| Ljubavni ugriz | |
|
+13dainorra juhu koza Ines just_another_girl K.Extreme Anonimna TotaLno druKčija kLinka:D † morbid.puppet † Nika Fleur Strahovuk mala_klinka 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:10 am | |
| A nemam s kim.. Šteta.. I stalno ću se sad pitat:"Što bi bilo da sam probala?" xD Tako je.. Ako ne zna da sam skoro srušila ogradu zbog barenja, neće me ubit :D | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:13 am | |
| - Amy je napisao/la:
- A nemam s kim.. Šteta..
I stalno ću se sad pitat:"Što bi bilo da sam probala?" xD Tako je.. Ako ne zna da sam skoro srušila ogradu zbog barenja, neće me ubit :D Nemoj, ako nisi ni nemoj. Ja sam probala i povremeno pusim, ali zbilja nisma odavno i to mi odgovara. :D E, bas tako. Kad ne zna s kim sam vani i sto radimo, nece je glava boljeti i nece me staviti u kaznu ili sto bi vec napravila :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:15 am | |
| Tako je. Ja sam se taj put izvukla na to dasam s Markom u McDonaldsu.. Da u 10 navečer :D A oni su bili na fešti nekoj. Mogla sam ostat do kad sam htjela :D | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:19 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Tako je. Ja sam se taj put izvukla na to dasam s Markom u McDonaldsu..
Da u 10 navečer :D A oni su bili na fešti nekoj. Mogla sam ostat do kad sam htjela :D Da, naravno :D Mogla si to malo iskoristiti Vec je zamisljam kako mi drzi predavanje o stetnosti decka i seksa i kako bih se trebala vise usredottociti se na skolu jer je ona na prvom mjestu. uopce mi ne ide lose., | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:21 am | |
| Jebiga. A ostale cure su otišle još u 10 i kaj ću ja tam sama s još 4 dečka..
Jooj kad mi počne s tom spikom o školi, najradije bih si odrezala uši :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:27 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Jebiga. A ostale cure su otišle još u 10 i kaj ću ja tam sama s još 4 dečka..
Jooj kad mi počne s tom spikom o školi, najradije bih si odrezala uši :D Da, cini se da nije bilo razloga za ostanak :) Ma svaki dan prica o skoli, kako sam upisala novu skolu, tesku, da to nije osnovna, a imam dobre ocjene | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:31 am | |
| Tak i moja, samo što ona govori da se tek trebam upisat i da mi trebaju ocjene | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:32 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Tak i moja, samo što ona govori da se tek trebam upisat i da mi trebaju ocjene
To sam slusala cijelu proslu godinu A ako sam dobila losu ocjenu, odmah zabrana izlazaka. Znam da se brinu, ali pretjeruju kvragu. | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 3:22 am | |
| E Amy..Rekla si--dvije osobe bi te rekle mami da probaš joint? Nadam se da i mene ubrajaš u to jer da ja to saznam ja te bi te osakatila prvo i tebe i tog koji ti je to dao i onda bi te tek rekla staroj da te dokrajči :D.Onako izcipelari na podu :D
Ugl.Meni je to preeseksi.Mojoj staroj je to sve smješno.čak je i par puta mislila da ga imam(a nisam ga imala neg sam se nekak udarila po vratu ma pitaj Boga kako).Ne kužim kaj je tu tak strašno?Ne kužim te vaše spike:mama bi me ubila,ovo ono. Za Boga miloga meni je stara ispričala sve o sexu,i nije mi bed uopće pričat s njom o tome. Ovo nije vrijeđanje ali znaju li vaše mame koje je stoljeće?Pa ljudi se jebu ko zečevi | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 4:41 am | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- E Amy..Rekla si--dvije osobe bi te rekle mami da probaš joint?
