| Decko | |
|
+5Nika TotaLno druKčija kLinka:D † morbid.puppet † Fleur mala_klinka 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Decko ned sij 17, 2010 6:43 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Haha. Drito opis Cece.
Ima loše ocjene-jebe mi se.. Alkohol i trava- jebe mi se i za to. Bar će mene ponudit :D Seks- vrlo često na pameti, osjetila jučer xD Samo bih htjela normalnu vezu, ne zelim se odmah napusavati i napijati s njim, htjela bih da imamo ono normalno hoodanje uz, ok, povremeno pijenje alkohola, a skes...kad dodje. | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Decko ned sij 17, 2010 6:47 pm | |
| Pa mi imamo donekle normalno hodanje. Samo jako mi je bed kaj se znamo tjedan dana, praktički niš jedno o drugom ne znamo, a barimo se po kafićima, busu, tramvaju i tim prijevoznim sredstvima xD. Ja velim njemu:"Jebi se." i on dođe:"jednog dana hoću." Hvala Bogu da je to rekao, a ne:"već jesam." Čuva se dečko xD Brijem da sam ja napaljenija osoba u našoj vezi. Ja se onak fuuuuuul približim njemu, a on onak:"Smiri hormone, ljubavi." Jebiga, il očeš ili nećeš. Nema između. Pa nemogu se barit s tobom na 3 metra udaljenosti -.-' | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Decko ned sij 17, 2010 6:49 pm | |
| E, tu dolazi onaj dio koji bih ja htjela-da se upoznamo, pricamo (iako preko moba puno doznajem o njemu), setamo i takve stvari. Sigurna sam da ce on biti napaljeniji u nas vezi, ako dodje do nje :D Evo, dogovorili smo za date sutra :D Wish me luck! Nadam se da ce opravdati ocekivanja | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Decko ned sij 17, 2010 9:07 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko ned sij 17, 2010 9:08 pm | |
| | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Decko ned sij 17, 2010 9:26 pm | |
| - Nika je napisao/la:
- † morbid.puppet † je napisao/la:
- mala_klinka je napisao/la:
- † morbid.puppet † je napisao/la:
- uu. ja često padam na takve dečke. delikvente. znam da to nie dobro al jebiga xD
Ima nesto u njima, zar ne? :D Jos kad imaju onakav stav :D daaa. to mi je preseksi Ohhhhhhhhhhh <3 Ima nas :D Meni se po svemu do sad cini ok ^^ Problemi u obitelji? -nije on kriv. Alkohol i trava?- so what? :D Uziva decko :P bude ti malo haj kad se napusi i sta sad :D Bjezi? - a kome nam nije makar jednom doslo da pobjegnemo od svega? :D Meni se po pricama decko cini sasvim ok :D A i cini mi se da si pasete koliko sam uspjela pokopcat. A i ne mozes zanemarit one leptirice u trbuhu :D SRETNO!! (: vidim da nisam jedina :Dslažen se sa svim šta je nika napisla ^^ SRITNO :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko pon sij 18, 2010 12:44 am | |
| Hvala ljudi :D Imali smo jako zanimljiv dan i ako ovako bude i hodanje...uh :D | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Decko pon sij 18, 2010 2:29 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko pon sij 18, 2010 8:09 pm | |
| - Mary je napisao/la:
- Znači bit će hodanja? :D
Me very happy (da, znam da sam napisala krivo na engleskom). Bilo je odlicno :D Nasli smo se, otisli u parkic, pricali, cijelo vrijeme se zaj*bavali, brijali, cijelo vrijeme je imao onaj stav cool zlocestog decka, pokusavao se dokazati (da jesam li ikada ovo i ono-ukrala nesto, pusila, pila), i veliki je napaljenko (kao sto sam i sumnjala :D ). Uspjela sma se dovoljno smiriti da mi se ruke ne tresu, ali oni leptirici nisu nestali :D Jako je dobro pocelo, vidjet cemo kako ce se nastaviti. Jako je zabavan, samo-na kraju, nakon brijanja, joj moram doma, izvlacio se, kaze da ce se javiti, ali nesto me kopka. Pokusat cu ne odmah ne zamisljati najgore. Zasada sam u oblacima Ali, morala sam prekinuti s deckom i to je bilo jako jako tesko :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko pon sij 18, 2010 11:27 pm | |
