu a on to ipak ne dopušta. Sve u svemu, zadovoljna sam jer znam da ima i gorih od mojih. Bombica, i ti trebaš tako razmišljati. Budi sretna da te ne tuku ili nekaj tak...Ili da se uopće ne brinu za tebe! | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Starci..?? uto lis 07, 2008 12:42 am | |
| - ines.mmm je napisao/la:
- hmm...pa, moji su ono...tak, ok. Slažemo se kolko tolko...Sa mamom pričam o svemu, o dečkima, frendicama...imamo mi svoje trač partijice. S tatom...on mi je super ovak..ali isto se znamo jako posvađat jer sam ja jakoooooo lijenaaa i ja bi najradije cijeli dan visila na kompu a on to ipak ne dopušta. Sve u svemu, zadovoljna sam jer znam da ima i gorih od mojih. Bombica, i ti trebaš tako razmišljati. Budi sretna da te ne tuku ili nekaj tak...Ili da se uopće ne brinu za tebe!
Daaa, to je najgore.... Kad ti sve dopustaju i kad te uopce ne odgajaju... TO znaci da im nije stalo do tebe... I to sta su strogi, sve je to za nase dobro(zvucim ko svoja mama, haha) Trebamo bit sretni sto se brinu za nas.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Starci..?? uto lis 07, 2008 9:56 am | |
| | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Starci..?? uto lis 07, 2008 12:13 pm | |
| frikinja sam ja.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Starci..?? uto lis 07, 2008 4:09 pm | |
| nemoj govorit za roditelje da su glupi |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Starci..?? uto lis 07, 2008 11:01 pm | |
| ^^tako je ah znam bombica...hormoni *roolll,rool* | |
|
| |
Miss Independent Ide, ide..
Broj postova : 134 Age : 29 Lokacija : My world. Registration date : 12.01.2009
| |
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Starci..?? uto sij 13, 2009 11:38 pm | |
| zkj ja ovo prie nisam vidla??Pa ja se sa starcima uglavnom svađam i sve u svemu nisam baš zadovoljna..ne puštaje me uvijek kada ja oću nekam ić i to me živcira..ponašaju se prezaštitnički..nez čini mi se da nemaju vremena za mene jer su stalno umorni od posla i sve..sve u svemu meni je već tak svejedno jer sam navikla | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Starci..?? sri sij 14, 2009 2:11 am | |
| dok god sam dobra u školi smijem raditi što hoću, ići kud hoću, družiti se s kim hoću, ostati vani do kad hoću... s mamom sam zbilja super, mogu joj sve reć i o svemu pričamo... a tata me živcira zato što mi stalno tepa | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Starci..?? | |
| |
|
| |
| Starci..?? | |
|