| Je li veličina grudi važna za ženstvenost? | |
|
+27.muHa* mala_klinka Anonimna Fleur Mel0 TotaLno druKčija kLinka:D •karla Teychee Beatrice heroina Linss. ... just.be rawr VVVVV nj nj nj (: bezerker alternativka :] † morbid.puppet † JustLike Miss H. koza Ellie zbunjolica. !dealno_loš@ bombica Miss Sunshine* 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? uto ruj 30, 2008 4:51 pm | |
| Jesu li cure s malim grudima u nečemu uskraćene i je li važno imati 'dobre' grudi kako bi se osjećala ženstvenije i seksi? Kakve su tvoje grudi i bi li voljela da su manje, veće ili su ti savršene takve kakve jesu? |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? uto ruj 30, 2008 8:12 pm | |
| savršena si takva kakva jesi iskreno ne razumijem cure koje si ''futraju'' grudnjake, ja iam normalne za svoju dob, neču forsat da iam velike jer mi je to ''silly'' al ono totalno!! | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? uto ruj 30, 2008 8:13 pm | |
| ja woim swoe sisce,a woje ih i drugi.. xD moe su waljd weike.. al ja bi weche.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? uto ruj 30, 2008 8:17 pm | |
| kej da ??? lolasti lol iks dee!!! | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? uto ruj 30, 2008 8:22 pm | |
| nezzz ja,pitaj druge kaj me znaju.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? uto ruj 30, 2008 8:53 pm | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? uto ruj 30, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? uto ruj 30, 2008 10:58 pm | |
| hm..pa..mislim da cura moze super zgledat i bez nekih velikih il prevelikih grudi.. znam neke cure koje ih prakticki opce nemaju a opet dobro zgledaju XD |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? uto ruj 30, 2008 11:18 pm | |
| - BubicA je napisao/la:
- hm..pa..mislim da cura moze super zgledat i bez nekih velikih il prevelikih grudi..
znam neke cure koje ih prakticki opce nemaju a opet dobro zgledaju XD ma slazem se....meni su moje okkk:) | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri lis 01, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri lis 01, 2008 6:06 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri lis 01, 2008 7:17 pm | |
| ni ti se ne obaziri btw mislila sam da ce se u ovoj temi najmanje pisat, a ono najvise x)) |
|
| |
| |
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri lis 01, 2008 10:32 pm | |
| Ja iam male.. al me to uopće ne brine.. nit me dečki ne opipavaju [kak druge cure..ajme toe katastrofa] i mislim da nie bitna veličina.. | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri lis 01, 2008 11:23 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
nit me dečki ne opipavaju [kak druge cure..ajme toe katastrofa] i mislim da nie bitna veličina.. potpis... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? čet lis 02, 2008 4:47 pm | |
| gloria, zato sta .. ne znam.. ljudi obicno ne vole pricat o takvim stvarima
^^nas isse decki cijelo vrijeme, uzas |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? čet lis 02, 2008 5:19 pm | |
| - Annchy~ je napisao/la:
- gloria, zato sta .. ne znam.. ljudi obicno ne vole pricat o takvim stvarima
^^nas isse decki cijelo vrijeme, uzas ma kakvim..ovo je sasvim normalna tema....niko se ne treba nis sramit | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? čet lis 02, 2008 6:28 pm | |
| a znam znam |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned lis 05, 2008 12:40 pm | |
| pa...Ono...moje su srednje.Ugl. ok za moju dob, još će narast. Ima cura mojih godina koje uopće nemaju sise, a ima ih koje imaju duplo veće. Ali ono...Bitno da još narastu, ali ima vremena...hehe | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 01, 2009 12:21 am | |
| ma nije bitno ko ima kakve sise...cure koje imaju male sise izgledaju jednako dobro kao i one s velkima...
ja sam zadovoljna sa svojima...imam ajmo reć velike, barem tako frendice kažu... i glupe su mi one cure koje si stavljaju spužve u grudnjake... bez uvrede ako ovdje ima neka takva... |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 01, 2009 12:56 am | |
| haha. ne stavljam spužve. xD .. nije mi to ni palo nikad na pamet.. pa možda nemam velike sise, ali sam zadovoljna.. još ima vremena da narastu. živciraju me one cure koje zbilja imaju VELIKE sise, pa daju svakom dečku da ih dira i dopuštaju da ih se hvata.. uff.. to mi je zbilja - juk | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 01, 2009 12:58 am | |
| ja nikad ne dopuštam svakom dečku da ih dira, hvata il bilo kaj radi s njima... makar ima jedan takav u razredu...al one svakodnevno pokupi barem jednu šamarčinu |
|
| |
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 01, 2009 1:44 am | |
| Jel vazno da muskarac sa sisama moze igrat nogomet ili,recimo,golf?
Mnoga istrazivanja i primjeri su dokazali da velike grudi nose i velike probleme. Ja osobno nevolim ogromne sise (jbt da me cura nemoze poljubit kolike sise ima),a nevolim bas da ih i nema (ako se vjencamo,sta ce djeca jest? XD ). | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned lip 28, 2009 2:15 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? | |
| |
|
| |
| Je li veličina grudi važna za ženstvenost? | |
|