| Trenutci s Msn-a , Fejsa.. | |
|
+14KarliCa. proud nobody nj nj nj (: just_another_girl juhu Feanor Letnja_dusica † morbid.puppet † mala_klinka heroina Fleur SmiLle. TotaLno druKčija kLinka:D Anonimna 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sub kol 21, 2010 4:21 am | |
| HAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHA Jebi se xd | |
|
| |
Totalno drukčija klinka Pravi forumaš!
Broj postova : 1809 Registration date : 16.07.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sub kol 21, 2010 4:23 am | |
| Daj skuži kak umišljeno zvuči oak napiše LUTKA S NASLOVNE STRANE ahha na google.Tak su i mene našli. | |
|
| |
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sub kol 21, 2010 4:27 am | |
| Zvuči retardirano kao što sam i sama bila i btw, da ubacim ovog srećkovića koji mi lupa nebuloze u pol' 4 ujutro. amer says: Ccc Promaho..xD - xXx εma xXx says: ša e sad ? amer says: Pa eto htio bi da pohvalim tvoj stajling od neku noc.. - xXx εma xXx says: Omg . Ćao emerik gudelj amer says: Haha..nemoj me s njim poredit..nisam peder.. Nego gdje si veceras zujala xD - xXx εma xXx says: s tatom na bunici amer says: Vidim do mene neki momcici te zagledaju i komentarisu..vidi macke..xD - xXx εma xXx says: a baš me briga amer says: A i ti uokolo vrebas..ko tigrica..opasna si postala..xD - xXx εma xXx says: NIkad ja sam maza amer says: Hah..sto me nasmija.. Isto kad bi ja tebi reko..skini se necu ti nista..lol Cuj maza.. - xXx εma xXx says: Vjerovao ili nee. maza amer says: Preko dana..a po noci..tigrica..suosjecam sa zrtvama koje ulovis xD Dobro si ih u zivotu ostavila - xXx εma xXx says: et nek ti znaš amer says: Sljedecem ces 10 godina zivota popit..i to na slamku xD - xXx εma xXx says: on bi ti se zahvalio na lijepim željama al spava amer says: Budimo iskreni..jest da imas nevino lice..al isto tako imas nestasne ruke..xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sub kol 21, 2010 4:31 am | |
| HAHAHAHAHAHAHHHHA A IDIOTAAAAAAAA HAHAHHAHAAHAHA nestašne ruke HAHAHA OMAJ GAD Pohvaljujem stajling ? :O
Eto šta radimo ja i ova luđakinja na msnu.Hvala bok.
Kontakt Ninđa kaže: bogac dominik je zgodan jebi ti to Kontakt Amy kaže: Hahaha Hahahahahahhahahaa Di si ga vidjela Kontakt Ninđa kaže: sliku je*ote Kontakt Amy kaže: Aha Fejsic Je zgodan je Ima preeeeoci Kontakt Ninđa kaže: to nisam vidla Kontakt Amy kaže: Preeeee Plavee Kontakt Ninđa kaže: blajkica bljakica*+ Kontakt Amy kaže: Ledeno plave Kontakt Ninđa kaže: bljakica Kontakt Amy kaže: Loool Kontakt Ninđa kaže: Kil mi mrzzim plave oči onak d i svjetlosmeđu kosu i visoke dečke trš Kontakt Amy kaže: Bas ti hvala ono Kontakt Ninđa kaže: smrt zakaj? HAHAHAHA Kontakt Amy kaže: Svjetlo smeda kosa, plave oci Pogle mi sliku ono Kontakt Ninđa kaže: VISOK
HAAAAAAAHAHHAHA a čuj A ćuj gle Kontakt Amy kaže: Lijeci komplekse na nekom drugom Kontakt Ninđa kaže: nemreju svi bit niski ljepe tamnosmeđe kose i smeđih očiju woho Kontakt Amy kaže: Hhahahahahahahaha Kontakt Ninđa kaže: Huh eee majka priroda te nevoli Kontakt Amy kaže: Tebe ne voli.. Kepec Kontakt Ninđa kaže: Mene obožava čovječe AHHAHAHAHAH Kontakt Amy kaže: Hahahaha vraga te obozava Kontakt Ninđa kaže: kaj ne pe trebaš ti znat se nosit sa metar i žilet jebate Kontakt Amy kaže: Hahahahaha Metar i sumska jagoda Aj ici cemo u u ponedjeljak-utorak ak ne stignes sutra Kontakt Ninđa kaže: UMRI MUŠKI e kaj radiš u nedelju Kontakt Amy kaže: Lol Nista kolko ja znam Il jedem bananu split? Kontakt Ninđa kaže: oš ić samnom i djakovičkom na bundek Kontakt Amy kaže: Da s njom ziicer A i sta cu na faking bundeku Kontakt Ninđa kaže: šta fali Kontakt Amy kaže: Hm.. Ne znam Sta ne fali? Kontakt Ninđa kaže: šta fali? Kontakt Amy kaže: Fali bundek koji smrdi I djakovicka koja me ne podnosi, a ni ja nju Kontakt Ninđa kaže: a jel odkad to? šta sam propustila? Kontakt Amy kaže: Oduvijek Kontakt Ninđa kaže: pa ne fali bundek koji smrdi smrdi uvjek A jel? Kontakt Amy kaže: Smrdi po ribama Kontakt Ninđa kaže: pa ne fali smrdi uvjekl Kontakt Amy kaže: Istina Al smrdi Kontakt Ninđa kaže: UVIJEK SMRDI joj Kontakt Amy kaže: Neka Kontakt Ninđa kaže: i tak ka žeš Kontakt Amy kaže: Ne volim kad smrdi Kontakt Ninđa kaže: ledeno plave oči Hah kil Kontakt Amy kaže: Aha Ne majke mi Kontakt Ninđa kaže: ja sam malo debelo pile wiha e ćuj Kontakt Amy kaže: Jeee Kontakt Ninđa kaže: dečki s plavim očima to sjebe uvjek nemreš skužit kad lažu Kontakt Amy kaže: Hahahahaha Kontakt Ninđa kaže: zapravo uvejk lažu Kontakt Amy kaže: A nee Kontakt Ninđa kaže: sam im se cakle oči Kontakt Amy kaže: Hahahaha da z Kontakt Ninđa kaže: ko zzmiji ubici h Kontakt Amy kaže: Hahahaha Uvijek lazu decki sa smedim ocima Kontakt Ninđa kaže: nemoj m vrjeđat me* Kontakt Amy kaže: Decki ivona, decki Kolko ja znam ti niii... Ah, da Kontakt Ninđa kaže: drito Kontakt Amy kaže: Imas pisu Jebiga sry Kontakt Ninđa kaže: jaja mi se njišu hahha dosta ovo ide na forum Kontakt Amy kaže: Hahaha Koje? Kontakt Ninđa kaže: nek ljudi vide kakve kurčeve gluposti pišeš bruka me AHHA jel moš ti an forum? Kontakt Amy kaže: Mogu | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sub kol 21, 2010 4:33 am | |
