| Ljubavni ugriz | |
|
+13dainorra juhu koza Ines just_another_girl K.Extreme Anonimna TotaLno druKčija kLinka:D † morbid.puppet † Nika Fleur Strahovuk mala_klinka 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 12:58 am | |
| Kako vi skrivate te ugrize? Dosla sam doma, imala sam sal pa nisu starci skuzili, ali dosta je visoko na vratu i vidjet ce ga sigurno. Naravno da nemaju pojma da nemam decka i ako saznaju, bit ce prodika i zabrana vjeorvatno pa kuzite zasto to zelim sakriti :) | |
|
| |
Strahovuk Pravi forumaš!
Broj postova : 1677 Age : 33 Registration date : 03.09.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 12:59 am | |
| - mala_klinka je napisao/la:
- Kako vi skrivate te ugrize? Dosla sam doma, imala sam sal pa nisu starci skuzili, ali dosta je visoko na vratu i vidjet ce ga sigurno. Naravno da nemaju pojma da nemam decka i ako saznaju, bit ce prodika i zabrana vjeorvatno pa kuzite zasto to zelim sakriti :)
hehe pa trebala si misliti na to kada si bila sa njim | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:00 am | |
| Aaaaaa.. Sretnice!!!
Ovako: 1. Uzmi leda[puuuno leda] i stavi na ugriz 2. Neki preporučaju pastu za zube, ali mala je vjerojatnost da će uspijeti 3. Prstima lagano masiraj to područje da ti se nakupine krvi maknu od tamo 4. Koristi puder 5. Ovisi o vrsti ugriza, trebalo bi otići za par dana. 6. Nosi šalove ili metni kosu preko ugriza
Još jednom ponavljam, sretnice!! | |
|
| |
Nika Stalan član
Broj postova : 305 Age : 29 Registration date : 17.08.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:02 am | |
| Hjuuuj ^^ Puder,sal,dolcevite,raspustena kosa,jos pudera xD | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:17 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Aaaaaa.. Sretnice!!!
Ovako: 1. Uzmi leda[puuuno leda] i stavi na ugriz 2. Neki preporučaju pastu za zube, ali mala je vjerojatnost da će uspijeti 3. Prstima lagano masiraj to područje da ti se nakupine krvi maknu od tamo 4. Koristi puder 5. Ovisi o vrsti ugriza, trebalo bi otići za par dana. 6. Nosi šalove ili metni kosu preko ugriza
Još jednom ponavljam, sretnice!! Sad sam tek vidjela sto sam napisala-da nemam decka! :D Malo smo se zanijeli, jeb*ga, nisam bas mogla misliti :D Hvala, valjda :D Si ti dobila? Ovo pod jedan, tri i cetiri cu prvo probati-dobro je da ima leda u frizideru i nema nikoga u kuhinji pa nece skuziti. Moram staviti dolcevitu na sebe da ne skuze. A i ja si stvorim probleme gdje ih nema. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:20 am | |
| Skužili smo što si mislila :D Meni je Ceco htio napravit, al onda nije jel bi me bolilo. Daj ne seri i ugrizi me xD I ostadoh bez svog ljubavnog ugriza -.-'
Nemoj očekivat da će proć već sutra. Krvne žilice su ti popucale i napravit će se ugrušci krvi... Samo budi strpljiva :D | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:22 am | |
| stavi korektor koji je za otprilike dvije nijanse svjetliji od tvog tena, i preko toga puder. to je meni uspjevalo kad ugriz nije bio baš ogroman. al kad je ogroman, ništa drugo nego dolčevita. :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:25 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Skužili smo što si mislila :D
Meni je Ceco htio napravit, al onda nije jel bi me bolilo. Daj ne seri i ugrizi me xD I ostadoh bez svog ljubavnog ugriza -.-'
Nemoj očekivat da će proć već sutra. Krvne žilice su ti popucale i napravit će se ugrušci krvi... Samo budi strpljiva :D Malo je...mozda neugodan osjecaj, ali nista strasno. Da, ugrizi me i tocka :D Znam da nece, ali da se barem smanji (pokusat cu i to s korektorom), nije bas veliki, onako osrednji. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:26 am | |
| meni je to baš seksi kad malo zaboli. ^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:27 am | |
| Ajde.. Proći će za 4-5 dana :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:27 am | |
| Ja bi ljubavni ugriz made by Ceco :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:28 am | |
| - † morbid.puppet † je napisao/la:
- meni je to baš seksi kad malo zaboli. ^^
