| Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? | |
|
+12just_another_girl .Maya. Miss H. .ZvieZzdica<3 petra keksiĆ. Miss Independent malena. alternativka :] ChocoGirl <3 zbunjolica. bombica 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon srp 28, 2008 2:44 pm | |
| pitanje je jasno..dakle,navalite.. | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon srp 28, 2008 3:15 pm | |
| - bombica je napisao/la:
- pitanje je jasno..dakle,navalite..
kaj očekujem?? nie baš jasno... kak misliš,u smislu kaj..? | |
|
| |
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon srp 28, 2008 3:19 pm | |
| paaa u smislu dal ocekujete od njih da vam budu na raspolaganju 0-24 ili..?? | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon srp 28, 2008 3:20 pm | |
| - bombica je napisao/la:
- paaa u smislu dal ocekujete od njih da vam budu na raspolaganju 0-24 ili..??
ne 0-24... al od 10-22.. ne znam..bilo bi mi drago da nas dvije možemo oept cijeli dan vani bit.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon srp 28, 2008 3:24 pm | |
| - LollypopXD je napisao/la:
- bombica je napisao/la:
- paaa u smislu dal ocekujete od njih da vam budu na raspolaganju 0-24 ili..??
ne 0-24... al od 10-22.. ne znam..bilo bi mi drago da nas dvije možemo oept cijeli dan vani bit.. ah,znam,bila su to lijepa vremena.. vis,ti decki samo probleme rade.. (i ne zelim da i OVO netko opet krivo shvati.. ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon srp 28, 2008 3:26 pm | |
| tko bi kaj krivo shvatil?? ahaaaaaaaaaaaaaa mr. _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon srp 28, 2008 4:50 pm | |
| očekujem da je tu kad ga/ju trebam..u frenda se trebaš pouzdati, e pa onda on mora biti takav POUZDAN!!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon srp 28, 2008 10:53 pm | |
| Pa od frendova ocekujem da su tu za mene kad mi je tesko.. |
|
| |
ChocoGirl <3 Admin
Broj postova : 116 Lokacija : ..somewhere over the rainbow.. Registration date : 15.07.2008
| |
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned pro 21, 2008 1:11 am | |
| ne očekujem previše, budući da im/joj/mu ni ja sama ne mogu previše pružiti... jedino što očekujem je da ne bude dvoličan/na i i neka bude iskren/a sa mnom. to je to:) | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned pro 21, 2008 8:01 pm | |
| - BubicA je napisao/la:
- Pa od frendova ocekujem da su tu za mene kad mi je tesko..
isto to očekujem i očekujem da me ne ogovaraju pred drugima nego da mi to kažu u facu | |
|
| |
Miss Independent Ide, ide..
Broj postova : 134 Age : 29 Lokacija : My world. Registration date : 12.01.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon sij 12, 2009 11:45 pm | |
| da su tu kad ih trebam .. da me ne ogovaraju .. da kad im nešto kažem da je tajna da ne izdaju .. da me znaju poslušat isto kak i ja njih. :) | |
|
| |
keksiĆ. Ide, ide..
Broj postova : 222 Age : 34 Lokacija : Lalaland. Registration date : 29.01.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pet sij 30, 2009 7:29 pm | |
| Ja očekujem da me brani i da bude uz mene kao što ja to radim za nju, ali hmmm, ništa od toga. | |
|
| |
petra Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 896 Age : 27 Lokacija : In my life Registration date : 25.01.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pet sij 30, 2009 7:34 pm | |
| Ja očekujem da bude uz mene kad je trebam i kad nisam najboljeg raspoloženja | |
|
| |
.ZvieZzdica<3 Svaka čast :)
Broj postova : 2199 Lokacija : [24.6.♥] Registration date : 16.11.2008
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned vel 08, 2009 6:35 pm | |
| pa sad.... da neš očekujem previše,mislim da ne.. al očekujem da bude uz mene i u lijepim i u tužnim trenutcima... kad ih tream da budu tu... | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned vel 08, 2009 7:18 pm | |
| iskrenost, to najviše od svega. | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned vel 08, 2009 8:38 pm | |
| Prvo, da mi uvijek bude iskrena bez obzira na situaciju. Moram znati da se mogu u nju pouzdat, i također želim da i ona zna da može imat povjerenja u mene. S takvom prijateljicom svi problemi se mogu rješit lakše. | |
|
| |
petra Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 896 Age : 27 Lokacija : In my life Registration date : 25.01.2009
| |
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? uto tra 28, 2009 9:17 pm | |
| pa...ocekujen da mi bude iskren/a...i da se bez ikakvih problema mogu njoj/njemu povjerit... | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 5:20 am | |
| Malo ste sebični..Treba biti tu kad mi treba? Moj frend treba bit iskren,neumišljen,nesebičan. Treba biti ono što doista je.Bez muljanja laganja. Nesmije skrivati od mene ništa.Jer kad mu ej teško-plakati ću s njim,kad je sretan veselit ću se s njim | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 8:09 pm | |
| Trebala bi biti tu ako mi se nesto dogodi, nesto sto samo najboljoj prijateljici mogu reci, kada me samo ona moze utjesiti. Ali, ne mogu ocekivati da ce ostaviti neki jako vazan posao da me dodje saslusati, znam da ce uvijek biti tu tako da moze to i pricekati. Ali, ona je takva da bi dosla do mene i u podne i u ponoc ako treba. Ocekujem da bude uvijek iskrena i da mi kaze istinu i ako je ne zelim cuti, da bude uz mene i kad se smijemo i placemo. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 10:54 pm | |
| Da..Al kažem-Frendicu treba zvat i kad si sretna,a ne samo kad te treba ztješit..A pravoj frendici nećeš morat ni reć da si tužna već će te utješit :D | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 11:01 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Da..Al kažem-Frendicu treba zvat i kad si sretna,a ne samo kad te treba ztješit..A pravoj frendici nećeš morat ni reć da si tužna već će te utješit :D
Naravno, nju prvu zovem kada mi se nesto super dogodi! I onda zajedno to proslavimo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 11:23 pm | |
| - mala_klinka je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Da..Al kažem-Frendicu treba zvat i kad si sretna,a ne samo kad te treba ztješit..A pravoj frendici nećeš morat ni reć da si tužna već će te utješit :D
Naravno, nju prvu zovem kada mi se nesto super dogodi! I onda zajedno to proslavimo. E to je prijateljstvo | |
|
| |
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 11:26 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- mala_klinka je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
Naravno, nju prvu zovem kada mi se nesto super dogodi! I onda zajedno to proslavimo. E to je prijateljstvo Ona mi je zbilja dragocjena. I naravno da sam i ja tu za nju, zna da me moze uvijek zvati, u bilo koje doba dana, sto god da se dogodi :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? | |
| |
|
| |
| Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? | |
|