| Awwwww.. Čestitam. Držim fige da te nazove. :D:D | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Decko pon sij 18, 2010 11:44 pm | |
| Nazvat će :D Opet mislim da je sve to dio cool stava(izmotavanje) Ajde baš mi je drago ! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 8:45 pm | |
| Nazvao je prije pola sata Ajmeeee! :D Kaze da bi se htio naci opet sutra :D Joj, moram prestati stavljati ovoliko smajlica :) Izgleda da ce biti hodanja, ne znam jos dok se opet ne vidimo. Cini se zainteresiran, ali nikad se ne zna jer svi kojima sam rekla su reagirali otprilike: Ti i on ste brijali????? Bit cete zajedno?? Pazi se, on ti mijenja cure kao carape. Ide mi sve to na zivce, ali opet kad cijela skola prica, bit ce da ima istine, ali ne zelim o tome sada razmisljati, ne zelim da mi propadne ovakvo raspolozenje. Mozda se odlucio promijeniti, barem sto se veze tice. A sto se tice tog bad boy stava....ima ga, ima i vjerujem da ga i prakticira: znaci trava, alkohol, sitne kradje, ali za sada je sve super :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 8:54 pm | |
| Čestitam. Samo, savjetujem ti da se paziš. Tak je sve počelo i s Cecom, pa vidi kak je završilo -.-' Opet ja o Ceci.. Fuck.. Isto su postavljali pitanja:"Jeste vi brijali? Kaj vi hodate?" I cijela škola je brujala o tome, isto konzumira sva ta sranja.. A Cecoooo mooj bivši.
Nego, da ti ne uništim veselje. Čestitam još jednom !Držim fige da prohodate! | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 8:59 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Čestitam. Samo, savjetujem ti da se paziš.
Tak je sve počelo i s Cecom, pa vidi kak je završilo -.-' Opet ja o Ceci.. Fuck.. Isto su postavljali pitanja:"Jeste vi brijali? Kaj vi hodate?" I cijela škola je brujala o tome, isto konzumira sva ta sranja.. A Cecoooo mooj bivši.
Nego, da ti ne uništim veselje. Čestitam još jednom !Držim fige da prohodate! Hvala :D Znam, vjeruj mi, svjesna sam kakav ga glas prati, sto se sve prica o njemu: sto radi i kako mijenja cure. Ne zelim mu biti jedna u nizu jer s jedne strane je tako pametan (koliko smo pricali), a s druge kreten (barem tako kazu) prema curama. Ali nerviraju me sva ta pitanja, sto njih uopce briga?? I, ne brini, se, slobodno pricaj o bivsem :) E, da, neki ocito ne mogu se pomiriti da smo skoro pa skupa pa me neka glupaca maltretira na fejsu, smije mi se u lice, ili mu je bivsa pa ne moze prihvatiti da su prekinuli ili je nije briga sto mozda ima curu pa svejedno nastavlja. | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:01 pm | |
| Koja glupača. Nju treba malo na zemljicu spustit. Gle, ne vjeruj drugima. Obično su glasine krive. | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:03 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Koja glupača. Nju treba malo na zemljicu spustit.
Gle, ne vjeruj drugima. Obično su glasine krive. Joj, tako me nervira Ne mogu si pomoci, idem po kuci ljuta ko ris, a moji me samo gledaju koji mi je vrag. Istina, ali nekako u dubini duse im vjerujem iako ga znam od Nove. U prilog nejmu: zabavan je, seksi i sve ostalo.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:06 pm | |
| Nemoj se samo nervirat. Budeš vidjela kroz prvih tjedan dana-dva tjedna kako će sve to ispast. Samo nedaj da tuđa mišljenja utjeću na tvoja. | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:09 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Nemoj se samo nervirat. Budeš vidjela kroz prvih tjedan dana-dva tjedna kako će sve to ispast.
