| ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
|
+30Ines SmiLle. just.be Beatrice Linss. heroina rawr Nika !dealno_loš@ VVVVV Strahovuk ×Freak× AC / DC Mary si2e3 †Blair witch† just_another_girl LeDawn TotaLno druKčija kLinka:D bijač † morbid.puppet † ... nj nj nj (: !v@ bonesy alternativka :] Fleur .MiSs Dreamer.<3 Ellie mršavi_pas 34 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
AC / DC Ide, ide..
Broj postova : 260 Age : 31 Lokacija : STAGE Registration date : 06.09.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon lis 05, 2009 9:22 pm | |
| mrzim trzalice što je je... | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon lis 05, 2009 11:41 pm | |
| mrzin kontrolne mrzin poslovne komunikacije mrzin to šta sutra pišemo konterolni iz poslovnih kompunikacija a ja nezz skoro pa ništa xD | |
|
| |
×Freak× Ide, ide..
Broj postova : 290 Lokacija : Dream World Registration date : 04.09.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto lis 06, 2009 2:53 pm | |
| mrzim profesora iz tzk-a. -.-' | |
|
| |
AC / DC Ide, ide..
Broj postova : 260 Age : 31 Lokacija : STAGE Registration date : 06.09.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto lis 06, 2009 3:04 pm | |
| | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto lis 06, 2009 3:31 pm | |
| - AC / DC je napisao/la:
- mrzim školu u kompletu
| |
|
| |
bonesy Svaka čast :)
Broj postova : 2162 Age : 29 Registration date : 31.05.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto lis 06, 2009 5:58 pm | |
| - AC / DC je napisao/la:
- mrzim školu u kompletu
| |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto lis 06, 2009 8:58 pm | |
| Nevolim zvukove koje proizvodi moj komp. Nesto se weird dogada. Nikad nisam cula takve zvukove -.-' | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto lis 06, 2009 10:08 pm | |
| mrzim to što moram spremati sobu. -.- | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 1:20 am | |
| MRZIM ŠKOLUUUUUUUU iiiii mrzim plavuše :S iiii mrzimm labudoveeeeeeee :S | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 3:33 pm | |
| - bonesy je napisao/la:
- AC / DC je napisao/la:
- mrzim školu u kompletu
| |
|
| |
×Freak× Ide, ide..
Broj postova : 290 Lokacija : Dream World Registration date : 04.09.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 4:43 pm | |
| | |
|
| |
mršavi_pas Ide, ide..
Broj postova : 238 Age : 31 Registration date : 24.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 4:46 pm | |
| mrzim to što me koka kola omamila | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 6:38 pm | |
| Mrzim što mi ljudi nisu mogli dat odmah 2 kn za crveni križ.. -.- | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 8:55 pm | |
| Mrzim matematiku. Ko normalan ide dat 11 zadataka za zadacu i svaki ima 6-7 primjera?? | |
|
| |
Strahovuk Pravi forumaš!
Broj postova : 1677 Age : 33 Registration date : 03.09.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:23 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Mrzim matematiku. Ko normalan ide dat 11 zadataka za zadacu i svaki ima 6-7 primjera??
moja bivša profa u osnovnoj školi | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:25 pm | |
| - Strahovuk je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- Mrzim matematiku. Ko normalan ide dat 11 zadataka za zadacu i svaki ima 6-7 primjera??
moja bivša profa u osnovnoj školi Isuse.. A ja mislila da jedina imam takvu profu.. -.-' | |
|
| |
Strahovuk Pravi forumaš!
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:27 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Strahovuk je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
moja bivša profa u osnovnoj školi Isuse.. A ja mislila da jedina imam takvu profu.. -.-' hmmm ima ih samo par primjeraka, sječam se kada smo psiali testove kod nje da nam je cilj bio stič što više zadataka riješiti, a ne koliko su točni ,xd | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:30 pm | |
- Amy je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
moja bivša profa u osnovnoj školi Isuse.. A ja mislila da jedina imam takvu profu.. -.-' hmmm ima ih samo par primjeraka, sječam se kada smo psiali testove kod nje da nam je cilj bio stič što više zadataka riješiti, a ne koliko su točni ,xd A da mi nismo imali istu profu? Hahahaha, salim se. Tako je i kod nase. I onda pola raza dobije 1. =) Sjecam se kad nam je jednom zadala zadacu 25 zadataka, onih ogromnih zadataka. Brr.. | |
|
| |
Strahovuk Pravi forumaš!
