| Kako stesati trbuščić | |
|
+24Mary Nika TotaLno druKčija kLinka:D Ines Mel0 LeDawn bijač ninička* rawr Fleur wild child ... nj nj nj (: † morbid.puppet † just.be VVVVV JustLike Miss H. alternativka :] keksiĆ. Ellie zbunjolica. bombica Miss Sunshine* 28 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
just.be Pravi forumaš!
Broj postova : 1438 Age : 30 Registration date : 07.11.2008
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić pet lip 26, 2009 3:58 pm | |
| joj de de, meni pricas price normalno da ti je izgled najbitniji nemres opce s nekim bit, ak ti se ne svida po izgledu, ma kakvu on osobnost imao :) | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić pet lip 26, 2009 4:04 pm | |
| - ...just.be...<3 je napisao/la:
- joj de de,
meni pricas price normalno da ti je izgled najbitniji nemres opce s nekim bit, ak ti se ne svida po izgledu, ma kakvu on osobnost imao :) pa normalno nemozes sad bas da ti se ne svida,al nije najbitniji,a i zavisi kolko mislis bit s tim nekim,znal sam se i ja tak zajebat hh,uzmem neku full dobru onda kad mi zivce popije skuzim da sam se sjebo i da bolje da sam s losijom. Joj kad smo kod tog,sad sam se opet sjetio svoje bivse,koji sam jebeni kreten bil,nju nikad necu prežalit i glupost koju sam napravio | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić pet lip 26, 2009 5:24 pm | |
| Svi su svinje ak im samo izgled važan, oke nemreš biti z rugobom nekom, al je*ote ak ima manje sise od P.Anderson onda ne valja.ma daa. a kaj mi onda da procjenjujemo?! ajd oke tu su noge, i guza al dalje.
pff! | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić pet lip 26, 2009 6:37 pm | |
| - ... je napisao/la:
- Miss Sunshine* je napisao/la:
- alternativka :] je napisao/la:
- Ima važnijih stvari u životu od "trbuščića".
K'o da to na kraju krajeva ikog briga. možda tebe ne haha xD
smiješan mi je naslov ovog topika nikog normalnog to ne smeta bitnije su neke druge stvari,trbuscic se ni ne vidi odmah,bitnije su ,guza,faca,oci i tak to =) ja,a i vecina bi rade neku s malim trbuscicem al i lijepim oblinama nego bez trbuscica al i iceg,dasku za peglanje vec imam doma,a ni ne koristim je -.O'' nebi komentirala jer ak komentiram neče bit dobro neznam zkj al se raživciram na sve tvoje kommove...ne,ne ustvari ZNAM zašto se raživciram na sve tvoje kommove. okee,whateevaa. pa jbt kak bi zgledalo da ženska ima sise ko Pamela Anderson i trbuščinu koda je trudna? baš primamljivo e! :S to sve treba bit onak,umjereno XD | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić pet lip 26, 2009 10:53 pm | |
| Stvar je o ukusu,a o ukusima se ne raspravlja. ^^ Neko voli mršavije cure,neko punašnije i aj bok. -.-' | |
|
| |
... Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sub lip 27, 2009 12:08 am | |
| - bombica je napisao/la:
- Stvar je o ukusu,a o ukusima se ne raspravlja. ^^
Neko voli mršavije cure,neko punašnije i aj bok. -.-' tako je,sve filozofije se daju svest u dvije recenice,bravo mala | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sub lip 27, 2009 12:59 am | |
| - ... je napisao/la:
- bombica je napisao/la:
- Stvar je o ukusu,a o ukusima se ne raspravlja. ^^
Neko voli mršavije cure,neko punašnije i aj bok. -.-' tako je,sve filozofije se daju svest u dvije recenice,bravo mala ti to neke osječaje gajiš prema bombici?! jao! baš slatko | |
|
| |
... Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sub lip 27, 2009 1:03 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sub lip 27, 2009 1:05 am | |
| Nebum! pssst | |
|
| |
wild child Ide, ide..
