| Gdje inače skrivate šalabahter? | |
|
+21mala_klinka Anonimna Strahovuk TotaLno druKčija kLinka:D .muHa* rawr Fleur .ZvieZzdica<3 Miss H. keksiĆ. Miss Independent VVVVV zbunjolica. Miss Sunshine* .Maya. JustLike malena. !dealno_loš@ alternativka :] ChocoGirl <3 bombica 25 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Gdje inače skrivate šalabahter? čet srp 24, 2008 12:18 am | |
| Hahaha (: otkrijte nam svoje tajne prepisivanja |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? čet srp 24, 2008 12:21 am | |
| pa, kod nekih profesora koji nis ne kuze LOL drzim ga na klupi i jednostavno prepisujem, onako ispod testa,bzvz. nekad otvorim knjigu ispod klupe, a bas kad je netko tko pazi na papirice, vise se prepisuje i dogovara (: |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? čet srp 24, 2008 10:20 am | |
| također,kad su profsori glupi onda knjigu drzim ispod stola il prepisujem,dogovaramo se,itd.. a slaic drzim ispod majce il veste,zakeljim ga sa selotepom i dekoltiranu majcu obucem,tak da se mogu pobunit ak profesori zele vidjet kaj ja to gledam.. i odlicno je na gumicu bijelu obicnu napisat neko pitanje i svom susjedu kao "posudit gumicu" a on ti napise odgovor na gumicu i svi sretni.. samo morate pazit da neki profesor ne pomisli da vam je to salic na gumici.. i odlicna tema,btw,aj lajk it..!! | |
|
| |
ChocoGirl <3 Admin
Broj postova : 116 Lokacija : ..somewhere over the rainbow.. Registration date : 15.07.2008
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? čet srp 24, 2008 2:21 pm | |
| - ChocoGirl <3 je napisao/la:
- Hm... pa moram priznati da sam prvi put šalabahter koristila u 7. razredu i od tad sam ih nosila na svakom, ali baš svakom testu.. Ne zato jer nisam naučila ili nešto slično, nego samo zato ako bi se našlo neko pitanje na koje nebih znala odgovor.. I moram priznat, postala sam maher u tome
Obično ih napišem na neki maleni komad papira (i to više komada) i onda napišem full sitnim slovima, i to btw, samo ja mogu pročitat.. Davala sam po razredu pa nitko nije skužio šta piše.. xD Onda jedan stavim ispod testa, jedan u pernicu, jedan pod knjige ispod klupe.. Ma svugdje.. Uglavnom, nikad me nisu ulovili.. Na sreću.. Kika maherica u šalićima mene nikad nisu uhvatili. a bilo je riskantnih situacija hahahaha npr. kad sam bila u prvoj klupi imala otvorenu knjigu na koljenima , a dala nam je nenajavljeni, nitko nije nis ucio, znaci bilo je puno toga za prepisivat ,haha, i ja ono gledam u knjigu, ona nes mene pogleda, jer je bila odmah ispred mene, i ja da cu dat frendici knjigu i padne mi na pod samo se cuje onako TUP, hahahahha a ja sam se pocela smijat xD i onda sam isla po nju dolje ajme kad se sjetim.. i jos je bilo gluposti na tom satu.. ja gledam... i netko ude u razred, ajme ja mislila neki profesor pa ja brzo sakrijem, a ono obavijest...jaoooo |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? sri kol 13, 2008 6:29 pm | |
| mene također nikad nisu uhvatili... stavljam ih uglanom ispod testa, u pernicu ili napisane na ruku, nogu, starke... | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? sri kol 13, 2008 7:50 pm | |
| Uwijek u pernicu, nekak mi najlakše | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? ned lis 26, 2008 7:16 pm | |
| šalabahter mi inače služi samo na povijesti jer nemrem to sve popamtit a ova je tak glupa pa ni ne skuži jednom sam čak imala narančasti papir ispod ruke većinom ih zgužvam u ruci ili držim pod rukom pa tak prepisujem kad profa ne gleda uvijek se sjetim nečeg dobrog a jedna glupača iz razreda pod prirodom sjedne na strgane papire iz bilježnice i izvlači ih ispod guzice i profa ju skuži i uzme joj papire a vidiš ona ima još ajme to je bilo za krepat ili jednom isto ova pod prirodom drži knjigu otvorenu na toj starni a profa joj ono zaš imaš knjigu otvorenu a ova ono ajme pa kaj mi je knjiga otvoren a ja uopće nisam skužila naša profesorica za šalbahtere kaže ako varaš varaj pametno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? ned lis 26, 2008 7:19 pm | |
| salabahteri su zakon XD inace imam otvorenu knjigu , ne da mi se pisat salabahtere LOL, al oke, nekad kad znam da necu moc otvorit napisem, al u vecini slucajeva, stavim na noge i listam.. nije tesko , pogotovo kod nekih.. a najjace mi je bilo kad je jedan frend usao citat obavijest, ja imala knjigu na nogama, pisemo test, a kad udes u razred odma se vidi jer sam prva klupa a vrata blizu, i ja se stresla da nije neka nastavnica il nes, i padne mi knjiga na pod, i ono samo se cuje 'dum' hahaha, a nastavnica ispred mene nije nis skuzila :/ i tako se ja samo sagnem dolje i podignem ju.. to je bio dobar test..hahah |
|
| |
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? uto pro 09, 2008 7:17 pm | |
| Kod mene je u osnovnoj profesor iz povijesti jednom dosao pijan na test. Pisemo test a 90% razreda ima otvorene knjige i biljeznice na stolu i cita odgovore dok je nastavnik setao razredom.Neki su ga cak i pitali za odgovore u testu i rekao im je.
