| Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? | |
|
+12just_another_girl .Maya. Miss H. .ZvieZzdica<3 petra keksiĆ. Miss Independent malena. alternativka :] ChocoGirl <3 zbunjolica. bombica 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 11:35 pm | |
| - mala_klinka je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- mala_klinka je napisao/la:
- Da..Al kažem-Frendicu treba zvat i kad si sretna,a ne samo kad te treba ztješit..A pravoj frendici nećeš morat ni reć da si tužna već će te utješit :D
Naravno, nju prvu zovem kada mi se nesto super dogodi! I onda zajedno to proslavimo. E to je prijateljstvo Ona mi je zbilja dragocjena. I naravno da sam i ja tu za nju, zna da me moze uvijek zvati, u bilo koje doba dana, sto god da se dogodi :) Eh da je više takvih osoba.. | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 11:37 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Da..Al kažem-Frendicu treba zvat i kad si sretna,a ne samo kad te treba ztješit..A pravoj frendici nećeš morat ni reć da si tužna već će te utješit :D
Naravno, nju prvu zovem kada mi se nesto super dogodi! I onda zajedno to proslavimo. E to je prijateljstvo Ona mi je zbilja dragocjena. I naravno da sam i ja tu za nju, zna da me moze uvijek zvati, u bilo koje doba dana, sto god da se dogodi :) Eh da je više takvih osoba.. Slazem se, stvarno je potrebno vise takvih prijatelja :) | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 11:40 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
Naravno, nju prvu zovem kada mi se nesto super dogodi! I onda zajedno to proslavimo. E to je prijateljstvo Ona mi je zbilja dragocjena. I naravno da sam i ja tu za nju, zna da me moze uvijek zvati, u bilo koje doba dana, sto god da se dogodi :) Eh da je više takvih osoba.. A imaš meenee... | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 11:53 pm | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? ned sij 31, 2010 11:54 pm | |
| | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon vel 01, 2010 12:12 am | |
| Od svoe naj frendice očekujem da me utješi kad sam tužna... Da se zajedno smijemo..hahaha...da kad mi treba pomoć da mi pomogne koliko može. da i ja njoj pomognem <33 daaa me voli i da mi priča svee..haha...xD Dobro ne baš sve...sam ne njezine osobne probleme..jedino ak želi.. daa ne bude sebična, umišljena ii dosadna..xDxD to e to... Vikicca ..lav ya ...<33 | |
|
| |
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? pon vel 01, 2010 12:19 am | |
| Sam ne njezine osobne probleme?Ako ste prave frendice pričate o svemu..baš svemu. Mislim ne kažem da niste,vidim da ste najbolhe i to je lijepo :) Al pred frendovima nema nikakvih tajni..
Amy i ja tebe :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? | |
| |
|
| |
| Što očekujete od najboljeg frenda/frendice..??? | |
|