| ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
|
+30Ines SmiLle. just.be Beatrice Linss. heroina rawr Nika !dealno_loš@ VVVVV Strahovuk ×Freak× AC / DC Mary si2e3 †Blair witch† just_another_girl LeDawn TotaLno druKčija kLinka:D bijač † morbid.puppet † ... nj nj nj (: !v@ bonesy alternativka :] Fleur .MiSs Dreamer.<3 Ellie mršavi_pas 34 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 6:52 pm | |
| Dogovor?Nas nitko ništa nije pito..Gle možda mi se nije pilo? Zapravo to nije tvoja stvar. Objas ni mi,ponovno zavolit?To mi ti pričaš?Skoro nitko te ne podnosi!Ajde molim te I NE NISMA PROTESTIRALA.Zajebi s tim. Samo da znaš ja i ona smo se čule i rekla mi je zašto je to rekla.Koliko god ti nevjerovala u to i nehtjela to,ja i ona smo još uvjek naj. I ne ne mislim da sam faca,koji je tebi ***** šta uvje govoriš da ja nisam savršena?Jel to itko ikad rekao?Nije!W pa onda ne seri | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 6:54 pm | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 6:59 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Dogovor?Nas nitko ništa nije pito..Gle možda mi se nije pilo?
Zapravo to nije tvoja stvar. Objas ni mi,ponovno zavolit?To mi ti pričaš?Skoro nitko te ne podnosi!Ajde molim te I NE NISMA PROTESTIRALA.Zajebi s tim. Samo da znaš ja i ona smo se čule i rekla mi je zašto je to rekla.Koliko god ti nevjerovala u to i nehtjela to,ja i ona smo još uvjek naj. I ne ne mislim da sam faca,koji je tebi ***** šta uvje govoriš da ja nisam savršena?Jel to itko ikad rekao?Nije!W pa onda ne seri Svejedno, mogla si ostat u kafiću radi reda, a ne otić. E pa to je protestiranje. Ha-ha-ha. Gle, jadna si i pomiri se s tim. I nedo ti Bog da išla samnom u srednju. Kao 1. to je moja ideja i kad si ju čula malo si se prikrpala, jelda? Imaš još dvije srednje medicinske, ja te ne želim vidjet u Mlinarskoj. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 7:04 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Dogovor?Nas nitko ništa nije pito..Gle možda mi se nije pilo?
Zapravo to nije tvoja stvar. Objas ni mi,ponovno zavolit?To mi ti pričaš?Skoro nitko te ne podnosi!Ajde molim te I NE NISMA PROTESTIRALA.Zajebi s tim. Samo da znaš ja i ona smo se čule i rekla mi je zašto je to rekla.Koliko god ti nevjerovala u to i nehtjela to,ja i ona smo još uvjek naj. I ne ne mislim da sam faca,koji je tebi ***** šta uvje govoriš da ja nisam savršena?Jel to itko ikad rekao?Nije!W pa onda ne seri Svejedno, mogla si ostat u kafiću radi reda, a ne otić. E pa to je protestiranje. Ha-ha-ha. Gle, jadna si i pomiri se s tim. I nedo ti Bog da išla samnom u srednju. Kao 1. to je moja ideja i kad si ju čula malo si se prikrpala, jelda? Imaš još dvije srednje medicinske, ja te ne želim vidjet u Mlinarskoj. Hahaha ti mi govoriš da sam jadna?uuu kako to vrijeđa od razmaženog derišta koje misli da je sve na svijetu. I da IĆI ĆU U MLINARSKU. Ajde faco mi zabrani? I samo da znaš nije bila tvoja ideja,meni i baka i mama rade u bolnici..Ipak,tradicija je tradicija Ja se tebi krpam?Hahhahahahahahahah e fakat na taj tvoj nio nemrem past | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 7:06 pm | |
| Pa gle. Kad sam ja PRVA rekla da idem u MLINARSKU, ti si došla i rekla:"Ja isto!" Sumnjivo da ideš u MLINARSKU i da si to baš izjavila poslije mene. Da, jadna si. Uvijek si govorila da prvo misliš na druge. Ma jel? Vidim kako misliš na druge -.-' I da, poradi na gramatici i pravopisu. Pola riječi se ne razumije, nigdje nema razmaka iza točke, zareza, uskličnika! | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 7:09 pm | |
| Da da inače ljudi govore da ja kopiram tebe..I da ja kupim tvoje fore.Ajde odrasti. Tak i tak ti stara neće dat da ideš u tu školu,ipak ti radiš sve šta ti mamica kaže. I da mislim na druge.Shvati,da nisam mislila na Luciju ja bih se posvađala s tobom i to bi joj puno više pokvarilo rođendan.Jer imaš tako glupe izjave. Aj nemoj se pravit pametna.nemam uskličnika ni zareza ni jebene točke i jebe mi se | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 7:14 pm | |
| Kad ćeš shvatit da ja i jesam pametna? Ja kopiram tebe? Hahahahahahaha. Tako jadnu osobu ne bih kopirala ni da mi plate. Ja idem u tu školu i imat ću više bodova nego ti i pobrinut ću se da ne idemo zajedno u razred. Da si mislila na Luciju, ne bi otišla iz kafića. | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 7:37 pm | |
| Al kopirala si ju. Imat ćeš više bodova?Vidjet ćemo,držim ti fige. pobrinut ću se da ne idemo zajedno u razred. Misliš:tata tvoj će se pobrinut? Gle mislila sam na nju.Otišla sam iz kafića.Wow sad ću vene rezat? | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 8:06 pm | |
| Pa nisi morala pit kavu. Mogla si ostat i pričat s nama! Dobro, vidjet ćemo. Ne, ne tata. Imam ja drugih veza po gradu =) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 10:22 pm | |
| bilo bi vam bolje da se ne svađate preko foruma.. |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 10:25 pm | |
| Govoriš nam ono što već znamo.. | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned sij 10, 2010 10:37 pm | |
| - Guber je napisao/la:
- bilo bi vam bolje da se ne svađate preko foruma..
ali nama ne bi.. Meni je baš fora čitat ove vaše "izjave".. =) | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| |
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:03 am | |
| Možda mi se nije dalo pričat o školi? O tvojoj novoj školi,predobrim frendovima i slično.
Mrzim ovaj jebeni garden :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:13 am | |
| Pa nisam ni pričala o njima. Nisam ih ni spomenula.. | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:16 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:17 am | |
| Pa pitaj koga god očeš. Nisam. Da si bila u blizini možda bi to skužila. | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:20 am | |
| A zaš bi ja,molim te,bila u tvojoj blizini? | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:20 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:25 am | |
| A ti si bila u njezinoj blizini O.o | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:25 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:30 am | |
| Pa onda :/ Gle shvati nisam bila blizu da nebi na kraju rekla da je prezauzeta zabavljanjem samnom. da nebi ispalo da ja neželim da se druži s tobom | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:31 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:35 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon sij 11, 2010 12:37 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |