| Sastavci,priče.. :) | |
|
+9just_another_girl SmiLle. mala_klinka Nika † morbid.puppet † Anonimna koza Fleur TotaLno druKčija kLinka:D 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned lip 27, 2010 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned lip 27, 2010 5:27 pm | |
| Merci, merci Očekujte još ovakvih živčaih u skorije vrijeme s obzirom na stajne s Ensom | |
|
| |
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned lip 27, 2010 6:50 pm | |
| ček imam ja jedan mi smo pisali zadaćnicu na temu '' ja robinson krozo'' nadam se da ste ga svi čitali evo kako je to zvučalo i izvedbi jednog iz mog bivšeg razreda
JA ROBINSON
Ja sam Luka Puhanić. Još malo pa ću biti punoljetan. Jedva čekam taj dan.
Došao je i taj dan, moj rođendan.Okupili smo se na jednom mjestu.Prijatelji i prijateljice su mi došli na moj 18. rođendan. Bio sam jako sretan što sam sada punoljetan. Svi smo bili sretni, zabavljali smo se, pekli prase i pili. Ispeklo se prase.Sjeli smo za stol i jeli. Poslije jela smo se napili. Pospremili smo sve za sobom i krenuli kući. Bio je mrak. Vozio sam auto. BIO SAM PIJAN. NAJEDNOM JE IZLETIO JELEN PRED MENE. Skrenuo sam u šumu i udario u drvo. Bio sam u malom šoku od udarca. Probudio sam se i ustao. Čuo sam kako neke ptice pjevaju. Oko mene je bilo drveće i mnogo cvijeća. Okrenuo sam se i oko mene je bilo more.Zapitao sam se i rekao '' Luka pa ti si u divljini '' !! Odlično! Polako se spuštala noć.Pronašao sam dva kamena i zapalio vatru. Ispekao sam si ribe i pojeo ih. Zaspao sam. Probudio sam se i krenio u obilazak. Vidio sam mnogo životinja. Bilo je odlično. Našao sam drvo banana i drvo kokosa. Ubrao sam ih i jeu. I tako su mi prolazili dani. Jednoga jutra sam se probudio i slučajno pogledao na zapadnu stranu mora. I ugledao sam brod. Popeo sam se na veliku stijenu. Brod me vidio i došao je na otok. Kapetan broda je došao do mene i rekao '' Dječače, hoćeš li s nama u Hrvatsku''. Odmah sam mu odgovorio ''Naravno, Hoćete li me povesti''.
Ukrcao sam se na brod i krenuli smo. Došli smo u Hrvatsku. Bio sam jako sretan. Otišao sam kući.
KAD SAM DOŠAO KUĆI MAMA I TATA SU PLAKALI.
pokucao sam na vrata. Mama mi je otvorila i pogledala me je. Ja sam je pitao '' jeli ovo stan Puhanić''. Rekla je ''da''. Pitala me '' šta trebam i kako se zovem''
'' JA SAM LUKA PUHANIĆ TVOJ SIN''
ZAGRLILA ME I OPET POČELA PLAKATI. Do mene je došao i moj tata i on me isto zagrlio. Mama je napravila ručak, jeli smo i svi bili sretni. Bio sam sve poznatiji po selu da sam preživio mjesec dana u divljini.
Eto, tako sam ja tih mjesec dana proveo u divljini. Mislim da sam se dobro snašao.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAH
LOOL
| |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned lip 27, 2010 7:48 pm | |
| Ja nisam čitala al ovo mi se ćini ko sastavak petogodinšnjeg djeteta Carski Ne al najjače mi je da ga roditelji nakon mjesec dana nisu prepoznali haha | |
|
| |
KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned lip 27, 2010 8:24 pm | |
| - heroina je napisao/la:
- ček imam ja jedan
mi smo pisali zadaćnicu na temu '' ja robinson krozo'' nadam se da ste ga svi čitali evo kako je to zvučalo i izvedbi jednog iz mog bivšeg razreda
JA ROBINSON
Ja sam Luka Puhanić. Još malo pa ću biti punoljetan. Jedva čekam taj dan.
Došao je i taj dan, moj rođendan.Okupili smo se na jednom mjestu.Prijatelji i prijateljice su mi došli na moj 18. rođendan. Bio sam jako sretan što sam sada punoljetan. Svi smo bili sretni, zabavljali smo se, pekli prase i pili. Ispeklo se prase.Sjeli smo za stol i jeli. Poslije jela smo se napili. Pospremili smo sve za sobom i krenuli kući. Bio je mrak. Vozio sam auto. BIO SAM PIJAN. NAJEDNOM JE IZLETIO JELEN PRED MENE. Skrenuo sam u šumu i udario u drvo. Bio sam u malom šoku od udarca. Probudio sam se i ustao. Čuo sam kako neke ptice pjevaju. Oko mene je bilo drveće i mnogo cvijeća. Okrenuo sam se i oko mene je bilo more.Zapitao sam se i rekao '' Luka pa ti si u divljini '' !! Odlično! Polako se spuštala noć.Pronašao sam dva kamena i zapalio vatru. Ispekao sam si ribe i pojeo ih. Zaspao sam. Probudio sam se i krenio u obilazak. Vidio sam mnogo životinja. Bilo je odlično. Našao sam drvo banana i drvo kokosa. Ubrao sam ih i jeu. I tako su mi prolazili dani. Jednoga jutra sam se probudio i slučajno pogledao na zapadnu stranu mora. I ugledao sam brod. Popeo sam se na veliku stijenu. Brod me vidio i došao je na otok. Kapetan broda je došao do mene i rekao '' Dječače, hoćeš li s nama u Hrvatsku''. Odmah sam mu odgovorio ''Naravno, Hoćete li me povesti''.