Samo nedaj da tuđa mišljenja utjeću na tvoja. Sto je najbolje, a na ovo sam odvalila: poslala me u pm i rekla da odj* jer je on njezin Uljepsala mi je dan Hocu, treniram sebe da ga procjenjujem prema onome sto mi je rekao, a ne sto drugi govore o njemu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:11 pm | |
| Hahahahahahahahahaha. te su mi najžešće :D:D:D:D Ja sam vjerovala drugima kad su mi rekli da je Ceco savršen, jako dobar, ovo-ono. 'Bemti, ako je to dobro... I još on kaže meni prije nego što smo prohodali:"Rekla mi je Klarička da ako bih bio s tobom da te ni ne pokušam izgubit." | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:13 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahahahahahahahahaha. te su mi najžešće :D:D:D:D
Ja sam vjerovala drugima kad su mi rekli da je Ceco savršen, jako dobar, ovo-ono. 'Bemti, ako je to dobro... I još on kaže meni prije nego što smo prohodali:"Rekla mi je Klarička da ako bih bio s tobom da te ni ne pokušam izgubit." Uljepsala mi zenska dan Ovo moje i tvoje samo pokazuej da ne treba vjerovati glasinama jer dovoljno je da netko nekoga ne voli zbog neke gluposti i odmah krenu glasine. Ili, da ga previse voli i onda on je super, ovo ono. Zbilja, ako je to pravi decko, samo se pitam kakv je onda krivi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:17 pm | |
| Glasine su jebačke, al ne treba vjerovat.. - Citat :
- znas sta mi je rekla jedna frendica... i ako bi ja bio sa tobom da te u nikojem slucaju ne pokusam izgubiti...
Eto, on je tako napisao, samo sam ja kasnije saznala da je to Klarička bila.. Ili ovo - Citat :
- svima nam se svidas takva kakva jesi...a meni pogotovo
Do prije tjedan dana, mislila sam da je to slatko. A sad kužim da je to bilo samo radi reda da ne posumnjam nešto.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:23 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Glasine su jebačke, al ne treba vjerovat..
- Citat :
- znas sta mi je rekla jedna frendica... i ako bi ja bio sa tobom da te u nikojem slucaju ne pokusam izgubiti...
Eto, on je tako napisao, samo sam ja kasnije saznala da je to Klarička bila.. Ili ovo - Citat :
- svima nam se svidas takva kakva jesi...a meni pogotovo
Do prije tjedan dana, mislila sam da je to slatko. A sad kužim da je to bilo samo radi reda da ne posumnjam nešto.. Da, glasine tako lako mogu krenuti i prosiriti se tako brzo te biti uvjerljive da ce svi vjerovati. Pokusat cu jednostavno vjerovati sebi, a ne ostalima, ma koliko god to bilo tesko. To ti je on poslao? Cini se da je planirao to neko vrijeme. Boze, koji kreten I, da, nemoj se mijenjati ni zbog koga, osim sebe same. | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:25 pm | |
| Yep, to je on poslao. Jbt, da ja izvalim neš o nekom iz raza svi će odmah povjerovat -.-' Npr, ja rekla da mi je žao patke koju su ubili na dokumentarcu i svi zaključili da sam vegetarijanka i proširilo se po školi.
Tea, neću. Nemoj ni ti :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:28 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Yep, to je on poslao.
Jbt, da ja izvalim neš o nekom iz raza svi će odmah povjerovat -.-' Npr, ja rekla da mi je žao patke koju su ubili na dokumentarcu i svi zaključili da sam vegetarijanka i proširilo se po školi.
Tea, neću. Nemoj ni ti :D Boze, kako oni znaju biti kreteni Pokusavam, zbilja, vise puta sma se opekla i ne zelim vise, ne zelim se promijeniti jer decko to zeli, samo akoja hocu. I, zbilja, pokusat cu ne slusati te glasine :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Decko uto sij 19, 2010 9:33 pm | |
| Ooo da, znaju. Ja se nikad zbog dečka nisam promjenila. Iako to Ivona misli. Svi su me silili da počnem pušit, ja nisam htjela. Ima još bezbroj tih malih primjera. Samo mi je žao zbog jedne stvari. Dok sam bila S Cecom zaboravila sam na Marka. Neće se više dogoditi. Ceco me uvijek odvlačio od njega, toga nisam ni bila svjesna do sad. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Decko | |
| |
|
| |
| Decko | |
|