Cudan osjecaj definitivno, ali je isto tako super :D @Amy-doci ce neki bolji da ti da ugriz :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:28 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:31 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Hope so :D
Aha, hoce :) I onda ces se sjetiti ovih savjeta :) Evo idem po led pa da vidimo.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:32 am | |
| Hehehe :D Ja sad tu dajem savjete, al kad ja dobijem love bite, neću si znat pomoći :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:42 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Hehehe :D
Ja sad tu dajem savjete, al kad ja dobijem love bite, neću si znat pomoći :D Hehehe, dobro su savjeti, bas si stavljam led, valjda ce malo pomoci do sutra pa cu staviti korektor i masirati malo. Goddammit. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:48 am | |
| najgore je imat ogroman ugriz na vrijeme ljeta, kojemu ne pomaže ni puder ni korektor. a kud ćeš oblačit dolčevitu i stavljat šalove ljeti. :O a to se meni dogodilo ovo ljeto. i stara mi skužila. samo što se počela smijati umjesto da viče na mene. neka, bolje. al ja sam propala u zemlju od srama. :P | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:50 am | |
- najgore je imat ogroman ugriz na vrijeme ljeta, kojemu ne pomaže ni puder ni korektor. a kud ćeš oblačit dolčevitu i stavljat šalove ljeti. :O
a to se meni dogodilo ovo ljeto. i stara mi skužila. samo što se počela smijati umjesto da viče na mene. neka, bolje. al ja sam propala u zemlju od srama. :P Svidja mi se tvoja stara :D Barem se smijala, uopce ne znam sto bi meni moja napravila da skuzi. Valjda nece, mogu se izvuci da je hladno pa nosim dolcevite, hehe. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:53 am | |
| Hehehe. Mene bi ubila. A i dečka koji mi je to napravio. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:55 am | |
| Je. Samo što je to ispričala mojim tetama, susjedama i tako dalje i tako dalje... pa me malo sramotila. a stari nije saznao, hvala bogu. jer da je, tu bi već bilo čuda. :O Ma to je sasvim normalno, i da skuži ne vjerujem da bi ti išta napravila. Samo što je malo bruka u školu s tim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 1:57 am | |
- Je. Samo što je to ispričala mojim tetama, susjedama i tako dalje i tako dalje... pa me malo sramotila. a stari nije saznao, hvala bogu. jer da je, tu bi već bilo čuda. :O
Ma to je sasvim normalno, i da skuži ne vjerujem da bi ti išta napravila. Samo što je malo bruka u školu s tim. :D :D Da meni to stara napravi, umrla bih u zemlju od srama. Dovoljno je da ona sazna, a ne jos i rodbina :D To je nama normalno i hot, ali mojoj staroj, a ocito i Amynoj je to previse za njihove zivce. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:02 am | |
| Totalno. Njoj je nepojmivo da ja imam dečka s kojim sam se barila po školi, klupicama, ovim-onim. Baš dns me BAKA pitala kak mi je dečko. Nitko još ne zna da smo prekinuli i nek ostane tak.. Onda će stalno kvocat:"Jesam ti rekla." | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:03 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Totalno. Njoj je nepojmivo da ja imam dečka s kojim sam se barila po školi, klupicama, ovim-onim.
Baš dns me BAKA pitala kak mi je dečko. Nitko još ne zna da smo prekinuli i nek ostane tak.. Onda će stalno kvocat:"Jesam ti rekla." Definitivno joj nemoj reci, jos ti samo to treba. Ma ona smatra da ja nemam takvih potreba jer sam jos premlada i njezina mala djevojcica koja se jos barbikama igra, hehehe. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:06 am | |
| Hahaha. Prije sa jointovima :D Kad smo kod jointova. 2 osobe su rekle da će me cinkat staroj ak dođem iole blizu jointu -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:09 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahaha. Prije sa jointovima :D
Kad smo kod jointova. 2 osobe su rekle da će me cinkat staroj ak dođem iole blizu jointu -.-' Rekla bih ti nemoj ni slucajno ako nisi, ali to bi mozda malo bilo licemjerno od mene. Hahaha, joint, alkohol, cigarete, decko-zadavila bi me da zna. Ono sto ne zna nece je ubiti :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz | |
| |
|
| |
| Ljubavni ugriz | |
|