..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Vaš ljubavni status

Go down 
+22
dazed_and_confused
proud nobody
dainorra
Feanor
juhu
Nika
pinkillicious
† morbid.puppet †
mršavi_pas
heroina
SmiLle.
Horn TnT
Letnja_dusica
koza
K.Extreme
Anonimna
.muHa*
Strahovuk
just_another_girl
mala_klinka
Fleur
TotaLno druKčija kLinka:D
26 posters
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Next
Autor/icaPoruka
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

Broj postova : 1947
Registration date : 22.03.2010

Vaš ljubavni status - Page 19 Empty
PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimeuto srp 20, 2010 9:42 am

zivi u zg. dosta blizu mene. ja sam na bukovcu kod maksimira u jurjoj vesi a on živi kod dinamovog stadiona tako da je to jako blizuu.
nezz točno kad dolazi :/
mislim da nema curu. ^^

@ Ivy. da bar
[Vrh] Go down
http://www.deviantart.com/ema3
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimeuto srp 20, 2010 10:04 am

@ ema ii da. upoznali smo se tak da kad je on krenuo trazit frenda bio je s mojim frendicama jer one poznaju moju frendicu a ona je s njegovim frendom. ja sam tam pričala neš i ovi su mene pozvali. krenuli smo ih trazit. i ON je bio s njima. i onda su cure poludile za onim talijanom..ugl napisala sam šta je bilo. a upoznali smo još baš na pola puta kad sam ga pitala kak se zove. haha negdje sat vremena je prošlo odkad smo ih počeli trazit i nismo si znali imena. al tješi me to da možda nečeg bude jer dosta blizu živimo, pričali smo o svemu i svačemu (nije bilo one odvratne tišine), NEMA CURUU (sad sam pogledala na fejsu), nije bilo razmaka među nama..dobro, doduše, razmak neznači ništa al. opet (: ljudi su mislili da smo zajedno. hahahh ee da. ugl. neda mi se sad pričat cijela priča, ali tako skroz zajedno, BEZ RAZMAKA među nama nas je vidio jedan dečko kojem se ja sviđam. i da stvar bude još bolja..on i njegov frend su još prije pozvali mene i moju frendicu da izađemo van pričat. i dok je ovaj išo zbarit moju frendicu iza nekog ugla, ovaj je stajo samnom. reko mi je da prvo mora razgovarat s nekim o nečem i onda će mi sve reć (a ja sam cijelo vrijeme znala da oni nas zajebavaju). i sad prođe dva dana. on ništa. dođem ja navečer do njega "e daj mi recii sad ono šta si eko da ćeš mi ispričat" dođe on da nemože sad. ja oke. onda čujem da ima curu(al ponašaju se da nisu zajedno itd.) i čujem od nekog da je on svojoj curi reko da sam ja njega pitala za furanje i da me on odjebo. hahahah užas. onda sam ja njemu rekla šta on sere okolo. kao to nije istina.i onda smo tam neš i ja sam rekla daj ajmo se nać i to sve riješit jer mi se neda igrat pokvarenog telefona i da ide igrat nogomet.ja kažem. doč ću tam. on nemoj neda mi se sad razgovarat navečer ćemo u gradu. i kažem ja njemu "ok samo mi nemoj opet reč da ti se neda il da nemožeš."on kaže "dobro" i mi navečer u gradu..prošlo već 11. ja otišla do njega. bio je on u nekom gliseru sa 2 frenda uz obalu. i dođem ja sama tam "ajd ___ sad mi reci." on kaže "aa neda mi se" s onim odvratnim podsmijehom. kažem mu "ehh, onda ni nemoraš" i vratim se frendicama u neku pripizdinu. idem se ja kasnije šetat s drugom frendicom i prolazimo tam pored njih i bili u gliseru sam on i jedan frend. prolazimo mi i zadere se on "EE" "šta je?" "dođi sad" "daj ___ baš si pička. tu neš sereš okolo, vrtiš me oko malog prsta, kažeš mi da ćeš mi reć navečer u gradu..rekla sam ti - nemoraš. užasno si jadan" on neš probo reč dođem ja "a daj odjebi "frend ga onak gleda u čudu gleda. ja onak preljuta. a najviše me naljutilo to što mi je kad je u gliseru bio sa PODSMIJEHOM reko "aa neda mi se" FUJ! al ugl riješili smo to. i njegov frend mi je reko da mu se sviđam. i zato sam ja bila užasnosretna kad smo ja i moj ljubljeni (ahahahha) onak bez razmaka prošli pored tog debila i onda sam vidla kako se okrenuo. ajmee kako sam bila sretna.
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimesri srp 21, 2010 11:59 am

ema..ivy ?
[Vrh] Go down
Totalno drukčija klinka
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
Totalno drukčija klinka

