..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Sastavci,priče.. :)

Go down 
+9
just_another_girl
SmiLle.
mala_klinka
Nika
† morbid.puppet †
Anonimna
koza
Fleur
TotaLno druKčija kLinka:D
13 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Autor/icaPoruka
Svaka čast :)

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

Sastavci,priče.. :) Empty
PostajNaslov: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:31 am

Možete pisati svoje priče,sastavke..

Evo ja morala napisati sastavak za hrvatski sutra.
Teme nije bilo ali naslov je moao ići : Kužiš stara moja?.
Trebali smo upotrijebit puno žargonizama,narječje,fraze.Štogod smo htjeli.
Slobodan stil.tako da,Amy ne prigovaraj za greške ^^

Kužiš stara moja?!
nakon dve ure čorke,ustadoh iz svog obožavanog krevetića-Nataknuvši svoje baby plave kroksice pokupila sam se u dnevni.Uvalivši se u foteljku odlučila sam uključit telku da šmugnem po RTL-u,Novoj i tom.I kad ono-nikaj pametno.Samo neke meksičke sapunjare bez smisla.Suze su se same nizale kada sam skužila da je moj voljeni Malcom prošao.I šta bum sad?Vratila sam se u svoje malo carstvo,ispružila se po krevetu i nabila slušalice u uši.I tako ja,bulječi u strop i slušajući ziku,sjetila sam se da bi se mogla primit knjige.Al volja me prošla kad je započela moja najdraža pjesma "ostat ću mlad"Euforija nije dugo trajala.Stara mi je skočila u sobu,maltretirajuči me da nikaj ne delam.Zipa ti to ona meni da niš ne radim?Pa čovječe nemam vremena.Jel moguće nikaj ne radit,a ipak ne imat vremena?U mom slučaju ipak je.Kužim ja to sve,ocjene su bitne al imam ja i društveni život.Pa nebum učila o tam nekom krškom reljefu dok mi se raja skuplja ispred gajbe.Moš si mislit da bum odbila Lucijin i Klaudijin poziv van.A da ziher.Al šta je je,moram naštrebat i taj zemkas i povjest.I fiziku.I bio.I hrvatski.O ne,fakat sam u škripcu!vani je odavno noć progutala dan,a ja opet nisam niš naučila.Kažu ljudi da je to zbog ljubavi,kažu da kad si zacopan da si u svom svijetu.A oke kak vi kažete.Ja mislim da je to sam manjak vremena.Onak d,nisam ja ljena sam mi se ništa ne radi.Dignem se u pol 7,vratim se domeka oko dva,pa prigrizem neš,odčorim malo i etogac već je šest!Ak se onda još odlučim napisat zatku iz matiše ,kad ju našvrljam već je pol 9.E da ti nebi još i rječnik iz engleskog pisala.je da,rađe ću ja riskirat kulju.Al ipak je stara pobjedila..Mislim,zar smo sumnjali?I tako,nabila sam vrata tak jako da me stara nagradila jednim lijepim nadimkom-živlenjak.Suđeno mi je bilo uvatit se knjige ali ja sam sudbinu odlučila promjenit.Nakon jedne pročitane lekcije,(ma šta jedne lekcije jedne rečenice) pozvala sam burkija u sobu da mi ko fol objasni zakaj je Njemačka htjela nekakav koridor.I tu počinje party.malo zeka-peka,malo šore,pa malo opet zezancije,pa još puno šore..i tak proleti dva sata dok kažeš keks.Spikamo si mi malo i tu se opet pojavljuje stara.nasjela ona na foru da smo učili.Il je ona neiskusna il smo mi fakat žešči muljatori.Uglavnom malo si ja još csi pogledam,smažem koju čoksu i evo ga već je ponoć.Al emni se još ne čori.Upalim ja svoju bebicu i odem na fejs.Praktički ga još nisam ni upalila već je bilo jedan.I tak malo se dopkam,malo ovo,malo ono i eto tri ore je odkucalo.Skužila sam da je vrijeme polaska u krpe kad sam vidla svoje modro-ljučibaste podočnjake koji sežu do koljena.Zakrmila sam s mišlju kako ću za kojih par sati pojest raskinu jezikovu juhu.Nisam pošteno ni zakrmila već mi mobač zvoni..ja ga zgasim i nastavim krmit.Ai ne,poslje par sekundi uletava stari u sobu i budi me.Šta je ovo,urota?!I tako,nabacala sam neš na sebe i uputila se na stanicu.Al kam za inat evo već su se balavci skupili na stanici.Svi se deru,vrište,pa koji je njima?Čovječe,đe je ošo ovaj svijet?.Uletjevši u svlačioniicu,primječujem mutave face svojih frendova.Ni oni nisu niš čorili.I tako,prvi sat povijest.Povijest?!kao šta sam očekivala dobila ja raskinu jezikovu juhu.Ja to mugu,al sam ljena.Ma nisam ljena,nego nemam vremena jednostavno.Svi su se urotili protiv mene.I raska i stara..Svi.Dođe mi da vrištim.Raska tvrdi da mogu bolje.To uvjek veli.Ali meni nejde bolje.Ne da mi se.Kužiš stara moja,i ja sam ipak samo čovjel.Eh,što bi dala da sam štreber.. :)
[Vrh] Go down
Fleur

