| Trenutci s Msn-a , Fejsa.. | |
|
+14KarliCa. proud nobody nj nj nj (: just_another_girl juhu Feanor Letnja_dusica † morbid.puppet † mala_klinka heroina Fleur SmiLle. TotaLno druKčija kLinka:D Anonimna 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 3:47 pm | |
| | |
|
| |
Totalno drukčija klinka Pravi forumaš!
Broj postova : 1809 Registration date : 16.07.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 3:57 pm | |
| - eMiCa =D je napisao/la:
- Jbmti sunac. Oprosti nije za ovu temu. Ali izašlo mi xDD
Pukla se od stol :PP
enivej. Sad bih ti ja rekla ko i Ivy i svi drugi da ima nečega. Ali ja sam ti iskrena i kažem da SAD ovaj tu mali razgovor nije ništa. Ali znaj kako kažu. Uvijeks e iz malog pretvori u veliko. I vjerujem da bi moglo biti nešto. Tako ti je i kod mene. Isto se dopam s njim o svemu živome. Rekao mi je da će me naučit rolat. xD Onda smo pričali kao da čemo rolama kad me nauči iči u Grčku nas dvoje i te gluposti xDD Ma de ja vjerujem za tebe. Ali za mene ne :SS
Ivy- Oh Bože ovaj razgovor s Amy je takoooo........TUŽAN.
Duga plava kosa, plave oči. Mislim. Tko ne pada na tooo?! xD
JA! HAHAHA | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 4:01 pm | |
| xDD Ivy, Ivy. Morat češ ti samnom jedan dan van. I jedva čekam taj dan da se dogodi. Nadam se da hoće. Kad budem išla u ZG kod brata u stanu :DDD Joj. Dabaar *.* | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. pon kol 23, 2010 4:05 pm | |
| Naravno da očemo | |
|
| |
KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. uto kol 24, 2010 4:51 pm | |
| Evo malo moje svađice. | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. uto kol 24, 2010 5:00 pm | |
| Nije uredu da vrijeđaš tuđi ukus. Iskreno cecu nevolim uopće,nemrem ju smislit.Opću opasnost obožavam.Ali što je je,Ceca se više probila.Za cecu znaju i u hrvatskoj a za opću opasnost rijetko tko zna izvan hrvatske.imam frenda,išo samnom u razred,nije NIKAD ćuo za opću opasnost.I da btw,iz ovog se vidi da ona nije dirala tvoj ukus,samo je realno rekla kako je.I nažalost,rock nije cjenjeniji od cajka. | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. uto kol 24, 2010 10:43 pm | |
| E Karla. A na kojem je to forumu. Može link? :) i da ovaj. Znam se i ja tak nekad posvađat. ALi samo ako me stvarno iznervira .:P | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sri kol 25, 2010 1:46 am | |
| Kako se neko uopšte može svađati oko muzike ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sri kol 25, 2010 2:24 am | |
| - Anonimna je napisao/la:
- Kako se neko uopšte može svađati oko muzike ?
Pa si vidla mene i "jebača" hahaha | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sri kol 25, 2010 2:26 am | |
| Jebač | |
|
| |
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sri kol 25, 2010 2:28 am | |
| | |
|
| |
KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. sri kol 25, 2010 12:07 pm | |
| - Totalno drukčija klinka je napisao/la:
- Nije uredu da vrijeđaš tuđi ukus.
Iskreno cecu nevolim uopće,nemrem ju smislit.Opću opasnost obožavam.Ali što je je,Ceca se više probila.Za cecu znaju i u hrvatskoj a za opću opasnost rijetko tko zna izvan hrvatske.imam frenda,išo samnom u razred,nije NIKAD ćuo za opću opasnost.I da btw,iz ovog se vidi da ona nije dirala tvoj ukus,samo je realno rekla kako je.I nažalost,rock nije cjenjeniji od cajka. Pa možda rock kod nas nije cijenjeniji,al u drugim zemljama jest. Samo tu na Balkanu tolko vole te gluposti. E i ja sam se s njom posvađala jer je ona mene 3-4 puta počela srat jer sam iz Hrvatske. I baš me napadala zbog toga. I tad smo se svađale..Tako da mi nije bio problem još jednom to napravit ^^ Samo što sam sad ja nju napala :D :D :P Ema,dat ću ti link na PM :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trenutci s Msn-a , Fejsa.. | |
| |
|
| |
| Trenutci s Msn-a , Fejsa.. | |
|