Broj postova : 1809
Registration date : 16.07.2010

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimesri srp 21, 2010 1:49 pm

A slušaj.Ovo ti je moje mišljenje.
Veliki je plus to kaj niste baš sramežljivi,ono pričali ste u svem,nije bilo tišine.
Da,razmak znači :D To ti je enkakav znak.Znak da mu se malo sviđaš :D
Ali sad tu je problem..Zašto je to pričo???!Jel istina da je on to pričo?
To ti je..Kak da ti objasnim..Preseravanje.To večina dečkiju radi.Kurče se uokolo.To ti je kolko tollko normalno :D
daj ___ baš si pička. tu neš sereš okolo, vrtiš me oko malog prsta, kažeš mi da ćeš mi reć navečer u gradu..rekla sam ti - nemoraš. užasno si jadan" on neš probo reč dođem ja "a daj odjebi "
Eeee to se tako radi :D
Sad mene zanima..Jel to istina da je on uokolo srao il??
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimesri srp 21, 2010 2:32 pm

jeej. ovaj da. to je istina. i onda on meni dođe kao "nisam ja reko curi da si ti mene pitala i to neg sam reko da smo ja i ti razgovarali.." to je reko prek poruke. a bas bi on iso svojoj curi govorit da smo ja ion razgovarali. ii puno cura koje su dobre s njegovom curom su mi rekle da je on njoj reko da sam ga ja išla pitat za furanje pa da je on mene odjebo. a to uopće nije istina neg je on mene to htio pitat. njegov frend koji se zbario s mojom frendicom joj je to reko. -.-
[Vrh] Go down
Totalno drukčija klinka
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
Totalno drukčija klinka

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimesri srp 21, 2010 3:06 pm

Ma mali se jopš nije pronašo
Kurči se malo.Ma trrebaš oči u oči razgovarat s njim o tom,i onda kad saznaš pravu istinu tek odluči šta očeš s njim Wink
[Vrh] Go down
proud nobody
Bravo..:)
proud nobody

Broj postova : 792
Registration date : 14.04.2010

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimesri srp 21, 2010 7:19 pm

ček ček
pa kolko sam ja skužila, taj koji je srao i taj s kojim si hodala po gradu- to su dva različita dečka? il sam krivo skontala XD
[Vrh] Go down
Totalno drukčija klinka
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
Totalno drukčija klinka

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimesri srp 21, 2010 10:12 pm

Krivo si skontala haha
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:12 am

to su dva različita dečka :S
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:13 am

ii ovaj koji je srao ima sestru s kojom sam super i danas sam bila kod nje al je on bio na treningu. ic cu i sutra al on tada nece bit na treningu ^^
[Vrh] Go down
proud nobody
proud nobody

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:32 am

jao rado bi pomogla al sad ste me totalno zbunile XD
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:34 am

hahhahah pročitaj ptiču još jednom ak ti se da. dečko s kojim sam šetala je onaj zgodnii a koji je srao je onaj koji je htio bit samnom a svojoj curi je nasro da sam ga pitala za furanje i da je on mene odjebo
[Vrh] Go down
proud nobody
proud nobody

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:39 am

ee to.
dakle fokusirajmo se na ovog dobrog, a ovaj loši nek si poždere tu svoju curu, bezvezni je i fuj XD
ovom dobrom pošaljiii poruku, ko kaj sam već vidla da su cure rekle :) imam takvu situaciju blesavu, kad se i ti njemu sviđaš i on tebi, al ste oboje prevelke kukavice za prvi korak. tak da budi muško XD hm budi hrabra haha :D i pošaljiii :)
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:41 am

ahhahahhahha budii muško. lol. evo sam da se on ljepo vrati u zg pa ja idem u napad. al nemam pojma sta da mu napisem.. -.-

ii cure hvalaa vam punoooo (((:
[Vrh] Go down
proud nobody
proud nobody

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:42 am

e slažem se za to da bude kad dođe u zg.
napiši mu nešto tipa da ti je bilo lijepo družit se s njim na moru, i da bi bilo super kad bi to ponovili i tu u zagrebu :D
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:43 am

hahahaahah. okej. :/ al znaš....................mene ti je užasno strah :D
[Vrh] Go down
Totalno drukčija klinka
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
Totalno drukčija klinka

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:44 am

Ček ja ne kužim,ovaj koji se tebi sviđa nije ništa srao o tebi?
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:47 am

neeeeee.taj koji mi se sviđa je išo samnom tražit svog frenda i moju frendicu aa oni su bili zajedno. a ovaj koji je srao je htio bit samnom i to. mislim..sviđala sam mu se.
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:48 am

i sad ce taj koji je sraoo dobit kaznu. svakii dan cu bit kod njega doma kod njegove sestre HA HA HA HA HA
[Vrh] Go down
proud nobody
proud nobody

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:48 am

kužim da te strah, al već znaš da mu se sviđaš :) nemaš kaj zgubit :D
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:49 am

znam? hmm. znam da ima nešta..al..i'm a retard
[Vrh] Go down
Totalno drukčija klinka
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
Totalno drukčija klinka

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:49 am

Ise,ak nije niš srao,UPECAJ TO! xD
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:52 am

maah. zagrist ce ribica. nadam se :/
[Vrh] Go down
Totalno drukčija klinka
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
Totalno drukčija klinka

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 12:54 am

Oče oče vjeruj mi :D
Moraš samo dobar mamac bacit :D
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitimečet srp 22, 2010 1:07 am

ahhaahh ocuu. daaj. imas jos neku ideju šta da mu napišem? ziher mu necuu sam napisat "ee bilo mi je predobro onaj put u senju paa b li moglii to ponovit?"
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vaš ljubavni status   Vaš ljubavni status - Page 19 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Vaš ljubavni status
[Vrh] 
Stranica 19 / 26.Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Next
 Similar topics
-
» Ljubavni ugriz
» Ljubavni savjeti
» Ljubavni savjeti
» Ljubavni problem