Broj postova : 15361
Registration date : 25.06.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:35 am

Sjajno. Ali ima jedna ogromna pogreška. PRAVOPIS I GRAMATIKA!
[Vrh] Go down
koza
Bravo..:)
Bravo..:)
koza

Broj postova : 683
Registration date : 05.10.2008

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:36 am

sviđa mi se! ^^
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:37 am

E aj nemoj započinjat,ok? Vidiš šta gore piše?:
"Slobodan stil.tako da,Amy ne prigovaraj za greške ^^"
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:38 am

Iness* je napisao/la:
sviđa mi se! ^^
Hvala =)
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:40 am

TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:

Slobodan stil žargonizma. ALi pravopis i gramatika se uvijek moraju poštivat, osim u poeziji.
A ovo nije poezija.
I fali ti dosta velikih slova na početku rečenice. To su pravila koja se jednostavno poštuju u prozi. Svojim načinom pisanja dokazuješ kakva si osoba. -.-'
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:43 am

Amy je napisao/la:
TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:

Slobodan stil žargonizma. ALi pravopis i gramatika se uvijek moraju poštivat, osim u poeziji.
A ovo nije poezija.
I fali ti dosta velikih slova na početku rečenice. To su pravila koja se jednostavno poštuju u prozi. Svojim načinom pisanja dokazuješ kakva si osoba. -.-'
Ako tako misliš onda si maloumna.
Kakve veze ima pravopis sa karakterom,sa tim kakva si osoba??
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:44 am

Pa dokazuje koliko paziš na neke stvari. Jednostavno, vidi se da nisi previše marljiva. Da te baš briga za neke stvari.
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:46 am

Amy je napisao/la:
Pa dokazuje koliko paziš na neke stvari. Jednostavno, vidi se da nisi previše marljiva. Da te baš briga za neke stvari.
Aleluja da si skužila bit cjelog sastavka.
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:47 am

Ovdje govorim o lošim pravopisnim navikama, ne o djelu.
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:50 am

Oš iskreno-ZABOLI ME ona stvar o čem pričaš coffee
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:50 am

Dobro. Super. Imam pravo izrazit svoje mišljenje, htjela ti to ili ne.
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

Broj postova : 3336
Registration date : 21.01.2010

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:54 am

Ivona pre pre pre dobro :D
Ja bez texta Rolling Eyes
Ono bas opisuje nase godine, mozes se pronaci :D
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 12:57 am

Anonimna je napisao/la:
Ivona pre pre pre dobro :D
Ja bez texta Rolling Eyes
Ono bas opisuje nase godine, mozes se pronaci :D
Hvala :))
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 2:06 am

Ovo sam pisala prije godinu dana dok sam bila aktivna korisnica retardiranog Dernek.ba .

