| Dnevnik Amy Wolf :D | |
|
+3mala_klinka TotaLno druKčija kLinka:D Fleur 7 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 12:12 am | |
| Yay :D Očekujem komentare :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 1:15 am | |
| 22.siječnja 2010.-petak
Pričala sam sa jednom osobom. Osobom koja mi je otvorila oči. Ceco nije ništa više nego egocentrični kreten, bez prijatelja, svijetle budućnosti, sreće. Žao mi ga je. Jako. On ne shvaća što je izgubio i što više ne može imati. Žao mi je svake pojedine suze koja je potekla za njegovim imenom. Žao mi je svakog pogleda koji sam mu uputila. Žao mi je što sam bezveze potratila 5 dana i zaboravila ljude koji su mi daleko važniji od njega. Marka. Mog najboljeg frenda. Zaboravila sam ga zbog budale koja je manipulirala mnome. Kako mi je žao sada. Kajem se. Kajem se zbog svake sekunde provedene s Cecom. Pravi dečko te ne bi napucao preko Facebooka i onda izbrisao s njega. No, u jednu ruku ga očajnički volim. Volim ga jer mi je pokazao svoje pravo lice prije nego što je bilo prekasno. Volim ga jer mi je pokazao da sam počela zaboravljati druge. Volim ga jer mi je pokazao kako mi ne treba dečko da bih bila sretna. | |
|
| |
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 1:41 am | |
| opt ja sa pitanjem ko je ceca ( mislim nie valda ona pevaljka ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 1:42 am | |
| Nope. Lik s mog avatara. Tomislav. Onaj lik s kojim sam bila pa me napuco i zbog kojeg sam bila u bedu :D | |
|
| |
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 1:46 am | |
| a kad te napuco? zašto ja nisam u toku događaja?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 1:49 am | |
| U utorak. Rekao je da je iz zajebancije samnom, bzvz. I da mu je taako iskreno žao[je da ziher] -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 1:50 am | |
| koi geej i njega ču nalematt | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 1:51 am | |
| Hahaha. I ja ću. I Ivona će. Mrtav je :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 1:53 am | |
| ne vjerujem toga treba dobro nalemat stuže kohorta u zg | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 1:55 am | |
| | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 2:37 am | |
| - Amy je napisao/la:
- 22.siječnja 2010.-petak
Pričala sam sa jednom osobom. Osobom koja mi je otvorila oči. Ceco nije ništa više nego egocentrični kreten, bez prijatelja, svijetle budućnosti, sreće. Žao mi ga je. Jako. On ne shvaća što je izgubio i što više ne može imati. Žao mi je svake pojedine suze koja je potekla za njegovim imenom. Žao mi je svakog pogleda koji sam mu uputila. Žao mi je što sam bezveze potratila 5 dana i zaboravila ljude koji su mi daleko važniji od njega. Marka. Mog najboljeg frenda. Zaboravila sam ga zbog budale koja je manipulirala mnome. Kako mi je žao sada. Kajem se. Kajem se zbog svake sekunde provedene s Cecom. Pravi dečko te ne bi napucao preko Facebooka i onda izbrisao s njega. No, u jednu ruku ga očajnički volim. Volim ga jer mi je pokazao svoje pravo lice prije nego što je bilo prekasno. Volim ga jer mi je pokazao da sam počela zaboravljati druge. Volim ga jer mi je pokazao kako mi ne treba dečko da bih bila sretna. E to ej to :D | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 5:45 am | |
| on je konj, to smo skontali , i slijep je i glup , i ak je on na avataru , nije nist posebno , i derle je , i nema muda , i jadan je i ocajan ,i , i , i .. neg na stranu to :D ti fakat imas talenta | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 4:54 pm | |
| Yep, on je na avataru. Inače izgleda puno slađe, al eto. Ni on ni ja nismo ispali baš neš.. Ko da nismo mi, al ajd :D
Hvala Ema <3 | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:15 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- 22.siječnja 2010.-petak
