..Teen Forum.. ..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =) |
|
| Sastavci,priče.. :) | |
|
+9just_another_girl SmiLle. mala_klinka Nika morbid.puppet Anonimna koza Fleur TotaLno druKčija kLinka:D 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto ožu 02, 2010 1:20 am | |
| WTf ? Pomirili se ? | |
| | | Nika Stalan član
Broj postova : 305 Age : 29 Registration date : 17.08.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto ožu 02, 2010 1:31 am | |
| Jes :') Tj,nismo jos sluzbeno u vezi,no cujemo se 0-24 ,vidamo sto je vise moguce (ako ja idiotkinja ne zaspim pa on jadan ceka sat vremena -.- ko zadnja 2 dana xD ), zovemo se "ljubavi,sreco" lalal i kako to vec ide, provodim najljepse sate s njim i prekrasno nam je i mogu rec da smo nakon sveg sta je bilo iskreniji jedan prema drugom. Mogu reci da sam presretna :D Neko vece,odkada smo opet "mi", smo bili bas na toj klupici i onako mjesecina *.* takoooo jaka je bila,prekrasno. 4 sata sam visila tamo ^^ napricali se iskreno,sve si rekli, prepustili se emocijama i osjecajima i avv ^^ <3 to je to :) i nadam se da ce nam ovo trece ljeto,treca sreca, proci najbolje do sada :D | |
| | | Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto ožu 02, 2010 1:32 am | |
| | |
| | | Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto ožu 02, 2010 2:13 am | |
| | |
| | | Nika Stalan član
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto ožu 02, 2010 2:19 am | |
| Jao sreco,doci ce i tvoje vrijeme,tj.kad ces bit sretna koliko i zasluzujes :* hvala Amy :) | |
| | | TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto ožu 02, 2010 4:05 pm | |
| Ohoho Nika Presretna sam zbog tebe ^^ | |
| | | Nika Stalan član
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto ožu 02, 2010 5:21 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 12:40 am | |
| Evo neto nastalo sad. Ponukao me sinoćnji san na ovo. Moda vam neće biti dobro, no, meni je savreno hahaha. Shvatit ću ako vam se neda čitat, ima podosta.
Tog dana je snijeilo. Meke, bijele, sićune pahulje padale su na ulicu i tamo se brzo topile. Bilo je toplo za to vrijeme godine. Inače je uvijek već bilo bijelo i bilo je snijega do koljena. Moda ipak neće biti bijelog Boića. Gdje je nestao?, pitam se. U nosnice mi se uvukao miris kolačića. Onaj slatkasti miris cimeta, oraha, badema, voća, krema, biskvita. Čujem sat kako kuca. Već je podne. Pokuavam biti optimistična i misliti kako će do sutra snijeg ipak dovoljno napadati. Krovovi kuća su se već lagano zabijelili. Moda mi se ostvare snovi.
Budim se. Neto blijeti vani. Gledam kroz prozor. Gle, čudo. Toliko snijega. Sve je tako bijelo. Tako bljetavo. Oči zabole od tog bljetavila. Hodam polako hodnikom, no, tamo nema nikoga. Jedino crvene lampice svijetle. Bor je zauzeo pola dnevnog boravka. Ugledam darove ispod. Neću ih sada otvoriti, čekat ću roditelje., kaem sama sebi. Potrčim u sobu i spremim se. Idem van. Već na vratima osjećam koliko je zapravo hladno vani. Ulice izgledaju kao da se cirkus sprema doći u grad. Sve je puno treperavih svjetala i natpisa:Sretan Boić i blagoslovljena Nova Godina. Izlizani natpisi, no, ustaljeni u narodu.