Ovaj blogg je tu cisto da pokaze da sam ja trenutno u raspadnom stanju i da sam ljuta na citav svijet , a sutra nakon sto poijem par tableta protiv bolovaa opet cu biti ona stara Ema , koja place od smijeha i nalazi srecu u malim stvarima

Boli me stomak. Grcim se od bolova. utroba mi se raspada .
Samo zato sto sam zensko i sto moram trpiti ovu torturu pet dana u svakom mjesecu.
Jos se na mom licu pojavio i Mont Everest kojem su ljudi dali ime Bubuljica, i tako me prokleto vuce da se jos vise unakazim.
Obicno ovih dana imam pojacana osjetila na idiote , i sve sitne nepravde
pa me i najmanja sitnica moze izbaciti iz takta
Nervira me konekcija koja je prekinuta malih milion puta dok ja ovo pisem !
I do ovog me trenutka tooliko izjebala da sam iskljucila net i nastavljam ovo pisatii :D
Glavni teren na kojem bacam Bombe u ovakvim stanjima je skola..
Nervira me ta ustanova koju nazivaju skolom a zapravo je dom za mucenje
Zatim budjenje u 7 ujutro , a nikoga nije briga sto sam se ja noc prije previjala od bolova i nisam mogla zapati do 4
oni samo zapucaju dva ne opravdana i njihova je duznost tim postupkom zavrsena . nema sanse da oni to pravdaju !
I tako se skupi Popilican broj koji rezultira Opomenom pred iskljucenje , a onda moj stari popizdi i ja dobijem iskljucenje iz zivota odnosno sve moguce kazne , koje ja po obicaju prekrsim , ali sam bez obzira na tu smirenost zbog krsenja kazne morala slusati 3 debela sata pricu koja nema veze sa Brojem neopravadnih casova zbog kojih je prica zapocela . Obicno se zavrsava Na Drogi gdje ja svecano objavljujem kako mi je bio dovoljan jedan narkoman u zivotu i moj dragi tata odjednom dobije lice andjela i zivot se opet nastavlja .. rekla bih da je ta droga kljuc svega , ko ce im znati .. Valjda misle da bjezim iz skole da bi isla u neki cosak i Bola se u ruku , a ne znaju da padam u nesvjest pri svakom vadjenju krvi
Nervira me i razrednica koja Upadne u Wc i od 18 djevojaka koje se tamo nalaze izgovori onu njoj najdrazu recenicu : ema van , Nastradat ces ako te jos jednom vidim .
Onda ja teatralno povucem jedan dim, ugasim cigaru od zid , i odem pred skolu da je dovrsim i to na mjesto koje je njoj vidljivo , cisto onako iz inata . Stvarno mi nije jasno koji je razlog njenog kurcenja kad kuci nemam nikakvih problema sa cigaretama ! A nista sladje mi nema nego opet otici u Wc , Nasloniti se na vrata , i cekati dok ona prodje s cigarom u rukama i onda opet ista prica u krug , samo sto ja ovaj put smireno govorim da necu da izadjem iz Wc-a
a nju to toliko razjebe , da se odma pokupi i ostatak dana S uzivanjem Djeli Keceve, sto je opet ljecenje frustracija na drugima koji nemaju veze s razlogom problema.. Valjda je zena navikla da je svi slusaju , i tu se nadjem ja Balavo Derle koje ce joj pred cjelim odjeljenjem reci " Oborite me na polugodistu! vidjecemo se u drugom Necu ni da pokusavam odgovarati, Ne da mi se ustajati! "
I uz otvorena usta i rasirene oci cjelog razreda , u fazonu kako si mogla , meni prekipi i pokupim se iz ucionice ! A kada dodje sebi i shvati da sam joj maloprije napravila slicnu scenu u Wc-u Poludi , i odjednom se sjeti kako se oblacim ne primjeno za skolu. Onda ide potraga po hodnicima , i njeno navlacenja Likova iz razreda da mi daju duxercu da nebi ja jadna takva hodala po skoli i brukala nju , kao da me ona obukla ! -.-
Al cudna je ta zena , Valjda je u meni prepoznala sebe u mladosti , pa me tako zdusno branila na sjednici i uz teske napore smanjila broj neopravadanih i izvukla mi vladanje na dobro !
Ajde, mozda cemo jednom sjedit na kafi i pricat o njenoj uvenuloj mladosti :P
daa, moram spomenuti i sve poruke tipa ":P " " :** " " Sta ima " itd. Na koje iz principa ne odgovaram , daj pobogu smisli nesto orginalnije ! Nisam tastaturu nasla na cesti da je trosim na takve gluposti ! (ironicno )
Nervira me i to sto se kafici sve vise pretvaraju u vrtice , gdje izlaze klinke kojima je sto u visini vrata , i preko kojeg dobacuju svoje poglde "ko sam ti ko ja " a ispred sebe drze pivu koju ispijaju svakih 5 minuta , pa mi jos uvijek nije jasno kako je uspiju razvuci na sat ipo ! Mora da imaju Extra male Gutljaje . To sve nas normalne natjera da bezglavo pobjegnemo sa takvog mjesta , jer nam nije ni na kraj pameti vikend trositi na prepucavanja pogledima sa Vrticem koji se tu sasvim slucajno nasao !
a posebno me iz takta izbaci kad je vani kisa, i ja ne mogu brojati zvijezde :( Covjece sto mi to moze pokvariti noc :(
i zvijezde su bas veceras kada ja u sebe uljevam ogromne kolicine caja nasle da pobjegnu s neba !