Pričala sam sa jednom osobom. Osobom koja mi je otvorila oči. Ceco nije ništa više nego egocentrični kreten, bez prijatelja, svijetle budućnosti, sreće. Žao mi ga je. Jako. On ne shvaća što je izgubio i što više ne može imati. Žao mi je svake pojedine suze koja je potekla za njegovim imenom. Žao mi je svakog pogleda koji sam mu uputila. Žao mi je što sam bezveze potratila 5 dana i zaboravila ljude koji su mi daleko važniji od njega. Marka. Mog najboljeg frenda. Zaboravila sam ga zbog budale koja je manipulirala mnome. Kako mi je žao sada. Kajem se. Kajem se zbog svake sekunde provedene s Cecom. Pravi dečko te ne bi napucao preko Facebooka i onda izbrisao s njega. No, u jednu ruku ga očajnički volim. Volim ga jer mi je pokazao svoje pravo lice prije nego što je bilo prekasno. Volim ga jer mi je pokazao da sam počela zaboravljati druge. Volim ga jer mi je pokazao kako mi ne treba dečko da bih bila sretna. E to ej to :D Bravo Da, on je kreten jer je otisao bez objasnjenja umjesto da to muski obavi, jer ne moze shvatiti sto je izgubio. A ovo zadnje sto si napisala je jos jedna stvar u prilog tebi, a ne njemu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:18 pm | |
| Danke :D I svima priča zašto smo prekinuli, osim meni. Ja sve moram doznat od drugih ljudi -.-' | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:21 pm | |
| - Amy je napisao/la:
I svima priča zašto smo prekinuli, osim meni. Ja sve moram doznat od drugih ljudi -.-' Zato sto nema hrabrosti, zna da su mu svi razlozi bezveze | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:22 pm | |
| Nadam se. Jedina stvar od njega koja bi me sad uveselila jest pitanje:"Hoćeš li opet biti samnom?"
Tako bi se počela smijati i tako bi mu spustila nešto.. Jooj. I wish :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:25 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Nadam se.
Jedina stvar od njega koja bi me sad uveselila jest pitanje:"Hoćeš li opet biti samnom?"
Tako bi se počela smijati i tako bi mu spustila nešto.. Jooj. I wish :D To bi bilo predobro :D Samo ga lagano odj*bes, ali suptilno da ni ne skuzi :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:27 pm | |
| Hehe, da. Koja bi to scena bila. Još uvijek se nadam da će mi se vratiti puzajući kad shvati da mene više nema i da sam sretna :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:32 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Hehe, da. Koja bi to scena bila. Još uvijek se nadam da će mi se vratiti puzajući kad shvati da mene više nema i da sam sretna :D
Ako prica o prekidu, vidis da razmsilja o tome i da mu jestalo. Neka, neka....sve ce mu se vratiti...Zamisljam njegovo lice kad bi mu suptilno spustila, heheheheh :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:34 pm | |
| I ja.. Već sam puno puta. Ali zanima me zašto me tako pogledao jučer.. Hm.. :D Da mu nije stalo, ne bi okrenuo glavu. Ne bi uopće pričao o meni.. Al glavno da ja njega živciram i da širi tračeve da hodam s Markom i Bosancem :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:41 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- I ja.. Već sam puno puta.
Ali zanima me zašto me tako pogledao jučer.. Hm.. :D Da mu nije stalo, ne bi okrenuo glavu. Ne bi uopće pričao o meni.. Al glavno da ja njega živciram i da širi tračeve da hodam s Markom i Bosancem :D Mozda je taj pogled, kakav god da je bio, bas posljedica toga jer te se sjeca i shvaca polako neke stvari. Ali, neka samo razmislja, hehehehe. Klin se klinom izbija! :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:43 pm | |
| Aha. Sam vidiš scenu. On prolazi i ja dignem glavu, a on se okrene prema meni. Hahahaha. Jebe se meni, koji ***** me išao ostavit. Natrag mu neću otić :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:44 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Aha.
Sam vidiš scenu. On prolazi i ja dignem glavu, a on se okrene prema meni. Hahahaha. Jebe se meni, koji ***** me išao ostavit. Natrag mu neću otić :D Hahahahaha, sjetio se cega vise nema. Predobro! :D Naravno, neka pati | |
|
| |
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D sub sij 23, 2010 10:46 pm | |
| Ili daj zabrij. On prolazi, a ja se ljubim s nekim. Da mi je samo vidit njegovu facu tad :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dnevnik Amy Wolf :D | |
| |
|
| |
| Dnevnik Amy Wolf :D | |
|