| Je li veličina grudi važna za ženstvenost? | |
|
+27.muHa* mala_klinka Anonimna Fleur Mel0 TotaLno druKčija kLinka:D •karla Teychee Beatrice heroina Linss. ... just.be rawr VVVVV nj nj nj (: bezerker alternativka :] † morbid.puppet † JustLike Miss H. koza Ellie zbunjolica. !dealno_loš@ bombica Miss Sunshine* 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:42 am | |
| Zašto se vi tak zabrinjavate s tim? Šta bi si ja onda trebala prosvirat mozak? | |
|
| |
Letnja_dusica
Broj postova : 39 Registration date : 07.03.2010
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:42 am | |
| Amy to bih i ja volela :DD ali ocito to je ono sto nemam pa sta mogu valjda naidje neki momak kojem to nije bitno! mada danasnji momci su svi isti!!!!!
TotaLno druKčija kLinka:D joj pomogla si mi tako mi je taj post nekako bas prijao hvala tii :*** moram prihvatiti sebe takvu kakva sam i idem dalje pa sta mogu nemam grudi ali sigurno imam nesto drugo sto ti kazes ♥♥
Zadnja promjena: Letnja_dusica; ned oľu 07, 2010 2:43 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Uživam, uživam. Al da je barem B, a ne A. | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:43 am | |
| Meni je to, onako, sporedna stvar, nisam bas previse zadovoljna, ali sto cu-nije to do mene nego do genetike. | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:44 am | |
| - Letnja_dusica je napisao/la:
- Amy to bih i ja volela :DD ali ocito to je ono sto nemam pa sta mogu valjda naidje neki momak kojem to nije bitno! mada danasnji momci su svi isti!!!!!
TotaLno druKčija kLinka:D joj pomogla si mi tako mi je taj post nekako bas prijao hvala tii :*** moram prihvatiti sebe takvu kakva sam i idem dalje pa sta mogui nemam grudi ali sigurno imam nesto drugo sto ti kazes ♥♥ Mojim vršnjacima iz razreda nije to toliko bitno. Većina njihovih cura nema velike sise, pa onda zaključujem da im nije toliko važno. | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:44 am | |
| Ma ako im je to toliko vazno, ni ne zelim imati posla s takvima. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:47 am | |
| - Letnja_dusica je napisao/la:
- Amy to bih i ja volela :DD ali ocito to je ono sto nemam pa sta mogu valjda naidje neki momak kojem to nije bitno! mada danasnji momci su svi isti!!!!!
TotaLno druKčija kLinka:D joj pomogla si mi tako mi je taj post nekako bas prijao hvala tii :*** moram prihvatiti sebe takvu kakva sam i idem dalje pa sta mogu nemam grudi ali sigurno imam nesto drugo sto ti kazes ♥♥ Ime mi je Ivona,moš me zvati ivy kako god :) drago mi je :).Gle ako nemaš sise to ne znači da nisi ženstvena.Mogu se okladiti da si sigurno preljepa cura.Pravi dečko neće gledat u tvoje sise već u tebe,gledat će tvoju vedrinu i unutarnju ljepotu.Izgled vara. I ajde,kad nemaš velike sise,bar znaš da dečko želi upoznati TEBE a ne NJIH :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:48 am | |
| [quote="TotaLno druKčija kLinka:D"] - Letnja_dusica je napisao/la:
TotaLno druKčija kLinka:D joj pomogla si mi tako mi je taj post nekako bas prijao hvala tii :*** moram prihvatiti sebe takvu kakva sam i idem dalje pa sta mogu nemam grudi ali sigurno imam nesto drugo sto ti kazes ♥♥ Ime mi je Ivona,moš me zvati ivy kako god :) drago mi je :). Gle ako nemaš sise to ne znači da nisi ženstvena.Mogu se okladiti da si sigurno preljepa cura.Pravi dečko neće gledat u tvoje sise već u tebe,gledat će tvoju vedrinu i unutarnju ljepotu.Izgled vara. I ajde,kad nemaš velike sise,bar znaš da dečko želi upoznati TEBE a ne NJIH :D[/quote] S ovim se itekako slazem! | |
|
| |
Letnja_dusica
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:49 am | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Letnja_dusica je napisao/la:
TotaLno druKčija kLinka:D joj pomogla si mi tako mi je taj post nekako bas prijao hvala tii :*** moram prihvatiti sebe takvu kakva sam i idem dalje pa sta mogu nemam grudi ali sigurno imam nesto drugo sto ti kazes ♥♥ Ime mi je Ivona,moš me zvati ivy kako god :) drago mi je :).Gle ako nemaš sise to ne znači da nisi ženstvena.Mogu se okladiti da si sigurno preljepa cura.Pravi dečko neće gledat u tvoje sise već u tebe,gledat će tvoju vedrinu i unutarnju ljepotu.Izgled vara. I ajde,kad nemaš velike sise,bar znaš da dečko želi upoznati TEBE a ne NJIH :D hvala za ovo puno znaci ♥ Ivy bas mi je drago da samo se upoznale :)) pomoglo mi je ovo zaista ♥♥ | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:50 am | |
