..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Ljubavni ugriz

Go down 
+13
dainorra
juhu
koza
Ines
just_another_girl
K.Extreme
Anonimna
TotaLno druKčija kLinka:D
† morbid.puppet †
Nika
Fleur
Strahovuk
mala_klinka
17 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Fleur
Svaka čast :)

Broj postova : 15361
Registration date : 25.06.2009

Ljubavni ugriz - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 2:10 am

A nemam s kim.. Šteta..
I stalno ću se sad pitat:"Što bi bilo da sam probala?"
xD
Tako je.. Ako ne zna da sam skoro srušila ogradu zbog barenja, neće me ubit :D
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

Broj postova : 5484
Registration date : 16.01.2010

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 2:13 am

Amy je napisao/la:
A nemam s kim.. Šteta..
I stalno ću se sad pitat:"Što bi bilo da sam probala?"
xD
Tako je.. Ako ne zna da sam skoro srušila ogradu zbog barenja, neće me ubit :D

Nemoj, ako nisi ni nemoj. Ja sam probala i povremeno pusim, ali zbilja nisma odavno i to mi odgovara.
:D E, bas tako. Kad ne zna s kim sam vani i sto radimo, nece je glava boljeti i nece me staviti u kaznu ili sto bi vec napravila :D
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 2:15 am

Tako je. Ja sam se taj put izvukla na to dasam s Markom u McDonaldsu..
Da u 10 navečer :D
A oni su bili na fešti nekoj. Mogla sam ostat do kad sam htjela :D
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 2:19 am

Amy je napisao/la:
Tako je. Ja sam se taj put izvukla na to dasam s Markom u McDonaldsu..
Da u 10 navečer :D
A oni su bili na fešti nekoj. Mogla sam ostat do kad sam htjela :D

Da, naravno :D Mogla si to malo iskoristiti Wink
Vec je zamisljam kako mi drzi predavanje o stetnosti decka i seksa i kako bih se trebala vise usredottociti se na skolu jer je ona na prvom mjestu. uopce mi ne ide lose.,
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 2:21 am

Jebiga. A ostale cure su otišle još u 10 i kaj ću ja tam sama s još 4 dečka..

Jooj kad mi počne s tom spikom o školi, najradije bih si odrezala uši :D
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 2:27 am

Amy je napisao/la:
Jebiga. A ostale cure su otišle još u 10 i kaj ću ja tam sama s još 4 dečka..

Jooj kad mi počne s tom spikom o školi, najradije bih si odrezala uši :D

Da, cini se da nije bilo razloga za ostanak :)
Ma svaki dan prica o skoli, kako sam upisala novu skolu, tesku, da to nije osnovna, a imam dobre ocjene Rolling Eyes
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 2:31 am

Tak i moja, samo što ona govori da se tek trebam upisat i da mi trebaju ocjene
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 2:32 am

Amy je napisao/la:
Tak i moja, samo što ona govori da se tek trebam upisat i da mi trebaju ocjene

To sam slusala cijelu proslu godinu Rolling Eyes A ako sam dobila losu ocjenu, odmah zabrana izlazaka. Znam da se brinu, ali pretjeruju kvragu.
[Vrh] Go down

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 3:22 am

E Amy..Rekla si--dvije osobe bi te rekle mami da probaš joint?
Nadam se da i mene ubrajaš u to jer da ja to saznam ja te bi te osakatila prvo i tebe i tog koji ti je to dao i onda bi te tek rekla staroj da te dokrajči :D.Onako izcipelari na podu :D

Ugl.Meni je to preeseksi.Mojoj staroj je to sve smješno.čak je i par puta mislila da ga imam(a nisam ga imala neg sam se nekak udarila po vratu ma pitaj Boga kako).Ne kužim kaj je tu tak strašno?Ne kužim te vaše spike:mama bi me ubila,ovo ono.
Za Boga miloga meni je stara ispričala sve o sexu,i nije mi bed uopće pričat s njom o tome.
Ovo nije vrijeđanje ali znaju li vaše mame koje je stoljeće?Pa ljudi se jebu ko zečevi
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

Broj postova : 3336
Registration date : 21.01.2010

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 4:41 am

TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
Nadam se da i mene ubrajaš u to jer da ja to saznam ja te bi te osakatila prvo i tebe i tog koji ti je to dao i onda bi te tek rekla staroj da te dokrajči :D.Onako izcipelari na podu :D