ii usput ,Molila bi da cijenjeni Gospodin L O L L Y P O P Napokon shvati da se doticni nadimak ne odnosi na njegov ***** , vec na njega u globalu , Posebno na glavu :D
Hvala :r
Lick Lick Lick Like a lolipop :D
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 2:13 am

Hahahahahhahahahahahahahahahahaha prepre al predobro :D
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 2:15 am

Ne mogu da vjerujem da si sve procitala :D
Roman jbt. A jos je jedan od kracih mojih sastava :D
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 2:17 am

Hoću jooš ^^
Naravno da sma sve pročitala :D
Nadam se da ćemo jednoom pričati o njezinoj izgubljenoj mladosti :D
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 2:19 am

Žena je prestrasna . Al totalno . I u pozitivnom smislu.
To sam shvatila tek kad mi je prestala predavati.
Sad je direktorica i uzasno je volim . :D

A budem nekad stavila još.
Aa sve istinite pa mi nekako bed staviti ih.
Ono , moj zivot totalno . :D
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 2:32 am

Netreba ti bit bed.Mi smo tu domači :D
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 3:09 pm

Prežestoko!
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimečet vel 18, 2010 3:10 pm

Sam da javim dobila sam 5 iz sastavka Cool cheerleader cool
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimepet vel 19, 2010 1:19 am

hahahahha Uličarko :D
Hvala Amy Sastavci,priče.. :) 205986
[Vrh] Go down
† morbid.puppet †
† morbid.puppet †

Broj postova : 2100

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimepet vel 19, 2010 9:42 pm

haha haha haha

jbt carica si! ^^
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitimepet vel 19, 2010 10:27 pm

Zahvaljujem Dea Sastavci,priče.. :) 205986
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) Icon_minitime

[Vrh] Go down

Sastavci,priče.. :)
[Vrh] 
Stranica 1 / 7.Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-