| ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
|
+30Ines SmiLle. just.be Beatrice Linss. heroina rawr Nika !dealno_loš@ VVVVV Strahovuk ×Freak× AC / DC Mary si2e3 †Blair witch† just_another_girl LeDawn TotaLno druKčija kLinka:D bijač † morbid.puppet † ... nj nj nj (: !v@ bonesy alternativka :] Fleur .MiSs Dreamer.<3 Ellie mršavi_pas 34 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
!v@ Bravo..:)
Broj postova : 795 Age : 29 Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 12:38 pm | |
| mrzim hladnoću mrzim to štto je sramežljiv.... | |
|
| |
LeDawn
Broj postova : 48 Registration date : 30.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 12:38 pm | |
| Ja bi v ameriiku =( Nebi bila tuu. Jbg. =( erm. mrzim kad netko misli da ćeš uvijek bit rezerva i cajke.. :P | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 1:59 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S
mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S Pametno moje malo =) | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 2:10 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S
mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S Pametno moje malo =) :D | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 2:22 pm | |
| Mrzim one seljacine nenasisane maminog mlijeka pa im mozak šteka kaj natrpaju pretezno na GOLF-ove (Govno Omotano Limenom Folijom) hrpu plastika kaj jos vise otezaju auto da im ide jos sporije a pod haubom 1.9 Tdi čađavac na loz ulje da disat ne mozes iza njega i obavezno takvi mi se napikavaju i oce se ganjat samnom,cim vide jebeni bmw odma se pikaju na zadnji branik i misle da ce valjda prec nesto snage na to govno njihovo,i tak sad vozim i vidim zebru,i normalno nisam dosao s jebenog kamenjara i sume ko oni nego iz civilizacije i kocim prije zebre i kreten se skoro piknul u mene,joj sam bog mu pomogao da mi nije razbio auto jer bi one iskrivljene zube skupljao po cesti,a obicno bas takvi s tim splastikarenim autom svi redom mali,strkljavi,s krivim zubima i klempavim vlehima da im ni antena na autu ne treba love sve satelitske programe,i obavezno i neke majce s vatrama i tatooima u stilu auta,fuj | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 2:40 pm | |
| - ... je napisao/la:
- Mrzim one seljacine nenasisane maminog mlijeka pa im mozak šteka kaj natrpaju pretezno na GOLF-ove (Govno Omotano Limenom Folijom) hrpu plastika kaj jos vise otezaju auto da im ide jos sporije a pod haubom 1.9 Tdi čađavac na loz ulje da disat ne mozes iza njega i obavezno takvi mi se napikavaju i oce se ganjat samnom,cim vide jebeni bmw odma se pikaju na zadnji branik i misle da ce valjda prec nesto snage na to govno njihovo,i tak sad vozim i vidim zebru,i normalno nisam dosao s jebenog kamenjara i sume ko oni nego iz civilizacije i kocim prije zebre i kreten se skoro piknul u mene,joj sam bog mu pomogao da mi nije razbio auto jer bi one iskrivljene zube skupljao po cesti,a obicno bas takvi s tim splastikarenim autom svi redom mali,strkljavi,s krivim zubima i klempavim vlehima da im ni antena na autu ne treba love sve satelitske programe,i obavezno i neke majce s vatrama i tatooima u stilu auta,fuj
carski :D | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 3:20 pm | |
| | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 10:48 pm | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 10:57 pm | |
| Mrzim svoj komp.. Ne valja sranje sugavo. Vec je iso 10 puta na servis, a imam ga samo 2-3 godine.. Koji mu je k.. Bio je prije mjesec dana na servisu(opet) i vec steka.. Zbog tog retard kompa nemogu pokrenut CoD4, zapravo nemogu ga niti instalirat.. Sranje mutavo.. | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto ruj 01, 2009 11:43 am | |
| mrzim što škola počinje u ponedjeljak.... što nije vruće | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto ruj 01, 2009 1:45 pm | |
| mrzim školu.. mrzim predtavu za prvaše... | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto ruj 01, 2009 2:24 pm | |
| mrzin teu mrzin umišljene krave koje misle da su najbolje najlipše i najpametnije :@ mrzin to šta je lito ovako brzo prošlo mrzin to šta poćinje škola za tjedan dana... | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| |
| |
mršavi_pas Ide, ide..
Broj postova : 238 Age : 31 Registration date : 24.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto ruj 01, 2009 4:21 pm | |
| Mrzim to što me nitko neće ić snimat kak skaćem u prazan bazen dubok 3 i po metra :( | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto ruj 01, 2009 4:54 pm | |
| mrzim to sto je kraj ljeta mrzim to sto cu morat kupowat swe knjige mrzim to sto mi mob ne walja mrzim to sto on krece u srednju i wise ga necu tako cesto widati mrzim to sto znam da je to jedan od razloga zasto smo prekinuli mrzim to sto mi je stalno hladno mrzim to sto wise nema nesscaffea mrzim fejs -.- | |
|
| |
LeDawn
Broj postova : 48 Registration date : 30.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto ruj 01, 2009 5:19 pm | |
| mrzim to što nikako da ova glupa prehlada prođe --' | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto ruj 01, 2009 7:55 pm | |
| mrzim to što mi je poklopila slušalicu.... | |
|
| |
bijač Ide, ide..
| |
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto ruj 01, 2009 9:33 pm | |
| Mrzim kad mi net ne radi. | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo uto ruj 01, 2009 9:49 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- Mrzim kad mi net ne radi.
i mrzim što mi se neće skine 8. epizoda TB-a. -.- | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| |
| |
†Blair witch† Pravi forumaš!
Broj postova : 1209 Lokacija : playing with madness Registration date : 06.08.2009
| |
| |
si2e3
Broj postova : 17 Age : 30 Lokacija : Nova Gradiška Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri ruj 02, 2009 7:43 pm | |
| - JuSt SmiLe :D je napisao/la:
- bijač je napisao/la:
- just_another_girl je napisao/la:
mrzin umišljene krave koje misle da su najbolje najlipše i najpametnije :@ mrzin to šta je lito ovako brzo prošlo mrzin to šta poćinje škola za tjedan dana... slažem se | |
|
| |
si2e3
Broj postova : 17 Age : 30 Lokacija : Nova Gradiška Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri ruj 02, 2009 7:47 pm | |
| ne volim kelj,loše serije na tv-u,našu vladu,školu odnodno latinski jezik,ljude kojima nisam drag | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sri ruj 02, 2009 8:15 pm | |
| ne volim bit gladan | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
| |
|