..Teen Forum.. ..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =) |
|
| Jeste li ikad bili na dijeti? | |
|
+20Fleur † morbid.puppet † !v@ marina_cura_fina bonesy rawr .ZvieZzdica<3 petra keksiĆ. VVVVV malena. JustLike !dealno_loš@ koza Miss Sunshine* Ellie ... ChocoGirl <3 zbunjolica. bombica 24 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| | | | bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? ned kol 17, 2008 1:51 pm | |
| a kad nemam podrsku od staraca,fkt su glupi,mrzim ih.. mislim,imam,al ono,super im je podrska,okej je to kaj oces smrsavit i onda peku kolace,kupuju cokolade i slicno,pa daj isuse.. | |
| | | Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? ned kol 17, 2008 1:54 pm | |
| - bombica je napisao/la:
- a kad nemam podrsku od staraca,fkt su glupi,mrzim ih..
mislim,imam,al ono,super im je podrska,okej je to kaj oces smrsavit i onda peku kolace,kupuju cokolade i slicno,pa daj isuse.. ne jedi kolače reci ljudima kak sam ja debela...poslala sam ti sliku u badiču ne na dijetu jer ....još buš rasla...i kile bu se topile to sigurno samo nemoj na dijeti bit | |
| | | bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? ned kol 17, 2008 1:56 pm | |
| - teen_girl je napisao/la:
- bombica je napisao/la:
mislim,imam,al ono,super im je podrska,okej je to kaj oces smrsavit i onda peku kolace,kupuju cokolade i slicno,pa daj isuse.. ne jedi kolače
reci ljudima kak sam ja debela...poslala sam ti sliku u badiču
ne na dijetu jer ....još buš rasla...i kile bu se topile to sigurno
samo nemoj na dijeti bit jojj teenica,nemoj kakiti,ti uopce nisi debela,super izgledas.. i moram bit na dijeti,jer nemogu podnjev vise ovo,kad vidim sve mrsavice oko mene..jojj | |
| | | Miss Sunshine* Svaka čast :)
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? ned kol 17, 2008 2:00 pm | |
- teen_girl je napisao/la:
- bombica je napisao/la:
mislim,imam,al ono,super im je podrska,okej je to kaj oces smrsavit i onda peku kolace,kupuju cokolade i slicno,pa daj isuse.. ne jedi kolače
reci ljudima kak sam ja debela...poslala sam ti sliku u badiču
ne na dijetu jer ....još buš rasla...i kile bu se topile to sigurno
samo nemoj na dijeti bit jojj teenica,nemoj kakiti,ti uopce nisi debela,super izgledas.. i moram bit na dijeti,jer nemogu podnjev vise ovo,kad vidim sve mrsavice oko mene..jojj gle nezz kak izgledaš..pošalji mi private svoju sliku pa ču ti ja reć | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pon kol 18, 2008 2:35 am | |
| AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!O moj boze.. Gle bombica,imas more,imas sunce,ljepo vrijeme,plivaj,seci,trci,rolaj se,bilokaj,iskoristi to kaj ti se pruza.A starci..Hm,pa izderi se na njih da kaj kupuju te cokolade,a ak vec kupuju nek te ne obavijestavaju o tom. I nabavi neki workout il se potrudi da nades neki klub za break dance,pa se pocni napokon tim bavit.Zapravo,mislim da je za mrsavljenje najbolje plivanje..Neznam vise fkt kak da ti pomognem,pusa |
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pon kol 18, 2008 11:30 am | |
| - BubicA je napisao/la:
- AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!O moj boze..
Gle bombica,imas more,imas sunce,ljepo vrijeme,plivaj,seci,trci,rolaj se,bilokaj,iskoristi to kaj ti se pruza.A starci..Hm,pa izderi se na njih da kaj kupuju te cokolade,a ak vec kupuju nek te ne obavijestavaju o tom. I nabavi neki workout il se potrudi da nades neki klub za break dance,pa se pocni napokon tim bavit.Zapravo,mislim da je za mrsavljenje najbolje plivanje..Neznam vise fkt kak da ti pomognem,pusa znam ja.. vjezbaj samnom u zg-u i sve ce bit super..ces ti jos ic na onaj ples svoj..?? sori na off-u.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pon kol 18, 2008 9:46 pm | |
| ocem ocem (ps,nemojte nam ovo brisati =)) Napisala sam ti sve u mailu.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? čet kol 21, 2008 3:56 pm | |
| te dijete fakat živciraju |
| | | zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? čet kol 21, 2008 4:49 pm | |
| - Lovebug* je napisao/la:
- te dijete fakat živciraju
potpisujem | |
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pet kol 22, 2008 8:32 pm | |
| | |
| | | koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pon lis 06, 2008 4:55 pm | |
| joj...Svi se žale kak moraju smršavit...ovo, ono...bla, bla, bla...Ja se moram UDEBLJAT!!! Joj...al ja sam mršavaaaaa. Jedem, jedem, čak žderem,,,Ništa, ništa, ništa...nema kila...šmrc...Nemojte mislit da je lijepo vidjet tijelo građeno od rebarca i košćica...hehe, cure trebaju imat oblina! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pon lis 06, 2008 5:17 pm | |
| ja se isto trebam udebljat |
| | | Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pon lis 06, 2008 8:27 pm | |
| - ines.mmm je napisao/la:
- joj...Svi se žale kak moraju smršavit...ovo, ono...bla, bla, bla...Ja se moram UDEBLJAT!!! Joj...al ja sam mršavaaaaa. Jedem, jedem, čak žderem,,,Ništa, ništa, ništa...nema kila...šmrc...Nemojte mislit da je lijepo vidjet tijelo građeno od rebarca i košćica...hehe, cure trebaju imat oblina!
Joj tak sam i ja.. a onda došla u sedmi razred.. pa došo Božić..kolači, meseko, svega pomalo.. i ja nabacila sedam kila u dva i pol mjeseca.. aha.. najviše se udebljala u razredu.. | |
| | | | Gost Gost
| | | | bombica Svaka čast :)
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pon lis 06, 2008 10:40 pm | |
| - ines.mmm je napisao/la:
- joj...Svi se žale kak moraju smršavit...ovo, ono...bla, bla, bla...Ja se moram UDEBLJAT!!! Joj...al ja sam mršavaaaaa. Jedem, jedem, čak žderem,,,Ništa, ništa, ništa...nema kila...šmrc...Nemojte mislit da je lijepo vidjet tijelo građeno od rebarca i košćica...hehe, cure trebaju imat oblina!
POTPIS |
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pon lis 06, 2008 10:44 pm | |
| lako vama rec kad ste mrsave.. | |
| | | !dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? uto lis 07, 2008 12:43 am | |
- lako vama rec kad ste mrsave..
omg...daj molim te.... nemoj tako razmisljat..... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? uto lis 07, 2008 12:59 am | |
| |
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? uto lis 07, 2008 4:09 pm | |
| hehe pa to se tak ne dela |
| | | Gost Gost
| | | | Miss Sunshine* Svaka čast :)
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? pon pro 08, 2008 10:42 pm | |
| ja nisam bila na dijeti :D nit bum vjerojatno :D :D :D :D | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li ikad bili na dijeti? | |
| |
| | | | Jeste li ikad bili na dijeti? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|