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:33 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
moja bivša profa u osnovnoj školi Isuse.. A ja mislila da jedina imam takvu profu.. -.-' hmmm ima ih samo par primjeraka, sječam se kada smo psiali testove kod nje da nam je cilj bio stič što više zadataka riješiti, a ne koliko su točni ,xd A da mi nismo imali istu profu? Hahahaha, salim se. Tako je i kod nase. I onda pola raza dobije 1. =) Sjecam se kad nam je jednom zadala zadacu 25 zadataka, onih ogromnih zadataka. Brr.. naša profa je volila cugat, a sječam se kada je bila pijana(znalo je to biti) mi e ponadamo da nam neče zadati zadače pošto je pijana tj pripita, kako kad, al ona nam zada još više...... | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:35 pm | |
| Pih, nasa bivsa iz zemljopisa je uvijek dolazila pijana. Pa je antenom probila zemljopisnu kartu, pa je 100 puta slomila neku kost. Evo na bolovanju je sad zbog neceg slomljenog -.-' | |
|
| |
Strahovuk Pravi forumaš!
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:39 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Pih, nasa bivsa iz zemljopisa je uvijek dolazila pijana. Pa je antenom probila zemljopisnu kartu, pa je 100 puta slomila neku kost. Evo na bolovanju je sad zbog neceg slomljenog -.-'
hahahah, mi u srednjoj do ove god, ošo lik u penziju, imali profesora iz geografije koji je stalno pio ali je posto imun na alkohol više i ošo nam ove godine, a imo sam kod nega 5 a da nisam ništ praktički učio, jer je pito ugl opču kulturu i povijest, i sada nam došla neka nadobudna........ | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:47 pm | |
- Amy je napisao/la:
- Pih, nasa bivsa iz zemljopisa je uvijek dolazila pijana. Pa je antenom probila zemljopisnu kartu, pa je 100 puta slomila neku kost. Evo na bolovanju je sad zbog neceg slomljenog -.-'
hahahah, mi u srednjoj do ove god, ošo lik u penziju, imali profesora iz geografije koji je stalno pio ali je posto imun na alkohol više i ošo nam ove godine, a imo sam kod nega 5 a da nisam ništ praktički učio, jer je pito ugl opču kulturu i povijest, i sada nam došla neka nadobudna........ Hah, znam kako ti je. Ova iz zemljopisa me obozavala, al fkt. Mislim rekla sam da je Danska u Americi i zena mi dala 5. o.O A sada imamo rasku(koja nam predaje & povjest & zemljopis) Previse se brine za nas. Dns nas nije htjela 10 minuta poslje kraja sata pustit doma, zato kaj nismo sjedili na stolicama, nego smo stajali -.-''' | |
|
| |
Strahovuk Pravi forumaš!
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:53 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
hahahah, mi u srednjoj do ove god, ošo lik u penziju, imali profesora iz geografije koji je stalno pio ali je posto imun na alkohol više i ošo nam ove godine, a imo sam kod nega 5 a da nisam ništ praktički učio, jer je pito ugl opču kulturu i povijest, i sada nam došla neka nadobudna........ Hah, znam kako ti je. Ova iz zemljopisa me obozavala, al fkt. Mislim rekla sam da je Danska u Americi i zena mi dala 5. o.O A sada imamo rasku(koja nam predaje & povjest & zemljopis) Previse se brine za nas. Dns nas nije htjela 10 minuta poslje kraja sata pustit doma, zato kaj nismo sjedili na stolicama, nego smo stajali -.-''' hah ima takvih profesora, naša škola je toko neorganizirana da nitko n ije znao da ce biti danas skraceni satovi zadnja 3 sata, profesori bleje šta je to xd, a i nije stigla nikakva obavijest da u petak nema škole, već su nam profesori ovak neslužbeno rekli, al 100 posto nemamo jer neki profesori idu na 4 dana negdje | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri lis 07, 2009 9:55 pm | |
| A mislis da je nama dosla obavjest? Mi smo morali pitat cistacice jel imamo skolu u petak il ne.. -.-' Cak su neki nagadali jel uopce imamo zadnja 2 sata il ne.. o.O | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo čet lis 08, 2009 1:30 am | |
| Mrzim to sto mi jedini moramo ici u petak u skolu. Mislim, ja cu ionako markirati. Al moram pilat brata da mi napise ispricnicu. -.- | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
| |
|
| |
| ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
|