Nadam se da i mene ubrajaš u to jer da ja to saznam ja te bi te osakatila prvo i tebe i tog koji ti je to dao i onda bi te tek rekla staroj da te dokrajči :D.Onako izcipelari na podu :D
Ugl.Meni je to preeseksi.Mojoj staroj je to sve smješno.čak je i par puta mislila da ga imam(a nisam ga imala neg sam se nekak udarila po vratu ma pitaj Boga kako).Ne kužim kaj je tu tak strašno?Ne kužim te vaše spike:mama bi me ubila,ovo ono. Za Boga miloga meni je stara ispričala sve o sexu,i nije mi bed uopće pričat s njom o tome. Ovo nije vrijeđanje ali znaju li vaše mame koje je stoljeće?Pa ljudi se jebu ko zečevi Idolu moj da, i ja bi mogla mami reci sve,a l mi ona daje nekkave debilno-retardirane savjete, pa radije kazem tati Samo sto se tice jointa, nisi u pravu, nista stetno , stavise totalno te opusti, keslas se ko idiot , stvari zbog kojih inace places postanu smjesne bla bla. A nema teorije da ce enko skontat da si Hiiigh ak mu sam/a ne kazes Samo moras imati cvrstu volju, i znat da nikad neces preci an nesto vise, jer join kao joint ne stvara ovisnost | |
|
| |
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 4:46 am | |
| Ii da , On topic ma samo nabaci dolčevitu, kao da ce neko zegledati sta je ispod Samo ja te ljubavne ugrize mrziiiiiiiiiiiiiim Ne dam nikad decku da mi ih pravi na vidljivom mjestu , grudi, stomak, guza DA, vrat , NE NIKAKO | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 2:24 pm | |
| Da Ivona...I ti si jedna od te dvije osobe.. | |
|
| |
K.Extreme Ide, ide..
Broj postova : 137 Age : 31 Registration date : 23.01.2010
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 5:11 pm | |
| - Anonimna je napisao/la:
- Ii da , On topic
ma samo nabaci dolčevitu, kao da ce neko zegledati sta je ispod Samo ja te ljubavne ugrize mrziiiiiiiiiiiiiim Ne dam nikad decku da mi ih pravi na vidljivom mjestu , grudi, stomak, guza DA, vrat , NE NIKAKO hahaha ja curu na tim mejstima nisam ni dirao a kamoli nešta drugo radio osim guze naravno :D btw ljubavni ugriz? WTF? ja svojoj nit sam dao, nit je tražila niti ga želim dat. bojim se da nebi ili prejako (xD) ili preslabo pa bi moro ponovno i onda bi opet prejako ( probao jesam, ne sviđa mi se, rađe bi ser ljubio s njom nego se grizo, nisam animal :P) ugl bez ljubavnih ugriza, ne smatram to kao neku lijepu gestu.. | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 5:39 pm | |
| neskrivan...je*e mi se, ako vide dobro vide, ako ne, koga boli briga xD
ono znalo se dogodit da bi se vratila doma sa ljubavnim ugrizom vecim od po metra, a neman dečka... pa bi staroj to bilo malo čudno al skužila bi ona ^^
inače vidila je par puta, nisan ni pokušala sakrit, ono koja mi korist... ionako uvik zna jesam u vezi ili ne... i sva ta ljubavna sranja, da se tako izrazin xD
a ako češ sakrivat, nean pojma al jedna frendica je rekla da je ona stavljala prvo djeciji puder, pa korektor ili nešto tako nisan sigurna xD | |
|
| |
Nika Stalan član
Broj postova : 305 Age : 29 Registration date : 17.08.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 6:28 pm | |
| A da napravimo temu "roditelji i decko" :P vidim spominje se dosta :D A kad smo vec kod toga,hahahhaha,danas dode moj best frend u razred,sjedne sam mnom u klupu i nisam mogla da ne puknem od smjeha x)) Imo je slijvu velicine dna od limenke ili neceg takvog xD (posljedice subote ^^ ) ja nemam pojma kako je cura uspjela to napravit,ali preogroman je ^^ i jedan manji s druge strane x) I jos mama (HAHAH) dala pudera malo nek stavi,lol. pregrozno izgleda :D Ja jednostavno prekrijem kosom kada imam. Mama nikada ne skuzi,a i da skuzi mislim da bi se smijala i zajebavala me non stop. -.- Samo sto sada imam slican problem- na usnici ugriz.fak.ne mogu ga sakrit.al rekla sam da sam se u vrata zabila xD mos mislit kak je povjerovala :P | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 6:52 pm | |
| U vrata? Hahahahahahahahahahahaha | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 8:04 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz pon sij 25, 2010 11:32 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- E Amy..Rekla si--dvije osobe bi te rekle mami da probaš joint?