| Drago mi je :)) Budi ono što jesi | |
|
| |
Letnja_dusica
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:52 am | |
| tako je!! ko bi mi gledao u grudi i nije za mene!! a ja sam takva kakva sam | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Letnja_dusica
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:56 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:57 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:57 am | |
| | |
|
| |
Letnja_dusica
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 3:00 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 3:01 am | |
| Uvjek smo tu | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 3:03 am | |
| Da, sto god ti treba :) Dobro ces se snaci tu :) | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 1:31 pm | |
| da ja nešto kažem...-.- meni uopće nije važno kolike su mi... ja imam tek 14 godina...znam samo do 18 moraju narast malo veće...xDD ali kad pogleam kolike moje u razredu imaju..ne bi nikad imala takve.. bkte imaju velike i oblače one dekoltee...uff..grozno.. -.-' ova iz razz imala je u 3 razredu velike.. xD e pa zasad mi ne trebaju ogromanjske....ako me dečko neče zbog sisa..jebe mi se ....nije jedini na svijetu | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 2:04 pm | |
| Sa 14 i ne bi trebalo imati velike, to je pretjerivanje. Ajos je bolje kad cura, kad joj narastu, ide oblacit dekolte i pokazivat ih, uzas. | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 3:02 pm | |
| Kod nas ima jedna cura koja ima malo veće sise od mene, ali ona je sva niska i sitna pa joj se vide bolje nego na meni. I ona komotno oblači dekolte i ta sranja i zabrijava si da svaki dečko želi nju itd. | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 3:24 pm | |
| Ljetna_ducuca. Vidi , ako su grudi jedini nedostatak na tebi , lijepa si zgodna si imas dupe stomak struk itd. a nemas grudi , pa jebo te ti si savrsena Ne opterecuj se tim. Znam da ponekad ne pomazu ove rijeci, ali Boze moj, sama sam do osmog razreda bila daska, sad napokon imam trojku i definitivno se svijet nije promjenio sto su mi grudi narasle 3 broja. Pa bar danas imas hrpu stvari za vece grudi , imaš razne push upove, imaš waterbra, wonderbra, imaš razne majce koje vizuelno cine da grudi budu vece. Ma imaš svega. A s druge strane ako nemas lijepo lice ni sa cim to ne mozes prikriti. i Vjeruj mi , ne zelis tipa koji ce te "voliti" samo zbog grudi. Daj ne mogu vjerovati da imas 18, a da ti to predstavlja problem. | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 3:51 pm | |
| - Anonimna je napisao/la:
- Ljetna_ducuca.
Vidi , ako su grudi jedini nedostatak na tebi , lijepa si zgodna si imas dupe stomak struk itd. a nemas grudi , pa jebo te ti si savrsena Ne opterecuj se tim. Znam da ponekad ne pomazu ove rijeci, ali Boze moj, sama sam do osmog razreda bila daska, sad napokon imam trojku i definitivno se svijet nije promjenio sto su mi grudi narasle 3 broja. Pa bar danas imas hrpu stvari za vece grudi , imaš razne push upove, imaš waterbra, wonderbra, imaš razne majce koje vizuelno cine da grudi budu vece. Ma imaš svega. A s druge strane ako nemas lijepo lice ni sa cim to ne mozes prikriti. i Vjeruj mi , ne zelis tipa koji ce te "voliti" samo zbog grudi. Daj ne mogu vjerovati da imas 18, a da ti to predstavlja problem. Aha, da ziher. Dala sam 197 kn za grudnjak u kojem mi sise izgledaju isto kao i bez tog famoznog grudnjaka. Al lijep mi je grudnjak i udoban je haha :D | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? ned oľu 07, 2010 3:53 pm | |
| Uzmi waterbra. Frendica ga nosi i izgledaju joj dosta vece | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Je li veličina grudi važna za ženstvenost? | |
| |
|
| |
| Je li veličina grudi važna za ženstvenost? | |
|