| ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
|
+30Ines SmiLle. just.be Beatrice Linss. heroina rawr Nika !dealno_loš@ VVVVV Strahovuk ×Freak× AC / DC Mary si2e3 †Blair witch† just_another_girl LeDawn TotaLno druKčija kLinka:D bijač † morbid.puppet † ... nj nj nj (: !v@ bonesy alternativka :] Fleur .MiSs Dreamer.<3 Ellie mršavi_pas 34 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mršavi_pas Ide, ide..
Broj postova : 238 Age : 31 Registration date : 24.08.2009
| Naslov: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 3:06 am | |
| Ajde! Ispucajte svoje frustracije ovdje,pljujte po nečem šta vam ide a *****............ | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 3:34 pm | |
| | |
|
| |
.MiSs Dreamer.<3 Bravo..:)
Broj postova : 740 Lokacija : Vrtić iza kuće Registration date : 09.07.2009
| |
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 6:20 pm | |
| meni britney oke. al demi lovato ne.onaj njen osmijeh.aaaa. zapravo,sve te disneyjeve zvijezde su malo šuć-muć. | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 6:21 pm | |
| - roxanne je napisao/la:
- meni britney oke.
al demi lovato ne.onaj njen osmijeh.aaaa. zapravo,sve te disneyjeve zvijezde su malo šuć-muć. demi mi je ok samo kada ne pokaže zube. tada izgleda barem 5 godina starija:// | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 6:22 pm | |
| Jebem ti alergiju retardiranu.. Noge me bole od nje.. Peku me.. I koji kreten je stvorio NFS? Retardirani Darius.. Kako ima brz auto.. Nemogu ga prestic ni da ocu.. I njegova ekipa.. Al cijeli auto sam si preuredila i sve, al ne.. Opet je budala brzi od mene. A tek mapa.. Isuse.. Stalno se zabijam u stupove neke retardirane... Jedan trenutak su tu, i onda nestanu -.- | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 6:29 pm | |
| | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 6:30 pm | |
| - .MiSs Dreamer.<3 je napisao/la:
- mrzim kelj.
hahaha.i ja.i mahune. fuj recesija!![foru sam pokupila s antene zagreb] | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 6:36 pm | |
| eh da.mrzim one glupe showove na mtv-u. npr. paris hilton's my new bff. exposed i sve one gluposti za pronalaženje srodne duše. | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 6:40 pm | |
| Mrzim onaj osjećaj dok znaš da ne možeš ništa, dok je sve u tuđim rukama. Kako onda biti sretan dok tvoja sreća ovisi o postupcima drugih ljudi :/ | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 7:20 pm | |
| I ljude koji daju da se njima manipulira. -.- | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 7:22 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- I ljude koji daju da se njima manipulira. -.-
mislim da sam ja jedna od takvih.nažalost. | |
|
| |
bonesy Svaka čast :)
Broj postova : 2162 Age : 29 Registration date : 31.05.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 7:30 pm | |
| - roxanne je napisao/la:
- alternativka :] je napisao/la:
mislim da sam ja jedna od takvih.nažalost. roxanne, potpis. | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 7:40 pm | |
| - bonesy je napisao/la:
- roxanne je napisao/la:
|
| |
!v@ Bravo..:)
Broj postova : 795 Age : 29 Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 12:16 am | |
| mrzim što će počet škola.....mrzim...fuj bljak | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 12:59 am | |
| - Amy je napisao/la:
- bonesy je napisao/la:
- roxanne je napisao/la:
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 2:32 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 10:58 am | |
| Mrzim crvene.. Nemoguce ih je prijec.. Kupim mazdu RX-8 na pocetku i ono, auto je cist ok. Kupim mazdu RX-7, dobar auto, al postao je prespor.. Kupim porsche caymans i bio je ok auto dok ga ja nisam sjebala dodavajuci mu turbo, motor, kocnice i ta sranja.. Potrosim 200.000 na sve to i na kraju mi nije mogao skretat.. Jednostavno nece... I da.. Kupila sam 2 porsche-a, naravno slucajno.. Kupim i retardiranu Subaru imprezu.. E, autu treba previse da bi dosao do stotke.. Ali kupila sam ga jel ima dobar handling, sto mi je i potrebno i svim tim zavojima... I nemogu pobjedit crvene... Prebrzi su.. Nemam pojma koji ***** su oni radili s tim autima.. Pokusala sam sve, i opet nemogu. Koje sranje.. Odustajem od igre -.- | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 2:03 pm | |
| mrzim miley cyrus -.- mrzim osobe koje se prawe da su mi prijatelji a okolo seru o meni. mrzim to sto je hladno pa ne mogu na kupanje. | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 2:07 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Mrzim crvene.. Nemoguce ih je prijec.. Kupim mazdu RX-8 na pocetku i ono, auto je cist ok. Kupim mazdu RX-7, dobar auto, al postao je prespor..
Kupim porsche caymans i bio je ok auto dok ga ja nisam sjebala dodavajuci mu turbo, motor, kocnice i ta sranja.. Potrosim 200.000 na sve to i na kraju mi nije mogao skretat.. Jednostavno nece... I da.. Kupila sam 2 porsche-a, naravno slucajno.. Kupim i retardiranu Subaru imprezu.. E, autu treba previse da bi dosao do stotke.. Ali kupila sam ga jel ima dobar handling, sto mi je i potrebno i svim tim zavojima... I nemogu pobjedit crvene... Prebrzi su.. Nemam pojma koji ***** su oni radili s tim autima.. Pokusala sam sve, i opet nemogu. Koje sranje.. Odustajem od igre -.- kaj to igras? uzmi bemwe rjesit ce te svih problema :P | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 2:26 pm | |
| Ako još jednom čujem onaj "hit" ZMIJA I ŽAAABA pojudjet ću!!!!
ISUSE!
mrzim taj "hit" mrzim hit "medo" mrzim cajke mrzim...aah ne mogu se sjetit. | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 2:33 pm | |
| - ... je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- Mrzim crvene.. Nemoguce ih je prijec.. Kupim mazdu RX-8 na pocetku i ono, auto je cist ok. Kupim mazdu RX-7, dobar auto, al postao je prespor..
Kupim porsche caymans i bio je ok auto dok ga ja nisam sjebala dodavajuci mu turbo, motor, kocnice i ta sranja.. Potrosim 200.000 na sve to i na kraju mi nije mogao skretat.. Jednostavno nece... I da.. Kupila sam 2 porsche-a, naravno slucajno.. Kupim i retardiranu Subaru imprezu.. E, autu treba previse da bi dosao do stotke.. Ali kupila sam ga jel ima dobar handling, sto mi je i potrebno i svim tim zavojima... I nemogu pobjedit crvene... Prebrzi su.. Nemam pojma koji ***** su oni radili s tim autima.. Pokusala sam sve, i opet nemogu. Koje sranje.. Odustajem od igre -.- kaj to igras? uzmi bemwe rjesit ce te svih problema :P Glupi NFS... Nema bemwe-a... Ili ja ga jos nisam dobila -.- Razmisljam o kupnji Aston Martina.. =P | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 1:42 am | |
| mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 3:16 am | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S
mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S isto swe. | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 11:05 am | |
| - †Dreamcatcher† je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S
mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S isto swe. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
| |
|
| |
| ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
|