Ugl.Meni je to preeseksi.Mojoj staroj je to sve smješno.čak je i par puta mislila da ga imam(a nisam ga imala neg sam se nekak udarila po vratu ma pitaj Boga kako).Ne kužim kaj je tu tak strašno?Ne kužim te vaše spike:mama bi me ubila,ovo ono.
Za Boga miloga meni je stara ispričala sve o sexu,i nije mi bed uopće pričat s njom o tome.
Ovo nije vrijeđanje ali znaju li vaše mame koje je stoljeće?Pa ljudi se jebu ko zečevi

Idolu moj Ljubavni ugriz - Page 2 205986 Ljubavni ugriz - Page 2 205986 Ljubavni ugriz - Page 2 205986
da, i ja bi mogla mami reci sve,a l mi ona daje nekkave debilno-retardirane savjete, pa radije kazem tati :D
Samo sto se tice jointa, nisi u pravu, nista stetno , stavise totalno te opusti, keslas se ko idiot , stvari zbog kojih inace places postanu smjesne bla bla. A nema teorije da ce enko skontat da si Hiiigh ak mu sam/a ne kazes :D
Samo moras imati cvrstu volju, i znat da nikad neces preci an nesto vise, jer join kao joint ne stvara ovisnost :D
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 4:46 am

Ii da , On topic :D
ma samo nabaci dolčevitu, kao da ce neko zegledati sta je ispod :D
Samo ja te ljubavne ugrize mrziiiiiiiiiiiiiim Ljubavni ugriz - Page 2 46550
Ne dam nikad decku da mi ih pravi na vidljivom mjestu , grudi, stomak, guza DA, vrat , NE NIKAKO :D
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 2:24 pm

Da Ivona...I ti si jedna od te dvije osobe..
[Vrh] Go down
K.Extreme
Ide, ide..
Ide, ide..
K.Extreme

Broj postova : 137
Registration date : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 5:11 pm

Anonimna je napisao/la:
Ii da , On topic :D
ma samo nabaci dolčevitu, kao da ce neko zegledati sta je ispod :D
Samo ja te ljubavne ugrize mrziiiiiiiiiiiiiim Ljubavni ugriz - Page 2 46550
Ne dam nikad decku da mi ih pravi na vidljivom mjestu , grudi, stomak, guza DA, vrat , NE NIKAKO :D

hahaha ja curu na tim mejstima nisam ni dirao a kamoli nešta drugo radio Ljubavni ugriz - Page 2 967261 osim guze naravno :D

btw ljubavni ugriz? WTF? ja svojoj nit sam dao, nit je tražila niti ga želim dat. bojim se da nebi ili prejako (xD) ili preslabo pa bi moro ponovno i onda bi opet prejako ( probao jesam, ne sviđa mi se, rađe bi ser ljubio s njom nego se grizo, nisam animal :P)
ugl bez ljubavnih ugriza, ne smatram to kao neku lijepu gestu..
[Vrh] Go down
http://regmasters.bloger.hr/
just_another_girl
just_another_girl

Broj postova : 7848
Registration date : 16.03.2009

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 5:39 pm

neskrivan...je*e mi se, ako vide dobro vide, ako ne, koga boli briga xD

ono znalo se dogodit da bi se vratila doma sa ljubavnim ugrizom vecim od po metra, a neman dečka... pa bi staroj to bilo malo čudno al skužila bi ona ^^

inače vidila je par puta, nisan ni pokušala sakrit, ono koja mi korist... ionako uvik zna jesam u vezi ili ne... i sva ta ljubavna sranja, da se tako izrazin xD

a ako češ sakrivat, nean pojma al jedna frendica je rekla da je ona stavljala prvo djeciji puder, pa korektor ili nešto tako nisan sigurna xD
[Vrh] Go down
Nika
Stalan član
Stalan član

Broj postova : 305
Registration date : 17.08.2009

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 6:28 pm

A da napravimo temu "roditelji i decko" :P vidim spominje se dosta :D

A kad smo vec kod toga,hahahhaha,danas dode moj best frend u razred,sjedne sam mnom u klupu i nisam mogla da ne puknem od smjeha x)) Imo je slijvu velicine dna od limenke ili neceg takvog xD (posljedice subote ^^ ) ja nemam pojma kako je cura uspjela to napravit,ali preogroman je ^^ i jedan manji s druge strane x) I jos mama (HAHAH) dala pudera malo nek stavi,lol. pregrozno izgleda :D

