| Starci..?? | |
|
+21eLesLeon † morbid.puppet † TotaLno druKčija kLinka:D just_another_girl nj nj nj (: Fleur rawr bezerker Feanor .ZvieZzdica<3 JustLike Miss H. malena. Miss Independent Miss Sunshine* koza !dealno_loš@ Ellie ChocoGirl <3 zbunjolica. bombica 25 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: Starci..?? sub vel 07, 2009 9:52 pm | |
| - Insomnia° je napisao/la:
- dok god sam dobra u školi smijem raditi što hoću, ići kud hoću, družiti se s kim hoću, ostati vani do kad hoću...
s mamom sam zbilja super, mogu joj sve reć i o svemu pričamo... a tata me živcira zato što mi stalno tepa Izgleda mi kao savrsena obitelj,poput one iz serije Puna kuca i sl. Ja kad svoje vidim,meni dode da placem... Zato ih i vecinu dana ne gledam,nego bjezim na komp. | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Starci..?? ned vel 08, 2009 1:54 am | |
| | |
|
| |
.ZvieZzdica<3 Svaka čast :)
Broj postova : 2199 Lokacija : [24.6.♥] Registration date : 16.11.2008
| |
| |
Feanor Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 891 Registration date : 20.07.2009
| Naslov: Re: Starci..?? ned kol 02, 2009 2:06 pm | |
| ja svoje zapravo ni neviđam često. stalno su na poslu | |
|
| |
bezerker Ide, ide..
Broj postova : 148 Registration date : 27.04.2009
| Naslov: Re: Starci..?? ned kol 02, 2009 5:52 pm | |
| ja sam sa svojima u ok odnosima ali nismo si posebno bliski. cesto se svadjamo i tako. stara mi je dosta staromodna i prezastitnicki se ponasa pa mi ide na *****. tako se s njom manje vise stalno svadjam oko necega. najvise im smeta sto sam lijen i neda mi se ucit nista u skoli, a stara sizi jer joj nikad ne govorim kuda idem i s kim idem. al to je za njeno dobro :) sa starim ne komuniciram puno al smo si manje vise ok. | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Starci..?? ned kol 02, 2009 6:25 pm | |
| - bezerker je napisao/la:
- ja sam sa svojima u ok odnosima ali nismo si posebno bliski. cesto se svadjamo i tako. stara mi je dosta staromodna i prezastitnicki se ponasa pa mi ide na *****. tako se s njom manje vise stalno svadjam oko necega. najvise im smeta sto sam lijen i neda mi se ucit nista u skoli, a stara sizi jer joj nikad ne govorim kuda idem i s kim idem. al to je za njeno dobro :)
sa starim ne komuniciram puno al smo si manje vise ok. ovo ko da sam ja pisala samo što meni i stari stalno neš pametuje, nikad mu ništa nevalja, bla, bla... pa nisam ni s njim baš najbolja | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| |
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| |
| |
Feanor Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 891 Registration date : 20.07.2009
| |
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Starci..?? pon kol 03, 2009 2:41 pm | |
| moji starci su zakon
istina je da bi bilo bolje da su mlađi al oke
imaju normalne uvjete oko izlezeka
kada ih zamolim da me ostrave na miru ostave me na miru
žele znati gdje sam
nije bitno jesam li s frendicama ili s dečkom
glavno je da znaju gdje sam ako se što dogodi da znaju gdje će me potražiti
rijetko se svađamo
nemamo bar nekog razloga za svađanje
oni su dosta razumni
ja njima sve u lice rečem i onda oni znaju kako je meni i tako se ponašaju
kaa sma loše volje ne dosađuju
starci su mi stvarno drama
ponosna na njih =) | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Starci..?? pon kol 03, 2009 3:15 pm | |
| - ~°~Marina~°~ je napisao/la:
- kada ih zamolim da me ostrave na miru ostave me na miru
meni onda još više dosađuju... boje se da neš nevalja i sl... udavi čovjeka!... a ne kuže da postanem živčana baš zbog njih -_-' - ~°~Marina~°~ je napisao/la:
- nije bitno jesam li s frendicama ili s dečkom
blago tebi... - ~°~Marina~°~ je napisao/la:
- ja njima sve u lice rečem i onda oni znaju kako je meni i tako se ponašaju
probala i ja tako... ništa... sam udave sa još više pitanja i zapovijedi... bla, bla... | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Starci..?? pon kol 03, 2009 3:26 pm | |
| ja kada sam u bedu rečem da sam loše volje
i da me puste da se isplačem i da ću bit dobro
pa me puste | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Starci..?? pon kol 03, 2009 3:31 pm | |
| - ~°~Marina~°~ je napisao/la:
- ja kada sam u bedu rečem da sam loše volje
i da me puste da se isplačem i da ću bit dobro