Ukrcao sam se na brod i krenuli smo. Došli smo u Hrvatsku. Bio sam jako sretan. Otišao sam kući.
KAD SAM DOŠAO KUĆI MAMA I TATA SU PLAKALI.
pokucao sam na vrata. Mama mi je otvorila i pogledala me je. Ja sam je pitao '' jeli ovo stan Puhanić''. Rekla je ''da''. Pitala me '' šta trebam i kako se zovem''
ZAGRLILA ME I OPET POČELA PLAKATI. Do mene je došao i moj tata i on me isto zagrlio. Mama je napravila ručak, jeli smo i svi bili sretni. Bio sam sve poznatiji po selu da sam preživio mjesec dana u divljini.
Eto, tako sam ja tih mjesec dana proveo u divljini. Mislim da sam se dobro snašao.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAH
LOOL
Ahahahhaha. Bio je mrak. Vozio sam auto. BIO SAM PIJAN. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned lip 27, 2010 8:30 pm | |
| Zapitao sam se i rekao '' Luka pa ti si u divljini '' !! Odlično! Polako se spuštala noć.Pronašao sam dva kamena i zapalio vatru. Ispekao sam si ribe i pojeo ih. Zaspao sam. Probudio sam se i krenio u obilazak. Vidio sam mnogo životinja. Bilo je odlično. Našao sam drvo banana i drvo kokosa. Ubrao sam ih i jeuKAD SAM DOŠAO KUĆI MAMA I TATA SU PLAKALI.
ZAGRLILA ME I OPET POČELA PLAKATI.Prvi put je plakala jer joj je neko nepoznat došao u kuću? A drugi put je plakala zato kaj joj se sin vratio nakon mjesec dana + nije ga prepoznala. Legenda | |
|
| |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned lip 27, 2010 9:47 pm | |
| ahahhha de šta msiliš kako je bilo nama bilo kad je on too čitao car i pol | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned lip 27, 2010 11:20 pm | |
| HAHAHAAHAHHAHAHAAHAHAH i još jednom HAHAAHAHAHAHAHAH | |
|
| |
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned lip 27, 2010 11:29 pm | |
| HAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA Daaaaaaj krepat ću Ne radi mi ovo Šta je dobio ? | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pon lip 28, 2010 1:26 am | |
| HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH | |
|
| |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pon lip 28, 2010 2:06 am | |
| a ima još jedna ženska napisala kako je plivala po avionu kad se srušio i da je onda došla na otok . pa je ležala pod palmom i popeo joj se majmun na rame .. ma strašno ( a to ću pitat profu početkom škole da mi donese xD )
a ono. sve čestitke luki xD
@ ema. dobio je 2 2 i 2 xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) pon lip 28, 2010 2:14 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto lip 29, 2010 1:09 am | |
| a ono nepismeno je piso xD | |
|
| |
Nika Stalan član
Broj postova : 305 Age : 29 Registration date : 17.08.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto lip 29, 2010 1:48 am | |
| -Ema,odlicno iskaljavane bijesa ^^ (opet se pronalazim u dijelovima) -Ano. LOL. A cuj,lik pojednostavio,nije cuo za prosirene recenice i sta sad,necemo kkomplicirat hahahahahhaha,al bitno da je od bio pijan | |
|
| |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto lip 29, 2010 1:50 am | |
| al mi smo ga zajebavali kontaš bio je u šumi i onda imo nesreću i probudio se na otoku
mi mu rekli da je on to još imo posljedice od pijanstva (halucinacije xD ) | |
|
| |
Nika Stalan član
Broj postova : 305 Age : 29 Registration date : 17.08.2009
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto lip 29, 2010 2:04 am | |
| hahahahahaha ma preskocio je decko dio gdje se drogira:D | |
|
| |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) uto lip 29, 2010 2:11 am | |
| ahahahah i to je velika vjerovatnost | |
|
| |
Amortentia Ide, ide..
Broj postova : 166 Registration date : 18.07.2010
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned srp 18, 2010 7:00 pm | |
| @Anonimna ona priča je prelepa.. I lep ti je bio momak. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned srp 18, 2010 7:04 pm | |
| O Hvala :) Više nije. Udebljo se desetak kila i prava je gica prasica meni za utjehu | |
|
| |
Amortentia Ide, ide..
Broj postova : 166 Registration date : 18.07.2010
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) ned srp 18, 2010 7:05 pm | |
| Hehehe, očito je tužan pa ubija tugu u hrani. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sastavci,priče.. :) | |
| |
|