Broj postova : 105 Age : 30 Registration date : 01.07.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sri srp 01, 2009 3:11 pm | |
| niti treniram...niti ništa...jednostavno nisam debela...:)...dobro moćda ima veze to što sam vegetarijanka...ali...jednostavno...imam ravan trbuh...:) | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sri srp 01, 2009 8:25 pm | |
| - wild child je napisao/la:
- niti treniram...niti ništa...jednostavno nisam debela...:)...dobro moćda ima veze to što sam vegetarijanka...ali...jednostavno...imam ravan trbuh...:)
OTJel se to samo meni cini ili ti fkt K-O-P-I-R-A-S ovu curu iz filma Buntovnica u internatu? Koji god post tvoj pogledam vidim slicnost xD. Nemoj se sad ljutit sta spominjem, al to mi je malcice cudno... | |
|
| |
... Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sri srp 01, 2009 10:22 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- wild child je napisao/la:
- niti treniram...niti ništa...jednostavno nisam debela...:)...dobro moćda ima veze to što sam vegetarijanka...ali...jednostavno...imam ravan trbuh...:)
OT
Jel se to samo meni cini ili ti fkt K-O-P-I-R-A-S ovu curu iz filma Buntovnica u internatu? Koji god post tvoj pogledam vidim slicnost xD. Nemoj se sad ljutit sta spominjem, al to mi je malcice cudno... Pa dobro sta svako ima svog idola =) ja isto nisam debeo a jedeeeeem da nebi vjerovali,cesto sam na ruckovima s frendom od 100 i kusur kila i ak se on cudi kolko pojedem onda znate xD valjda takav metabolizam | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sri srp 01, 2009 10:35 pm | |
| - ... je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- wild child je napisao/la:
OT
Jel se to samo meni cini ili ti fkt K-O-P-I-R-A-S ovu curu iz filma Buntovnica u internatu? Koji god post tvoj pogledam vidim slicnost xD. Nemoj se sad ljutit sta spominjem, al to mi je malcice cudno... Pa dobro sta svako ima svog idola =)
ja isto nisam debeo a jedeeeeem da nebi vjerovali,cesto sam na ruckovima s frendom od 100 i kusur kila i ak se on cudi kolko pojedem onda znate xD
valjda takav metabolizam Znam kako ti je.. xD | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sri srp 01, 2009 11:47 pm | |
| | |
|
| |
wild child Ide, ide..
Broj postova : 105 Age : 30 Registration date : 01.07.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić čet srp 02, 2009 2:29 pm | |
| ...e nije da koppiram...ona mi je fora...ali i punooo prije nego što je taj film uopće izašo...ja sam se ponašala tako...pa onda..... | |
|
| |
... Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić čet srp 02, 2009 3:18 pm | |
| Nego su oni napravili film po tebi | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić čet srp 02, 2009 3:38 pm | |
- ...e nije da koppiram...ona mi je fora...ali i punooo prije nego što je taj film uopće izašo...ja sam se ponašala tako...pa onda.....
Ma nije da te osudujem, nego samo pitam.. xD | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sub srp 04, 2009 9:49 am | |
gle, ni ja ti ne jedem meso pa ipak imam mali trbušćić... nisam debela, al eto.... | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| |
| |
ninička*
Broj postova : 7 Age : 33 Registration date : 30.07.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić čet srp 30, 2009 10:46 pm | |
| imam ravan trbuh,treniram rukomet. | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| |
| |
LeDawn
Broj postova : 48 Registration date : 30.08.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić ned kol 30, 2009 10:17 pm | |
| - bijač je napisao/la:
- bombica je napisao/la:
- JA MRZZZZZZZZZZZZZZZZZIM SVOJ TRBUH
me too. jooj. al neš se smanjuje. o.o Kupit ću si ja onaj ab rocket. To fkt djeluje, ima mi bratić. Joj. | |
|
| |
Mel0 Ide, ide..
Broj postova : 136 Age : 28 Lokacija : Posušje, BiH Registration date : 30.12.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić čet pro 31, 2009 10:18 pm | |
| A daj cure sta ce vam vitka linija, meni ste ljepse malo bucmastije | |
|
| |
Ines Početnik/ca
Broj postova : 82 Lokacija : Zagreb Registration date : 30.12.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sub sij 02, 2010 4:46 am | |
| | |
|
| |
Mel0 Ide, ide..
Broj postova : 136 Age : 28 Lokacija : Posušje, BiH Registration date : 30.12.2009
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić sub sij 02, 2010 1:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako stesati trbuščić | |
| |
|
| |
| Kako stesati trbuščić | |
|