| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|
+8Strahovuk † morbid.puppet † TotaLno druKčija kLinka:D SmiLle. Anonimna heroina mala_klinka Fleur 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon vel 15, 2010 11:47 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Šmrc =(
Nema veze, važno da piše Manchester United. Meni su obje prelijepe. Dres je 38 €, a siva je 30 € + poštarina, al nemam pojma koliko poštarina košta. Zavisi preko cega narucujes, ali ne i trebala biti prevelika. | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon vel 15, 2010 11:48 pm | |
| Preko službene stranice Man Utd-a | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon vel 15, 2010 11:53 pm | |
| | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon vel 15, 2010 11:53 pm | |
| [quote="Amy"]Preko službene stranice Man Utd-a[/quote
Onda ti tamo mora pisati koliku ces postarinu pisati, to im je obvezno napisati. | |
|
| |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon vel 15, 2010 11:54 pm | |
| [quote="mala_klinka"] - Amy je napisao/la:
- Preko službene stranice Man Utd-a[/quote
Onda ti tamo mora pisati koliku ces postarinu pisati, to im je obvezno napisati. Ma tražim već 10 minuta, al ne pronalazim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon vel 15, 2010 11:55 pm | |
| [quote="Amy"] - mala_klinka je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- Preko službene stranice Man Utd-a[/quote
Onda ti tamo mora pisati koliku ces postarinu pisati, to im je obvezno napisati. Ma tražim već 10 minuta, al ne pronalazim. Nema sanse da ne pise. Mozda ti bude pisalo kad stavis u kosaricu, mora negdje biti. Malo mi je sve ovo cudno, isla sam na njihovu stranicu i nasla: ''Any customs or import duties are applied once the package reaches its destination country. Additional charges for customs clearance must be paid by the recipient. We have no control over these charges and cannot predict what they may be. Customs policies vary widely from country to country; you may want to contact your local customs office for further information.'' Znaci sve ovisi o HR carini, a mogu misliti koliko bi ti naplatili. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 12:06 am | |
| Ovako. Majica je 25 funti + express deliveri 10 funti | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 12:08 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Ovako. Majica je 25 funti + express deliveri 10 funti
To su oni napisali, ali tu pise da oni ne mogu utjecati na to koliko ce carnica tvoje zemlje ti naplatiti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 12:11 am | |
| A bemti -.-' A više od 300kn ne bi trebalo sve ukupno doć -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 12:12 am | |
| - Amy je napisao/la:
- A bemti -.-'
A više od 300kn ne bi trebalo sve ukupno doć -.-' Ne bih znala, ja bih se definitivno pazila da sam na tvom mjestu. Ne mora biti, ali ja sma oprezna po prirodi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 12:14 am | |
| A kad je službena stranica. Ne bi me trebali zajebat. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 12:16 am | |
| - Amy je napisao/la:
- A kad je službena stranica. Ne bi me trebali zajebat.
Ne bi, ali ne znas koliko ce ti nasa carina to zaracunati, a oni su na svojoj stranici napisali da to nije u njihovoj moci. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 12:17 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 12:18 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Nadajmo se najboljem
Javi kako je proslo :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 12:19 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 2:16 pm | |