pa me puste pa upravo to... mene nepuštaju... pogotovo kad sam u bedu... oke, znam, brinu se bla, bla... ali što daveeee!!! sve moraju znati, vidjeti, taknuti... užas... ko mala djeca kad ti dosađuju ''oćeš se igarti samnom, oćeš se igrati samnom...'' | |
|
| |
| |
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Starci..?? sri kol 05, 2009 5:49 pm | |
| pa dobrim samo odnosima...mislin nekako sam u zadnje vrime bolja s mamom jer je otac po miseca u splitu po miseca van splita :/ sa mamom mogu pričat o svemu...o dečkima, o prijateljima...a kad sam loše volje ili me neko od prijatelja iznevjeri ili nešto slično, s njom uvik o tome pricam =) sa tatom sam prije imala bolji odnos (jos dok je cilo vrime bija u split), sad kad je kuću trudimo se otic na svaku utkmicu zajedno, u mcDonaldsa, nekad ga čak i odvučen u šoping kad je u splitu (jer onda sve plača karticon i nema ogranićenja, mogu kupit šta oću, a i kad iden s mamon ona mi čest prigovara zasto nekupim nešto ženskasto->rozo...) dopuštaju mi skoro pa sve...liti mogu bit vani dokad oću, a za vrime škole dok dobivan dobre ocjene mogu također bit dokad oću...ali kad dobijen 1 ili 2 (nekad i 3 ako je iz nekog važnog predmeta) onda mi je ogranjićenje do 10 ipo- 11 dok ne ispravin ocjenu ^^ | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| |
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Starci..?? čet kol 06, 2009 11:49 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
i eto.tak da s jednom polovicom se ponosim :D i zadovoljna sam a s drugom ne :/ Slažem se. Samo je kod mene malo drukčije- stari mi non-stop nešto sere. Što god napravim nije dobro. I to mi tako ide na živce. Počela sam ga ignorirat. Kad mi se obraća otiđem i to je to. A stara je totalna suprotnost. S njom sam uvijek u dobrim odnosima, iako me nekad zna davit zbog mog kreativnog nereda, al to je sve normalno. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Starci..?? pet kol 07, 2009 12:38 am | |
| - †Dreamcatcher† je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
i eto.tak da s jednom polovicom se ponosim :D i zadovoljna sam a s drugom ne :/ Slažem se. Samo je kod mene malo drukčije- stari mi non-stop nešto sere. Što god napravim nije dobro. I to mi tako ide na živce. Počela sam ga ignorirat. Kad mi se obraća otiđem i to je to. A stara je totalna suprotnost. S njom sam uvijek u dobrim odnosima, iako me nekad zna davit zbog mog kreativnog nereda, al to je sve normalno. daa,totalno. | |
|
| |
eLesLeon Početnik/ca
Broj postova : 79 Age : 31 Registration date : 20.08.2009
| Naslov: Re: Starci..?? pet ruj 04, 2009 10:46 pm | |
| heheh kod mene je drugačije dok sam išao u upise za drugi razred stari mi vadi veliku svotu novaca i kaže" sine evo ti za cijeli konjak " | |
|
| |
| Naslov: Re: Starci..?? sub ruj 05, 2009 9:52 pm | |
| - eLesLeon je napisao/la:
- heheh kod mene je drugačije dok sam išao u upise za drugi razred stari mi vadi veliku svotu novaca i kaže" sine evo ti za cijeli konjak "
hahaha koji car xD | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Starci..?? sub ruj 05, 2009 11:00 pm | |
| Ja sa svojim starcima uopće ne razgovaram.. Niti oni sa mnom.. Samo kad treba para.. :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Starci..?? sub ruj 05, 2009 11:02 pm | |
| Blago se tebi.. Ja bi tvoju mamu.. Nikad te nis ne pita, nikad ne jebe u mozak... Super mama xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Starci..?? sub ruj 05, 2009 11:04 pm | |
| idem s starom u kupovinu namještaja i kupi mi krevet 140x200 kaže da mogu dovest curu hh xD |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Starci..?? sub ruj 05, 2009 11:26 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Blago se tebi.. Ja bi tvoju mamu.. Nikad te nis ne pita, nikad ne jebe u mozak... Super mama xD
Havla, hvala.. :D Al nekad su stvarno čudni.. Jednom kad sam kod tebe ostala do pol 12, a živimo 5 koraka jedna od druge.. Stari se tak počeo derat na mene ko da sam napravila ne znam šta.. Reko mi je da više nemrem ić van, a do sutra već zaboravio.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Starci..?? sub ruj 05, 2009 11:27 pm | |
| Hahahahahahahahahaha.. Nema veze... Moja mene zove vec u 9 da dodem doma -.-''''''''' | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Starci..?? | |
| |
|
| |
| Starci..?? | |
|