Nadam se da i mene ubrajaš u to jer da ja to saznam ja te bi te osakatila prvo i tebe i tog koji ti je to dao i onda bi te tek rekla staroj da te dokrajči :D.Onako izcipelari na podu :D
Ugl.Meni je to preeseksi.Mojoj staroj je to sve smješno.čak je i par puta mislila da ga imam(a nisam ga imala neg sam se nekak udarila po vratu ma pitaj Boga kako).Ne kužim kaj je tu tak strašno?Ne kužim te vaše spike:mama bi me ubila,ovo ono. Za Boga miloga meni je stara ispričala sve o sexu,i nije mi bed uopće pričat s njom o tome. Ovo nije vrijeđanje ali znaju li vaše mame koje je stoljeće?Pa ljudi se jebu ko zečevi Nisu nista primijetili :D A stavila sam leda, masirala i korektor. Manji je, ali ne puno. Nije stara takva konzerva kao sto sam je mozda opisala, ali ona jednostavno smatra da je sada skola na prvom mjestu i da se nemam zasto zabavljati s deckima jer se mozda zaljubim pa popizdim i onda ode sve kvragu. A za seks...e tu znam da misli da sa premlada i da mi tu definitivno nije mjesto jer se boji da me netko ne povrijedi i naravno trudnoce. Kad bi saznala za decka bilo bi jako puno predavanja, pa prodika, pa predvanja o seksu, pa deranja, a to mi se iskreno ne da slusati. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz uto sij 26, 2010 12:21 am | |
| Kiki-neke cure vole divlje dečke :D Ema-Joj ti si već prošla sve naše dječje spike :D.Ti si moj idol Jopa-Točno to.Ako neko vidi dobro ak nevidi opet dobro :) Nika.-Hahahahahhahahahahaha puder?Ima moj buraz nekog frika u razredu.Lik stavlja puder i nosi bjele majce..I onda mu se na ovratniku sve smeđe vidi -_-''Odvratno.Mislim nemam niš protiv,ak cure mogu stavljat,nek stavljaju i oni al ipak ..u granicama normale. I da,dobra izlika-Skucala sam se u vrata :D Tea-O da.Inače se starci nabrijavaju na školu :S | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz uto sij 26, 2010 12:40 am | |
| | |
|
| |
Nika Stalan član
Broj postova : 305 Age : 29 Registration date : 17.08.2009
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz uto sij 26, 2010 12:42 am | |
| LOL.Da,puder xD i to jedno 2 nijanse tamniji od njegove koze ^^ kram. Ma Tea,na usnici imam masnicu a stara zna kolka sam seprtlja,pa ono xD vrata su pomogla :P | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz uto sij 26, 2010 12:58 am | |
| Ma i meni je sada škola dosta važna. Mislim,nema ničeg,pa ak nemrem bitt sretna bar da se upišem u školu koju želim | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz uto sij 26, 2010 12:59 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz uto sij 26, 2010 1:43 am | |
| Ti si onda idealna cura | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubavni ugriz | |
| |
|
| |
| Ljubavni ugriz | |
|