Ugledam brdo. Vidi mnotvo djece na njemu. Kada sam se pribliila uvidjela sam kako su to moji poznanici. Ljudi iz moje prijanje, ali i sadanje kole. Nema puno cura. Neke koje ja ne znam. No, dečke znam. I to vrlo dobro. Ugledam poznatu priliku kako stoji na vrhu, ograđena snijegom i gruda ostalo mnotvo u podnoju brda. Iza brda nalazi se nekakav kip. Neto slično onoj pregradi prije ulaska u cirkus. Netko me povuče za vrat i baci na pod. Snijeg mi se zavukao pod odjeću. Zimske radosti, neki bi rekli. Ja kaem zimske gadosti. Vičem i vritim da me puste, no, oni ne ele. Uspijem se osloboditi i potrčim prema kipu. Gledam dečke i smijem im se. Oni mi uzvraćaju zlobne osmjehe i govore:Amy, neće se izvuč. Zna da će zavriti u snijegu, opet. Znam to i prihvatih situaciju. Tako je i svake godine. Vidim jednog dečka i potrčim prema njemu. Skočim na njega obuhvativi ga rukama oko vrata. Nisam smjela to učiniti, no, ba me briga. Odmah je saznao da sam to ja. Mora ti mučiti ljude?, priupita me. Okrenuo je glavu i poljubio me. Onako silovito, kao da to već dulje vrijeme eli učiniti. Čemu to? Zar ti nema jo jednu u nizu svojih cura?, upitah ga. I da imam, nema veze. Ti si počela, tebe ću okriviti.- kae zlobno smijeeći se osmjehom koji poznajem. Ba ti hvala. Anđeo si., uzvratim mu s velikim osmjehom na svojem licu.
Pustim ga i padnem u snijeg. Vidi, Amy nam je pala u snijeg. Da pozovem dečke ili da utim? Hm, hm..., kae mi stisnutih očiju. Daj uti. Ne zezaj se s takvim stvarima. Dobro zna da ne podnosim snijeg., zakolutam očima i osmjehnem se lagano. Da, da. Nakovrčat će ti se kosica. Jadna! Hoće., odgovorim ponosno s nosom u oblacima. Istog trena on se baci i padne na snijeg. Mogla si spomenuti da je tvrdo..., kae trljajući lakat. Mogao si pretpostaviti da je tvrdo. Zna, zemlja je tvrda., odgovorim sarkastičnim glasom. Legao je pored mene, povukavi me jo dublje u snijeg i primivi me za ruku. to ako netko vidi?, upitam ga zabrinuto. Već su nas ljudi vidjeli zajedno..., on odgovori potpuno oputeno. Zaklopio je oči i prekriio noge. Udomaćio se na snijegu. Osjetila sam ubod na svojoj koi. Dlanu, točnije. Pogledala sam ga i vidjela potok krvi koji se slijeva niz ruku. Primila sam snijeg i stavila ga na ruku, ostavljajući crveni trag u netaknutom snijegu. Ono to je bilo bljetavo bijelo postalo je crveno od moje krvi. Amy, krvari. Daj da vidim., rekao je i silovito povukao moju ruku. Boli me to., rekla sam i povukla ruku prema sebi. Očistila sam krv i pogledala kou. Bila je netaknuta. Daj mi desnu ruku. Odmah., zaprijetila sam mu. Bez protivljenja mi je dao ruku. Njegova ruka bila je crvena. Krvavo crvena. Cijeli dlan je bio prekriven krvlju. to se dogodilo?, priupitala sam ga strogim glasom. On se samo ustao i otiao. Ostavio je trag svog tijela u snijegu i naruio bjelinu svojom krvlju. Netaknuta priroda sada je bila taknuta. to mu se dogodilo?!, upitala sam samu sebe zareavi. | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 1:09 am | |
| Wtf je ovo ? Fakat sta se desilo ? I ovaj dio legendaran hahahaha Da, da. Nakovrčat će ti se kosica. Jadna! Hoće., odgovorim ponosno s nosom u oblacima. | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 1:14 am | |
| Majke mi, ne znam. Bezveze sam ovo pisala i nemam pojma ta će se dogodit. Neto slično sam sinoć sanjala, samo ta sam se ja ozljedila, ne on. Hehe. To je istinit dio. To smo on i ja prije pričali. | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 1:18 am | |
| A svejedno, dobro je Napii obavezno i drugi dio , zanima me sta ce se dogoditi | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 1:19 am | |
| Oke, onda piem jedan dan. Pitanje je ta će se dogodit. Ni ja jo ne znam. | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 1:29 am | |
| Nek bude happy end, dosta mi je crnjaka | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 1:50 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 6:49 pm | |
