| Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer | |
|
+13nj nj nj (: Koki Martuanne Ellie just.be VVVVV malena. Miss Sunshine* alternativka :] zbunjolica. .Maya. bombica !dealno_loš@ 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| |
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sri srp 30, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
| |
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sri srp 30, 2008 7:51 pm | |
| yeeeeeey!! napokooon...netko pametan, hehe i ja sam i drugi procitala, i ne mogu se odlucit izmedju njega i prvog djela a treci je podignut u knjiznici cetvrti dolazi u nase knjiznice ove zime, ja mislim? uuuff a i film u 12.mjesecu..! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: ... sri srp 30, 2008 7:52 pm | |
| ja nisam...al ču ju probat nabavit...da ju pročitam da.widim |
|
| |
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sri srp 30, 2008 7:54 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sri srp 30, 2008 7:59 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sri srp 30, 2008 8:05 pm | |
| jojjj,kad ju procitas ostat ces paf.. al necu ti nis otkrivat,beljjjj.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sri srp 30, 2008 8:13 pm | |
| I bolje tako.. I like suprises Premda sam nesto vech nacula... Kao npr.to, da che Bellica postat wampirchek..T Iako chemo to tek konachno znati u Breaking Downu.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sri srp 30, 2008 11:03 pm | |
| ma to sam ja znala od pocetka daa,bas me zanima kaj ce bit,a i s Jacobom i sa svima njima,skroz je nerjeseno to sve...wiii.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sri srp 30, 2008 11:08 pm | |
| Yeaa... Jedva cekaaaam... E nesh me jaaako zanima... Edward vs. Jacob? Za koga, ajmo rech, navijash? | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sri srp 30, 2008 11:15 pm | |
| za edvarda,on mi je ipak drazi.. neznam,neak mi je vise priraso srcu..ipak ga je bella prije upoznala i skroz ga zavoljela..a jacob je samo iskoristio to sto ju je edvard ostavio.. ti? | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer čet srp 31, 2008 1:35 am | |
| Djelimo isto misljenje Iako mi je zao Jacoba... I on woli Bellu, iako ce ona njega uwijek voljeti samo kao prijatelja.. No Edward je taj koji je najwise bio uz nju i izvlacio je iz svih neprilika... Pa i kad ju je ostavio, to je ucinio za njeno dobro.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer čet srp 31, 2008 2:20 pm | |
| a skuzit ces vise kad procitas treci dio.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer čet srp 31, 2008 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer pet kol 01, 2008 4:48 am | |
| A daaj,sad bi ja citala =(( Nemojte nam molim vas otkjivat dogadaje na ovom =) Da kad citamo mozemo uzivat ko vas dvije Bombica,kad se vratim,bus mi posudila te knjige, pwizzz |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer sub kol 02, 2008 7:31 pm | |
| nisam procitala al sam cula da su predobre knjige. a i vidim po tome sta kazete heh. |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer pon ruj 15, 2008 2:39 pm | |
| | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer pon ruj 15, 2008 3:31 pm | |
| Ja imam sve tri doma i oduševljena sam njima. :D Obožavam ih sve. Najdraži lik mi je Jasper i vjerojatno idem u Cinestar na premijeru gledat film. Valjda. Ugl, idem pogledat ovai tjedan u Kaufland jel došlo Praskozorje. Weee. :D Ti ga već čitaš, jel A ja biii. *ljubomorna faca* xD A šta sa onim nastavkom Ponoćno sunce (Midnight sun)? To je trebala bit kao knjiga u kojoj su sve ove četiri, ali iz Edwardovog pogleda, šta već. Al neš sam čula da tog neće bit. Neam pojma. :( | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer pon ruj 15, 2008 3:32 pm | |
| I da, najdraži nastavak mi je prvi, drugi mi je onak, a treći negdje tu kao i prvi. Ali ipak mi je prvi najdraži. :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer pon ruj 15, 2008 7:20 pm | |
| neam blage za taj dio iz edvardovog pogleda.. :S ma meni su sve knjige super,a zadnja mie predobra,jedva cekam da procitam..hihi.. hmm,jasper..nisam nikad razmisljala posebno o njemu,zanimljiva si ti, a zas tie on najbolji?? (da malo podijelimo dojmove.. ) | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer pon ruj 15, 2008 7:35 pm | |
| Hmm, neam pojma zapravo. Nekak mi je tajnovit, poseban, a opet najnormalniji od svih tamo. xD Ko ja. A glumac koji će ga glumit mi je presladak. A i Alice mi je precool. Imamo svašta zajedničko. :D Ko je tebi najdraži? Ugl, ovo da sam zanimljiva. Niko mi to još nije reko. Baš zakon. Hvala. :D I btw: ova slika na tvom avataru, meni je takav avatar na blogu. xD Primjetila sam, pa eto. :D | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer pon ruj 15, 2008 7:52 pm | |
| a ko je jasper,čiji je on dečko,brat...? xd samo se malo informiram makar još uviek nisam pročitala knjigu | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer pon ruj 15, 2008 8:07 pm | |
| Jasper je jedan od slavnih braće i sestara Cullenovih..hehe vojim ih... meni je najdrazi lik Jacob... znam da sam jedna od malobrojnih kojima on ne ide na živce, ali eto.I Alice, pored Jakea, ofc... ja nisam još pročitala ni Pomrčinu, zauzeta je cijelo vrijeme u knjižnici A dok Praskozorje još dođe kod nas..jao...što sam ljubomorna na vas Al ajd...drago mi je da nisam sve pročitala onda bi bila tužna :(:( Ovako se bar veselim unaprijed...u slatkom iščekivanju | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer | |
| |
|
| |
| Jeli itko procitao knjigu Sumrak, autorice Stephenie Meyer | |
|