| HAHAHHAHAHA Daaj isse Ak sam ja išta skontala Jeb'o me pas | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sub kol 21, 2010 4:36 am | |
| Ugl ja sam malo debelo pile. | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sub kol 21, 2010 4:53 am | |
| HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAH daj zašt foka nije na forumu ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sub kol 21, 2010 4:54 am | |
| Ma malo se preseraje po fejsu kak je sa iphoneom može pisat statuse hahah | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sub kol 21, 2010 3:03 pm | |
| | |
|
| |
juhu Pravi forumaš!
Broj postova : 1947 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 22.03.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. ned kol 22, 2010 10:41 pm | |
|
Zadnja promjena: juhu; ned oľu 27, 2011 7:08 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. ned kol 22, 2010 11:00 pm | |
| ima tu nečeg kako nevino izgleda | |
|
| |
juhu Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. ned kol 22, 2010 11:18 pm | |
|
Zadnja promjena: juhu; ned oľu 27, 2011 7:05 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. ned kol 22, 2010 11:24 pm | |
| Ivy, vidit ćeš kad već za 3 dana ode budu objavljeni sve duža njihova dopisivanja, i to ne samo o igricama | |
|
| |
juhu Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. ned kol 22, 2010 11:27 pm | |
|
Zadnja promjena: juhu; ned oľu 27, 2011 7:05 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. ned kol 22, 2010 11:29 pm | |
| Još najbolje da nam ne objaviš ^^ | |
|
| |
juhu Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. ned kol 22, 2010 11:30 pm | |
|
Zadnja promjena: juhu; ned oľu 27, 2011 7:06 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. ned kol 22, 2010 11:37 pm | |
| Jako, jako ružno Don't be so cruel Ema :D | |
|
| |
juhu Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. ned kol 22, 2010 11:46 pm | |
|
Zadnja promjena: juhu; ned oľu 27, 2011 7:06 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
proud nobody Bravo..:)
Broj postova : 792 Age : 29 Lokacija : prozor prema zalazu. Registration date : 14.04.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 1:05 am | |
| uhuhu eeemaaa muulja se :D a zašto više govoriš nama neg svojim frendicama? xd | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 1:24 am | |
| Zato kaj smo mi kul | |
|
| |
juhu Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 1:07 pm | |
|
Zadnja promjena: juhu; ned oľu 27, 2011 7:07 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
proud nobody Bravo..:)
Broj postova : 792 Age : 29 Lokacija : prozor prema zalazu. Registration date : 14.04.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 1:34 pm | |
| a zapravo kužim, lakše je nepoznatim ljudima reć nekak :D a i objektivniji smo xd | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 1:38 pm | |
| Jednostavno: - Totalno drukčija klinka je napisao/la:
- Zato kaj smo mi kul
| |
|
| |
| |
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 3:46 pm | |
| Jbmti sunac. Oprosti nije za ovu temu. Ali izašlo mi xDD Pukla se od stol :PP
enivej. Sad bih ti ja rekla ko i Ivy i svi drugi da ima nečega. Ali ja sam ti iskrena i kažem da SAD ovaj tu mali razgovor nije ništa. Ali znaj kako kažu. Uvijeks e iz malog pretvori u veliko. I vjerujem da bi moglo biti nešto. Tako ti je i kod mene. Isto se dopam s njim o svemu živome. Rekao mi je da će me naučit rolat. xD Onda smo pričali kao da čemo rolama kad me nauči iči u Grčku nas dvoje i te gluposti xDD Ma de ja vjerujem za tebe. Ali za mene ne :SS
Ivy- Oh Bože ovaj razgovor s Amy je takoooo........TUŽAN.
Duga plava kosa, plave oči. Mislim. Tko ne pada na tooo?! xD
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. | |
| |
|
| |
| Trenutci s Msn-a , Fejsa.. | |
|