| Potrčah doma. Dečki s brda su me čudno gledali. Znaju da ne volim trčati i da nikada skoro ne trčim. Osim ako negdje ne gori. Amy... Di gori?, upitao me jedan. Nisam odgovorila i nastavila sam trčati. Jedan dečko je potrčao zamnom. Zato trči?, upitao me gledajući me iz ablje perspektive. Naime, bio je nii od mene. Ja, on, krv, snijeg., rekla sam bez daha. On je ozlijeđen. elim znat to mu je!, povikala sam. Amy, izgleda da si se zabunila. On nije bio danas na brdu. On već lei doma tjednima. Loe mu je. Neto ga je napalo, on ne smije van., gledao me kao da sam spremna za ludnicu. NEMOGUĆE!! Bio je sa mnom! Poljubio me, drali smo se za ruke. Tamo!, pokazala sam prstom. Tamo nema ničega. To je netaknuti snijeg. Bolje da te odvedem doma., briljivim glasom je govorio praveći me ludom. Prepustila sam se. Odveo me doma. Znam da smo bili zajedno. Znam da smo bili zajedno. Znam da smo bili zajedno., govorila sam dok smo ili doma. Nisam sklapala oči, smo sam tupo gledala u pod. Jesi puila neto? Konzumirala neto?, poveselio se mogućem odgovoru. Znam da smo bili zajedno., nastavila sam. Osmjeh mu je pao s lica. Doavi doma, unio me preko stepenica i poloio na kauč. Ako me treba, samo me zvrcni. Odmori se. Ozbiljan sam., rekao je. Znala sam da se nije alio. On je bio vragolan jednako kao i ja. Ni njemu ni meni osmjeh nikad nije silazio s lica, a sada smo oboje bili prestraeni, iako za druge stvari. Hvala B. Puno mi znači to si me doveo doma., rekla sam mu umiljato. Ne volim ga zvati punim imenom/nadimkom, pa ga zovem samo B. Spavala sam. Činilo se kao da je trajalo danima. Probudivi se, automatski sam posegla za mobitelom i pogledala koliko je sati. 20:06. Koliko je bilo kad smo doli doma?, zapitala sam se. Nitko se jo nije vratio kući. Čudna pojava s obzirom da je uvijek netko doma.
Čula sam zvono na vratima. Jedva se ustavi, dola sam do njih i pogledala kroz pijunku. Povukla sam kvaku i irom otvorila vrata. Nikoga nije bilo tamo. BU!, B je iskočio i preplaio me. Budalo! Srce će mi stati!, povikah. Sorry, Amy. Ti zna da ja tebe volim i da te ne bih htio strpati u bolnicu. Pa to bih ja bez tebe??, rekla je pomalo zlobno i sarkastično. Da, da. Daj uđi. Zima je. Uao je i otresao snijeg sa sebe. Gledao me pomalo zabrinutim pogledom, ali s umjetnim osmjehom na ustima. Jesi bolje?, upitao me. Kimnula sam glavom gledajući u pod. Doći će Dez danas i posjetiti te. Naravno, opet će ti htjeti prodati travu. Hoće ju kupiti?, upitao me , Mislim, ako eli, mogu ja puiti s tobom. Praviti ti drutvo. Bila bi mi čast., rekao je i iskreno se nasmijeio. Voljela sam to to je u mom ivotu. Uvijek je bio pun razumijevanja na svoj uvrnuti način. Uvijek se smijao i uljepavao mi dan. Kao pravi brat. Dobro zna da ću kupit. Uvijek kupujem od Deza. Mora se rijeiti čovjek toga, a i prilično je jeftino. Naravno da ću kupiti., rekla sam napokon s osmjehom. I da, voljela bih da sa mnom pui., nadodam. Ja idem sad, doći će Dez, ti isposluj to malo s njim, spusti cijenu ako moe, uzmi to vie. Uzmi sve to nudi i vidimo se za jedno sat vremena. Donijet ću svoju polovicu novaca., rekao je u urbi. Opet je iao kod cure. Vidimo se B. Ne mora se urit., rekla sam grleći ga. Izaao je iz kuće i zalupio vratima. Nedugo nakon njega opet se začulo zvono. to si zaboravio?, upitala sam otvarajući vrata. No, na vratima nije bio B, već on. Isuse. Uđi! Rekao je B da si bolestan i da ne moe ići van., rekla sam zanemarujući scenu na brdu. Bolestan?? B se samo zeza.., rekao je. Super mi je bilo na brdu. Volio bih ponoviti to., rekao je i primicao se prema meni. Samo odjednom njegove ruke su bile obavijene oko mog struka. Prelijepo mirie., rekao je stavljajući svoju glavu na moju. Objesi mi noge oko struka., rekao je to sam ja automatski napravila. Lagano sam poskočila i objesila noge. Shvaćala sam čemu ovo vodi. Hodao je prema