| Došli u školu. Prva 2 sata fizika. Dobila sam dvije peticeeee :D Dođe meni Brzi:"Joj, ti si mi novce dala jučer, jebemu, još su u mobu. Sorry, uopće se nisam sjetio." Ja onak gledam:"Ma nemaš beda, imam vremena." I počne snijeg padat, a samo vidiš Antonia:"Aaaaaaamyyyyyy.. Viiiiiiiiidiiiiiiii.. Paadaaaaa sniiiijeeeeeeeeeeg." A ja samo psujem u sebi. Na matiši je raska curama opravdala izostanke pod izgovorim:"Cure nisu mogle ući u školu zbog grudanja u četvrtak." I poslije sata meni dođe Paško :"Šta si rekla? Reko mi Brzi da si sama ležala u snijegu, a okrivljavaš dečke zbog toga šta nisi mogla ući u školu" I onda me natuko hahaha. Bole me oba lakta, lijevo zapešće, oba koljena. A samo vidiš Brzog, Paška, Sandija, Antonija, Zvonkeca, Igora kako mi govore":Kako ćeš završit u snijegu kasnije." A ja dođem:"Ne, pobjeć ću." I netko se ubaci:"Ti fkt misliš da će pobjeć nama svima?" A Mislav:"Prvo ćemo Anu u snijeg, a onda Mariu." Hahaha :D I engleski mutavi, nisam sigurna što smo točno radili. Trebali smo imati još zemljopis, ali nas je pustila. I samo vidiš mene trčim na školski. Jesam rekla da ću pobjeć. Ona je to nama na odmoru rekla i pol dečki nije znalo da idemo doma. Hahahaha. Joj, žestoko :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 3:40 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Došli u školu. Prva 2 sata fizika. Dobila sam dvije peticeeee :D
Dođe meni Brzi:"Joj, ti si mi novce dala jučer, jebemu, još su u mobu. Sorry, uopće se nisam sjetio." Ja onak gledam:"Ma nemaš beda, imam vremena." I počne snijeg padat, a samo vidiš Antonia:"Aaaaaaamyyyyyy.. Viiiiiiiiidiiiiiiii.. Paadaaaaa sniiiijeeeeeeeeeeg." A ja samo psujem u sebi. Na matiši je raska curama opravdala izostanke pod izgovorim:"Cure nisu mogle ući u školu zbog grudanja u četvrtak." I poslije sata meni dođe Paško :"Šta si rekla? Reko mi Brzi da si sama ležala u snijegu, a okrivljavaš dečke zbog toga šta nisi mogla ući u školu" I onda me natuko hahaha. Bole me oba lakta, lijevo zapešće, oba koljena. A samo vidiš Brzog, Paška, Sandija, Antonija, Zvonkeca, Igora kako mi govore":Kako ćeš završit u snijegu kasnije." A ja dođem:"Ne, pobjeć ću." I netko se ubaci:"Ti fkt misliš da će pobjeć nama svima?" A Mislav:"Prvo ćemo Anu u snijeg, a onda Mariu." Hahaha :D I engleski mutavi, nisam sigurna što smo točno radili. Trebali smo imati još zemljopis, ali nas je pustila. I samo vidiš mene trčim na školski. Jesam rekla da ću pobjeć. Ona je to nama na odmoru rekla i pol dečki nije znalo da idemo doma. Hahahaha. Joj, žestoko :D Predobro :D Tebi barem nikada nije dosadno u skoli! | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 3:52 pm | |
| Meni? Nikad :D
ont: prije jedno 20 minuta sam dobila mamino dopuštenje da naručim Manchester majicu. Još samo dopuštenje očuha. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 3:53 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Meni? Nikad :D
ont: prije jedno 20 minuta sam dobila mamino dopuštenje da naručim Manchester majicu. Još samo dopuštenje očuha. Super! Javo koliko ti je dosla postarina. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 3:56 pm | |
| Weee.. Ona siva će ipak biti. Mislim da ne bi trebala doći više od 50kn. A koliko podataka moram ostavit. Ime, prezime, postal code, adresa, zemlja, kvart, broj kućnog telefona, broj moba, jesam li muško il žensko, datum rođenja itd | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 3:58 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Weee.. Ona siva će ipak biti.
Mislim da ne bi trebala doći više od 50kn. A koliko podataka moram ostavit. Ime, prezime, postal code, adresa, zemlja, kvart, broj kućnog telefona, broj moba, jesam li muško il žensko, datum rođenja itd Aha, sjecam se kad sam se ja prijavljivala u LP fan klub pa svi ti pusti podaci. Uzas. Ali ne moras platiit preko kartice? Mene je ubijao onaj neki broj sto su sada uveli, a nemaju to sve kartice (na poledjini kartice je) i onda trazi banku koja ima te kartice s tim brojem,. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 3:59 pm | |
| Nisam išla dalje od podataka. Ne smijem naručit dok očuh ne dopusti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 4:12 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Nisam išla dalje od podataka. Ne smijem naručit dok očuh ne dopusti.
Drzim fige! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto vel 16, 2010 4:15 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
| |
|
| |
| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|