U srednjoj je tesko varat,ali ima mnogo nacina,pa evo par:
1. Mjesto ispod klupe gdje se spaja daska stola i nogice ima dovoljno prostora ( ako ne pravis roman od salabahtera) da zabijes u to salabahter.
2.Probusis malu rupicu na salabahter,provuces kroz njega konac (dovoljno dugacak) i kad ti zatreba pod testom citas,kad ti netreba samo ga zguzvas i bacis sa strane,ali moras pazit da ti konac nepobjegne.
3.Ako imate priliku sjediti s kime god pozelite dogovorite se s njim/njom da svatko nauci razlicite lekcije za test i onda si odgovarate medusobno na pitanja (lakse za naucit,a prolazi) . | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? uto pro 09, 2008 7:57 pm | |
| Moja frendica je smislila prekul način. Šalabahter napišeš na malo tvrđi karton i onda onom iglicom za one drvene ploče na zidovima zga zabodeš pod klupu. I onda kad ti neš zatreba samo ga okrečeš, a kad ne vratiš ga ispod klupe. I niko ništ ne skuži. Baš sam danas to probala pod kemijom.
Inače sam ih pisala na papiriće i stavljala pod nogu ili u rukav ako imam neku usku majcu i dok profa ne gleda uzimala i čitala.
I mislim da je idealno mjesto za sjedit pod testom ako se namjerava koristit šalabahterom u redu do zida ili prozora, u prvoj klupi i na stolici također do zida ili prozora. Profa vjerojatno neće gledat u prvu klupu, a i teško bi zamjetio ako staviš šalabahter na stolicu do zida i onak lagano sjedneš na njega. I kad ti zatreba samo se malo povučeš s nejga i pogledaš. | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? uto pro 09, 2008 9:32 pm | |
| imam minicu i proljepim ga ispod nje i samo podižem šos a u hladnijim danima tu je otvorena bilj. ispod klupe, frendovi, iii daa....napisat si ispod majce na ruku (naravno majcu sa dugim rukavima) | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? uto pro 09, 2008 9:50 pm | |
| ako imate jako malo za napisat,onda probajte onako između prstiju .. na onu sa strane površinu od prsta ... ne može nitko skužit =) | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? uto pro 09, 2008 10:02 pm | |
| | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? sri pro 10, 2008 3:41 pm | |
| dns na povijesti imala knjigu pod klupom.. super šalić.. xD | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? sri pro 10, 2008 4:17 pm | |
| ja sam danas na povijesti papir imala na stolu i prekrijem ga rukom a ova uopće ne skuži i curi koja je sjedila s menom sam rekla pol testa a ova nie skužila | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? sri pro 10, 2008 4:21 pm | |
| pa u čarapi xD pod rukavom, ispod testa ili ruke, u vesti ili majici koja ima napred džep.. itd ima svakakvih ideja ugl | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? sri pro 10, 2008 4:43 pm | |
| ja naucim, al ugl ne sve, a svi hoce sjedit samnom jer "sve znam" i onda taj jedan frend s kojim stalno sjedim uvijek ima salabahtere,tak da kaj ja znam onda njemu pomognem a on meni salic i ljepo =)) cak ni ne pisem ::D |
|
| |
Miss Independent Ide, ide..
Broj postova : 134 Age : 29 Lokacija : My world. Registration date : 12.01.2009
| |
| |
keksiĆ. Ide, ide..
Broj postova : 222 Age : 34 Lokacija : Lalaland. Registration date : 29.01.2009
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? pet sij 30, 2009 7:32 pm | |
| - zbunjolica. je napisao/la:
- ako imate jako malo za napisat,onda probajte onako između prstiju .. na onu sa strane površinu od prsta ... ne može nitko skužit =)
na ponavljanju u 4. razredu(iz vj), moj je frend napisao na svaki prst po jednu zapovijed. naravno, nastavnica je primjetila. | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? pet vel 06, 2009 10:36 pm | |
| čarapa, papuča, kapuljača, sat, humica... ufuf | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? pet vel 06, 2009 10:41 pm | |
| Pod test. To je fakat najbolje, najjednostavnije, bar meni :) | |
|
| |
.ZvieZzdica<3 Svaka čast :)
Broj postova : 2199 Lokacija : [24.6.♥] Registration date : 16.11.2008
| |
| |
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? pet vel 06, 2009 11:45 pm | |
| Najbolje ga je sakrit tamo gdje ga nitko ne vidi... XD
Vidio sam neku foru sa limunadom prije nekoliko god. na TV-u. Vrlo odlicna fora,ako nadem javim postupak. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje inače skrivate šalabahter? | |
| |
|
| |
| Gdje inače skrivate šalabahter? | |
|