| Je li veličina grudi važna za ženstvenost? | |
|
+27.muHa* mala_klinka Anonimna Fleur Mel0 TotaLno druKčija kLinka:D •karla Teychee Beatrice heroina Linss. ... just.be rawr VVVVV nj nj nj (: bezerker alternativka :] † morbid.puppet † JustLike Miss H. koza Ellie zbunjolica. !dealno_loš@ bombica Miss Sunshine* 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri vel 10, 2010 1:26 am | |
| Rekli su mu. I šta je najbolje svi ga prcaju na jedno te isti način:"Ceco, meni se jede nešto slatko. Daj mi neš donesi iz Kraša" | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri vel 10, 2010 1:27 am | |
| Ja da sam ceco aj bi rekla:jebiga, ne mogu predaleko je,a i strah me metaka | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri vel 10, 2010 1:29 am | |
| Hahahahahahahaha. Ma on je otporan na SVE. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri vel 10, 2010 1:38 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? sri vel 10, 2010 1:39 am | |
| | |
|
| |
Letnja_dusica
Broj postova : 39 Registration date : 07.03.2010
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:29 am | |
| e da se ubacim u pricu :D
citala sam predhodne postove i razmisljanja na ovu temu..imam 18 godina i prilicno male grudi sto mgu reci da mi je kompleks,i ne znam kako to da sa 1,72cm i 57 kg. nemam grudi?? znaci vitka sam i sve je to super ali grudi?????????pa nemogu da razumem zasto neke devojke imaju petice a neke npr. ono male bas male grudi!!! aj nesto mi napisite i pa da malo razmenim misljenja sa vama meni ce znaciti :DD | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:31 am | |
| - Letnja_dusica je napisao/la:
- e da se ubacim u pricu :D
citala sam predhodne postove i razmisljanja na ovu temu..imam 18 godina i prilicno male grudi sto mgu reci da mi je kompleks,i ne znam kako to da sa 1,72cm i 57 kg. nemam grudi?? znaci vitka sam i sve je to super ali grudi?????????pa nemogu da razumem zasto neke devojke imaju petice a neke npr. ono male bas male grudi!!! aj nesto mi napisite i pa da malo razmenim misljenja sa vama meni ce znaciti :DD Gle, sve ovisi o gradi, genima, staroj. Ali ne znam zasto si iskompleksirana, male grudi imaju svoje prednosti, a i tko gleda u grudi danas., tj. gleda se, ali to su samo oni isprazni kreteni kojima je samo seks na pameti. Meni je ljepse vidjeti curu s manjim grudima nego ogromnim, to mi uopce lijepo ne izgleda. | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:33 am | |
| Meni i mama i baka imaju peticu, a ja stojim na jebenih 70 A. To nije jebeno normalno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:33 am | |
| Gledaj pozitivno Bar te neće boljet kičma kad budeš bakica :) | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| pa, ja mislim da kad bi imala 10ak kila više imala bi veće sise. ali nemoj da ti to bude kompleks, ima puno cura koje su ful prekrasne iako nemaju grudi. ne pale se samo dečki na to, i to nije temelj zgodne cure. :) | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| - Amy je napisao/la:
- Meni i mama i baka imaju peticu, a ja stojim na jebenih 70 A.
To nije jebeno normalno. Amy, imas tek 14, ima vremena :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:34 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Meni i mama i baka imaju peticu, a ja stojim na jebenih 70 A.
To nije jebeno normalno. hahahahhaha baš to. Aj ne stojim nigdje :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:34 am | |
| Ali 70 A. Pa to je jebeno malo. -.-' | |
|
| |
Letnja_dusica
| a sve to stoji,ali ipak kad zelim obuci dekoltiranu majicu za grad nemogu i kupaci da nepricam :( nekako me sve to uzasno zivcira i danasnji momci su takvi da samo velicinu grudi gledaju tesko cu naci nekoga a da mu to ne smeta kad meni smeta :(( | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:35 am | |
| Amy vjeruj mi to nie malo, bar nešto imaš | |
|
| |
Letnja_dusica
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:35 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Ali 70 A. Pa to je jebeno malo. -.-'
razumem te potpuno!! ja iam 18 sta ja da kazem | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:36 am | |
| - Letnja_dusica je napisao/la:
- a sve to stoji,ali ipak kad zelim obuci dekoltiranu majicu za grad nemogu i kupaci da nepricam :( nekako me sve to uzasno zivcira i danasnji momci su takvi da samo velicinu grudi gledaju tesko cu naci nekoga a da mu to ne smeta kad meni smeta :((
pa ne gledaju samo sise. gledaju i guzu, noge, lijep trbuh, lice i kosu. :) nemoj da te to smeta. budi zadovoljna sobom baš onakvom kakva jesi :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:36 am | |
| Meni se čini malo. o.O A istina, bar nisam ravna ko letva. | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:37 am | |
| Amy, sto je tu malo? Imas tek 14, jos ce rasti. A tip ako miu je vazno samo kolike grudi imas, nije vrijedan toga, znas da te zeli samo u krevet odvesti ili se zabaviti s tobom. Sto prije prihvatis, to ce te i oni poceti prihvacati :) | |
|
| |
Letnja_dusica
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:38 am | |
| - † morbid.puppet † je napisao/la:
- Letnja_dusica je napisao/la:
- a sve to stoji,ali ipak kad zelim obuci dekoltiranu majicu za grad nemogu i kupaci da nepricam :( nekako me sve to uzasno zivcira i danasnji momci su takvi da samo velicinu grudi gledaju tesko cu naci nekoga a da mu to ne smeta kad meni smeta :((
pa ne gledaju samo sise. gledaju i guzu, noge, lijep trbuh, lice i kosu. :) nemoj da te to smeta. budi zadovoljna sobom baš onakvom kakva jesi :) ma znam ali opet grudi su grudi,kako cu na plazu ne znam :( ja se trudim biti zadovoljna ali kad god pomislim na taj nedostatak uzas!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:39 am | |
| Gle moraš zavoljet svoje nedostatke. Nemožeš ništa u vezi toga. Nemoraš uopće imat sise a bit predivna.Zračit s onim nečim ^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:40 am | |
| - mala_klinka je napisao/la:
- Amy, sto je tu malo? Imas tek 14, jos ce rasti.
A tip ako miu je vazno samo kolike grudi imas, nije vrijedan toga, znas da te zeli samo u krevet odvesti ili se zabaviti s tobom. Sto prije prihvatis, to ce te i oni poceti prihvacati :) Ma svaćam ja to, al nekako bih se bolje osjećala u vlastitoj koži da su malo veće. | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:41 am | |
| Bas to: mozes ne imati grudi i zraciti onim necim i biti prelijepa. Nisu grudi za to vazne. I tko kaze da ti jos nece rasti? | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:41 am | |
| A rasti će. Al rastu polako -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:42 am | |
| Nemoj se toliko zuriti, Amy, uzivaj :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? | |
| |
|
| |
| Je li veličina grudi važna za ženstvenost? | |
|