molio bih vas ljudi koji procitate ovo da mi date neki stvarno dobar savjet jer ja neznam vise kako cu izdrzat ovo sve.imam problema vec odavno s curom,rjec je o svadama i stvarima koje nju zasmetaju.u pocetku su to bile sitnice i ono bila bi manja svada ali u zadnje vrijeme(2-3 mjeseca) svade postaju sve zesce i vidim da ima ona sve manje strpljenja za to sve.svade su bile otpriliku uglavnom zapocete sto bih je lagao,za neku stvar je slazen i ona za to sazna i naljuti se jer mi je rekla da govorin istinu i da se promjenim vise.bilo je par svada u vezi toga sto sam ja par puta gledao u druge cure isprid nje i ja sam nijekao to ali sam na kraju prizna i od tada nikad vise nisam pogleda u druge ali znam da ce mi to ona uvijek nabacivat na nos sta sam gledao.zelim da ja i ona pocnemo lijepo iz pocetka kao da se tek upoznajemo ali kad zelim nekako lijepo popricat o nama i tako taj dan bude nesto da se posvadamo i sve to pada u vodu sto zelim.a njeno ponasanje je skoro pa da je briga vise za sve.prekida radi skoro svake sitnice sto je smeta i priznajem da sam kriv nekada ali nekad ona plane bez razloga i nemogu joj proturjecit jer ce svada bit jos gora pa priznam da sam kriv jer nema druge opcije da se pomirimo.jedam put sam joj rekao kad smo pricali sto nam smeta i kad sam ja njoj rekao ona se naljutila i rekla neku pricu kao da ja nemam pravo da mi ista smeta kad sam ja njoj to sve napravio.i sad kako izac na kraj s tim glupim svadamo i da nam bude napokon skupa kako bi nam i trebalo da bude lijepo bez svada i gluposti.i kako da se ja promjenim u vezi nekih stvari sto je smeta.skupa smo oko pola godine valjda ce to nesto znacit na tu fazu veze u kojoj sam sad ja.hvala vam svima