| Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! | |
|
+23Mary TotaLno druKčija kLinka:D Strahovuk heroina Nika SmiLle. nj nj nj (: !v@ † morbid.puppet † Fleur rawr just_another_girl bezerker Martuanne Miss H. just.be malena. VVVVV zbunjolica. .Maya. alternativka :] Ellie bombica 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! sri srp 23, 2008 2:55 pm | |
| Ako ste bili ikada na koncertu neke grupe opišite nam svoje doživljnje,sječanja... |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! sri srp 23, 2008 3:45 pm | |
| uu,ja sam bila na koncertu od 50centa..xD bilo je preedobro,hrpa ljudi,zgodnih repera,ma savrseno.. i dobra muzika,naravno..a predgrupe su bile connnect,pa nered i stoka..i J-Zlo.. ma trebate to u zivo osjetit,ne moze se rijecima opisat.. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! sri srp 23, 2008 8:19 pm | |
| Na koncertu sam bila ko mala.. Maja Šuput & Enjoy.... kak sam onda bila luda za njom, možete zamislit.... kaj je najbolje, koncert je bio na otvorenom i kolko ja znam karte se nisu plaćale.... ali neznam jel tata trebal kaj plaćat il ne...hehe | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! sri kol 13, 2008 6:10 pm | |
|
Zadnja promjena: alternativka :]; ned vel 01, 2009 3:34 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! čet kol 14, 2008 6:04 am | |
| Bih,u Mocvari,paa,to je alternativna grupa,nikad vjerojatno niste culi, al atmosfera je prefenomenalna bila,al su im dali j***** ogranicenje na 45 min, pa je prekratko trajalo |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! pet ruj 12, 2008 7:36 pm | |
| Zadnji koncert na kojem sam bila je bio Let3. Prezakon. Ugl. Bila sam i na Vatri, Hladnom Pivu, Prljavom Kazalištu, Psihomodo Popu, Festivalu Urbane Kulture (FUK)... Mnogo njih. Ugl su to sve za Virovitički dan grada organizirani koncerti pa je na trgu. I moram se pohvalit da 20.09. idem na XXL koncert Hladnog Piva u Zg. Awww, bit će ludnica. Nadam se. xD I to je to. | |
|
| |
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! pet ruj 12, 2008 8:31 pm | |
| - .Maya the lollipop. je napisao/la:
- Zadnji koncert na kojem sam bila je bio Let3.
Prezakon. Ugl. Bila sam i na Vatri, Hladnom Pivu, Prljavom Kazalištu, Psihomodo Popu, Festivalu Urbane Kulture (FUK)... Mnogo njih. Ugl su to sve za Virovitički dan grada organizirani koncerti pa je na trgu. I moram se pohvalit da 20.09. idem na XXL koncert Hladnog Piva u Zg. Awww, bit će ludnica. Nadam se. xD I to je to. nice :) za vase dane grada suUVIJEK super koncerti^^ kak to da nisi bila na Urbanovom koncertu? | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! pet ruj 12, 2008 8:39 pm | |
| Zato jer sam ja došla s mora sa frendicama samo zbog Let3-a. A morali smo se vratit u četvrtak. A njegov koncert je bio u četvrtak. -.- Žao mi je što nisam mogla bit ni na Vatri ni na Crvenoj jabuci. =( A za Thompsona me boli briga. xD | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! pet ruj 12, 2008 10:10 pm | |
| | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! sub ruj 13, 2008 12:22 am | |
| Zadnji koncert.. Velika Gospa.. Baruni | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! sub stu 08, 2008 11:41 pm | |
| danas,na koncertu na Trgu za Luku Ritza... bilo je prekrasno,prezakon,predobro svirali su grupa od Luke,Gobac,Adastra, itd,još neke hrvatske rock grupe koje nisam znala,al sam pjevala refrene koje sam zapamtila bila sam s dvije frendice,vrištale smo,pjevale,skakale ljudi oko nas su super bili,ono,moja frendica stane curi slučajno na nogu i kaže: "soriii" a cura kaže : "nema veze imam marte =D" to mi je bio prvi koncert u životu i stvarno mi je dobro bilo... zgledala sam ovak : xD jojj kak je dobro bilo :)) | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! sub stu 08, 2008 11:42 pm | |
| - miwnič. je napisao/la:
- danas,na koncertu na Trgu za Luku Ritza...