Ja jednostavno prekrijem kosom kada imam. Mama nikada ne skuzi,a i da skuzi mislim da bi se smijala i zajebavala me non stop. -.-
Samo sto sada imam slican problem- na usnici ugriz.fak.ne mogu ga sakrit.al rekla sam da sam se u vrata zabila xD mos mislit kak je povjerovala :P
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 6:52 pm

U vrata? Hahahahahahahahahahahaha
[Vrh] Go down
† morbid.puppet †
† morbid.puppet †

Broj postova : 2100

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 8:04 pm

haha haha haha

meni je to osobno prefora osjećaj kad te netko grize. i volim to drugima radit. xD *vampire*
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimepon sij 25, 2010 11:32 pm

Nisu nista primijetili :D A stavila sam leda, masirala i korektor. Manji je, ali ne puno.
Nije stara takva konzerva kao sto sam je mozda opisala, ali ona jednostavno smatra da je sada skola na prvom mjestu i da se nemam zasto zabavljati s deckima jer se mozda zaljubim pa popizdim i onda ode sve kvragu. A za seks...e tu znam da misli da sa premlada i da mi tu definitivno nije mjesto jer se boji da me netko ne povrijedi i naravno trudnoce. Kad bi saznala za decka bilo bi jako puno predavanja, pa prodika, pa predvanja o seksu, pa deranja, a to mi se iskreno ne da slusati.
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimeuto sij 26, 2010 12:21 am

Kiki-neke cure vole divlje dečke :D

Ema-Joj ti si već prošla sve naše dječje spike :D.Ti si moj idol :D:D:D:D

Jopa-Točno to.Ako neko vidi dobro ak nevidi opet dobro :)

Nika.-Hahahahahhahahahahaha puder?Ima moj buraz nekog frika u razredu.Lik stavlja puder i nosi bjele majce..I onda mu se na ovratniku sve smeđe vidi -_-''Odvratno.Mislim nemam niš protiv,ak cure mogu stavljat,nek stavljaju i oni al ipak ..u granicama normale.
I da,dobra izlika-Skucala sam se u vrata :D

Tea-O da.Inače se starci nabrijavaju na školu :S
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimeuto sij 26, 2010 12:40 am

Kiki-neke cure vole divlje dečke :D

Ema-Joj ti si već prošla sve naše dječje spike :D.Ti si moj idol :D:D:D:D

Jopa-Točno to.Ako neko vidi dobro ak nevidi opet dobro :)

Nika.-Hahahahahhahahahahaha puder?Ima moj buraz nekog frika u razredu.Lik stavlja puder i nosi bjele majce..I onda mu se na ovratniku sve smeđe vidi -_-''Odvratno.Mislim nemam niš protiv,ak cure mogu stavljat,nek stavljaju i oni al ipak ..u granicama normale.
I da,dobra izlika-Skucala sam se u vrata :D

Tea-O da.Inače se starci nabrijavaju na školu :S

Da, u vrata samo sma setala s vratom naprijed :D
e, to ti je glavni problem kod mojih staraca, njima je skola prva, a sve ostalo je manje vazno.
[Vrh] Go down
Nika
Stalan član
Stalan član

Broj postova : 305
Registration date : 17.08.2009

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimeuto sij 26, 2010 12:42 am

LOL.Da,puder xD i to jedno 2 nijanse tamniji od njegove koze ^^ kram.
Ma Tea,na usnici imam masnicu :D a stara zna kolka sam seprtlja,pa ono xD vrata su pomogla :P
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimeuto sij 26, 2010 12:58 am

Ma i meni je sada škola dosta važna.
Mislim,nema ničeg,pa ak nemrem bitt sretna bar da se upišem u školu koju želim
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimeuto sij 26, 2010 12:59 am

Da. Slažem se.
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimeuto sij 26, 2010 1:00 am

Nika je napisao/la:
LOL.Da,puder xD i to jedno 2 nijanse tamniji od njegove koze ^^ kram.
Ma Tea,na usnici imam masnicu :D a stara zna kolka sam seprtlja,pa ono xD vrata su pomogla :P

:D Predobro :D
I meni je skola vazna, ali kada imam dobre ocjene, ne znam zasto se brine. Ucim, brinem se oko testova, a ovo je samo slag na torti in love :D
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitimeuto sij 26, 2010 1:43 am

Ti si onda idealna cura :D
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Ljubavni ugriz   Ljubavni ugriz - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Ljubavni ugriz
[Vrh] 
Stranica 2 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Ljubavni savjeti