mojoj sobi i lagano me spustio na krevet. Krenuo je prema prozoru i počeo sputati rolete. Uto zazvoni zvono. Shit, moram otvorit. To je vjerojatno Dez. Čekaj tu., rekla sam uurbano. Potrčah prema vratima i otvorih ih. Bok Dez. B mi je rekao da će doći., rekla sam mu. Oo da. I vidi to nosim., mahao je vrećicom po zraku. Upravo sam dobio i odlučio sam to podijeliti s tobom. Makar znam da će i B puiti., rekao je s osmjehom na licu. Cijela vrećica 100 kuna, ako naravno nije problem. Deeez, ljubavi. Moe za 80?, cjenkala sam se kako mi je B i rekao. Poto te ja taaako volim, dat ću ti za 85., povisio je cijenu. Ajmo reći da moe. Hvala Dez., rekla sam poljubivi ga u obraz. Pruio mi je paketić dok sam mu ja istovremeno pruala novce. Bilo mi je drago poslovati s tobom. Dođem ja ponovno uskoro., rekao je spremajući se otići. Čekaj, Dez. Moram te pitati neto. to je s njim? B je rekao da je bolestan, ali on je u mojoj sobi., rekla sam nadajući se normalnom odgovoru. Moolim? U tvojoj sobi je?, upitao je počevi trčati. Amy, tu nema nikoga., zaderao se preko kuće. Ula sam u sobu i vidjela da je prazna. Krevet je bio netaknut unatoč tome to sam leala na njemu. Ispod kreveta i u ormarima nije bilo nikoga. Jesi puila neto prije?, upitao me Dez grleći. Ovaj, da. Gljive., rekla sam sarkastičnim tonom. Sigurna sam da je bio tu., rekla sam zabrinuto. Moda je otiao dok smo pričali. Amy, on lei u krevetu već danima. Ako ne i tjednima., rekao je gledajući me brino. Daj mi tu vrećicu. Neće ti meni nita puit danas., rekao je pomalo ljuto. Ne, oke sam. Samo sam umorna. Bit će sve super, vjeruj mi. B će me pazit., rekla sam ulijevajući mu pouzdanje. B ne zna na sebe paziti, kamoli na tebe. Bolje da ja ostanem s vama., priao mi je i zagrlio me. Dez, zbilja ne treba. Zna da te volim i zna da elim d ostane, al realnost je da ti ne moe ostat. Stvarno. B će me paziti. Obećajem., rekla sam sigurno. Dobro. I ja tebe volim mala., rekao mi je i izaao van. Vratila sam se u sobu i zatekla poznato lice. Čovječe, di si bio? ta je ovo?!?!, počela sam histerizirat. Amy, tu sam cijelo vrijeme. Nije tebi dobro danas. Leao je na krevetu i gledao me svojim crnim očima. | |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 7:02 pm | |
| Hahahhahaha koja znanatvsena fantastika O.o Kolko sam suila..B je brzi? | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 7:03 pm | |
| B je Benc. Hahaha, ne pitaj zato se Ceco samo pojavljuje i nesatje. Shvatit će sve, samo polako. | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 7:13 pm | |
| Aaa onaj slatki A nis' ni ti luda | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 7:16 pm | |
| Da, Benc. Brijem da je prekinuo s marijom, pa ako hoće... ta bi ova druga rečenic trebala bit? Na ta se to odnosi? | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 7:18 pm | |
| Da nisi ni ti luda,odabere najslađeg dečka :D | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 7:22 pm | |
| Hahahaha. A on mi je prvi pao na pamet. A Dez je Aki. Vidi da nikome nisam ime stavila, osim sebi. | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 7:24 pm | |
| Kaj nije dez tvoj sused? Da, Benc. Brijem da je prekinuo s marijom, pa ako hoće... Ti si bolesna O.o | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pet ožu 05, 2010 7:25 pm | |
| Da, Dez je moj susjed. Aki. Arian Dezdani. Ne, ja sam normalna. Fkt, brijem da su prekinuli. 90% sam sigurna. | |
| | | koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned ožu 07, 2010 1:19 am | |
|
Zadnja promjena: koza; sri pro 17, 2014 8:44 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned ožu 07, 2010 1:23 am | |
| Ajmeeeeeee.. Prelijepooooooo <3 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) | |
| |
| | | | Sastavci,priče.. :) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne možeš odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|