bilo je prekrasno,prezakon,predobro svirali su grupa od Luke,Gobac,Adastra, itd,još neke hrvatske rock grupe koje nisam znala,al sam pjevala refrene koje sam zapamtila bila sam s dvije frendice,vrištale smo,pjevale,skakale ljudi oko nas su super bili,ono,moja frendica stane curi slučajno na nogu i kaže: "soriii" a cura kaže : "nema veze imam marte =D" to mi je bio prvi koncert u životu i stvarno mi je dobro bilo... zgledala sam ovak : xD jojj kak je dobro bilo :)) blago tebi^^ svaka čast ljudima na tom organiziranom koncertu... rip, once again | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! sub stu 08, 2008 11:50 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- miwnič. je napisao/la:
- danas,na koncertu na Trgu za Luku Ritza...
bilo je prekrasno,prezakon,predobro svirali su grupa od Luke,Gobac,Adastra, itd,još neke hrvatske rock grupe koje nisam znala,al sam pjevala refrene koje sam zapamtila bila sam s dvije frendice,vrištale smo,pjevale,skakale ljudi oko nas su super bili,ono,moja frendica stane curi slučajno na nogu i kaže: "soriii" a cura kaže : "nema veze imam marte =D" to mi je bio prvi koncert u životu i stvarno mi je dobro bilo... zgledala sam ovak : xD jojj kak je dobro bilo :)) blago tebi^^ svaka čast ljudima na tom organiziranom koncertu... rip, once again čula za taj koncert.. ljepo kaj su to organizirali | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! sub stu 08, 2008 11:54 pm | |
| mislim da on sad zbilja počiva u miru..i svi koji su ubijeni tako..kad vide da se netko bori na neki način da svijet više ne bude takav,da se tinejdžeri ne ubijaju bezveze,iz dosade.. sry na offtopicu | |
|
| |
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! ned stu 09, 2008 1:03 am | |
| ^^bila sam i ja na kratko na tome..i tad su svirali neki glupi,pa mi se nie svidalo.. a nisam mogla bit s mirnom ni bubicom(koja je isto bila)jer sam morala domeka.. -.- ... i da.bila sam na ališi kizzzz....al ni to mi se nije svidalo bas. jer ju ne slusam.. isla sam samo reda radi.. bzvz.. =) | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! ned stu 09, 2008 1:09 am | |
| - bombica je napisao/la:
- ^^bila sam i ja na kratko na tome..i tad su svirali neki glupi,pa mi se nie svidalo..
a nisam mogla bit s mirnom ni bubicom(koja je isto bila)jer sam morala domeka.. -.- ... i da.bila sam na ališi kizzzz....al ni to mi se nije svidalo bas. jer ju ne slusam.. isla sam samo reda radi.. bzvz.. =) blago vama purgerima :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! ned stu 09, 2008 1:15 am | |
| a cuj nie bas skroz,npr. maideni su bili u splitu.. sorry na oftopik | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! ned stu 09, 2008 12:43 pm | |
| nisam na žalost fkt moram otić jednom na trg kad neko pjeva onak živim u zagrebu koji sam ja idiot | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! ned stu 09, 2008 12:50 pm | |
| bila.. bilo mi super..ludo.. mawa brineta da sam ja bar u zg-u.. tulki koncerti..=) | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! ned stu 09, 2008 12:51 pm | |
| ma znam a kad sam ja tak lijena da mi se neda ni na koncert otić | |
|
| |
| |
| |
just.be Pravi forumaš!
Broj postova : 1438 Age : 30 Registration date : 07.11.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! ned stu 09, 2008 2:36 pm | |
| ja zivim pokraj zga. idem na dost koncerata.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! ned vel 01, 2009 3:35 pm | |
| Oke ja već fakat dugo nisam bila ni na jednom koncertu -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! pon vel 02, 2009 4:26 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- Oke ja već fakat dugo nisam bila ni na jednom koncertu -.-'
Ja sam bila prošlu god. u 8 mjesecu na Barunima.. nadam se da će ove god. biti isto u 8mj. kod nas | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! pet vel 06, 2009 10:00 pm | |
| bila na koncertu Jinxa. <3 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! | |
| |
|
| |
| Jeste li ikada bili na koncertu? Opišite! | |
|