..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Sastavci,priče.. :)

Go down 
+9
just_another_girl
SmiLle.
mala_klinka
Nika
† morbid.puppet †
Anonimna
koza
Fleur
TotaLno druKčija kLinka:D
13 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Autor/icaPoruka
heroina
Svaka čast :)
heroina

Broj postova : 3538
Registration date : 16.05.2009

Sastavci,priče.. :) - Page 7 Empty
PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened lip 27, 2010 5:19 pm

emaaa :OOO
predivno
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

Broj postova : 3336
Registration date : 21.01.2010

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened lip 27, 2010 5:27 pm

Merci, merci :D
Očekujte još ovakvih živčaih u skorije vrijeme s obzirom na stajne s Ensom :D
[Vrh] Go down
heroina
heroina

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened lip 27, 2010 6:50 pm

ček imam ja jedan
mi smo pisali zadaćnicu na temu '' ja robinson krozo'' nadam se da ste ga svi čitali
evo kako je to zvučalo i izvedbi jednog iz mog bivšeg razreda

JA ROBINSON

Ja sam Luka Puhanić. Još malo pa ću biti punoljetan. Jedva čekam taj dan.

Došao je i taj dan, moj rođendan.Okupili smo se na jednom mjestu.Prijatelji i prijateljice su mi došli na moj 18. rođendan. Bio sam jako sretan što sam sada punoljetan. Svi smo bili sretni, zabavljali smo se, pekli prase i pili. Ispeklo se prase.Sjeli smo za stol i jeli. Poslije jela smo se napili. Pospremili smo sve za sobom i krenuli kući. Bio je mrak. Vozio sam auto. BIO SAM PIJAN. NAJEDNOM JE IZLETIO JELEN PRED MENE. Skrenuo sam u šumu i udario u drvo. Bio sam u malom šoku od udarca. Probudio sam se i ustao. Čuo sam kako neke ptice pjevaju. Oko mene je bilo drveće i mnogo cvijeća. Okrenuo sam se i oko mene je bilo more.Zapitao sam se i rekao '' Luka pa ti si u divljini '' !! Odlično! Polako se spuštala noć.Pronašao sam dva kamena i zapalio vatru. Ispekao sam si ribe i pojeo ih. Zaspao sam. Probudio sam se i krenio u obilazak. Vidio sam mnogo životinja. Bilo je odlično. Našao sam drvo banana i drvo kokosa. Ubrao sam ih i jeu. I tako su mi prolazili dani. Jednoga jutra sam se probudio i slučajno pogledao na zapadnu stranu mora. I ugledao sam brod. Popeo sam se na veliku stijenu. Brod me vidio i došao je na otok. Kapetan broda je došao do mene i rekao '' Dječače, hoćeš li s nama u Hrvatsku''. Odmah sam mu odgovorio ''Naravno, Hoćete li me povesti''.

Ukrcao sam se na brod i krenuli smo. Došli smo u Hrvatsku. Bio sam jako sretan. Otišao sam kući.

KAD SAM DOŠAO KUĆI MAMA I TATA SU PLAKALI.

pokucao sam na vrata. Mama mi je otvorila i pogledala me je. Ja sam je pitao '' jeli ovo stan Puhanić''. Rekla je ''da''. Pitala me '' šta trebam i kako se zovem''

'' JA SAM LUKA PUHANIĆ TVOJ SIN''

ZAGRLILA ME I OPET POČELA PLAKATI. Do mene je došao i moj tata i on me isto zagrlio. Mama je napravila ručak, jeli smo i svi bili sretni. Bio sam sve poznatiji po selu da sam preživio mjesec dana u divljini.

Eto, tako sam ja tih mjesec dana proveo u divljini. Mislim da sam se dobro snašao.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAH

LOOL
[Vrh] Go down

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened lip 27, 2010 7:48 pm

Ja nisam čitala al ovo mi se ćini ko sastavak petogodinšnjeg djeteta :D
Carski :D

Ne al najjače mi je da ga roditelji nakon mjesec dana nisu prepoznali haha
[Vrh] Go down
KarliCa.
KarliCa.

Broj postova : 2590
Registration date : 21.05.2010

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened lip 27, 2010 8:24 pm

heroina je napisao/la:
ček imam ja jedan
mi smo pisali zadaćnicu na temu '' ja robinson krozo'' nadam se da ste ga svi čitali
evo kako je to zvučalo i izvedbi jednog iz mog bivšeg razreda

JA ROBINSON

Ja sam Luka Puhanić. Još malo pa ću biti punoljetan. Jedva čekam taj dan.

Došao je i taj dan, moj rođendan.Okupili smo se na jednom mjestu.Prijatelji i prijateljice su mi došli na moj 18. rođendan. Bio sam jako sretan što sam sada punoljetan. Svi smo bili sretni, zabavljali smo se, pekli prase i pili. Ispeklo se prase.Sjeli smo za stol i jeli. Poslije jela smo se napili. Pospremili smo sve za sobom i krenuli kući. Bio je mrak. Vozio sam auto. BIO SAM PIJAN. NAJEDNOM JE IZLETIO JELEN PRED MENE. Skrenuo sam u šumu i udario u drvo. Bio sam u malom šoku od udarca. Probudio sam se i ustao. Čuo sam kako neke ptice pjevaju. Oko mene je bilo drveće i mnogo cvijeća. Okrenuo sam se i oko mene je bilo more.Zapitao sam se i rekao '' Luka pa ti si u divljini '' !! Odlično! Polako se spuštala noć.Pronašao sam dva kamena i zapalio vatru. Ispekao sam si ribe i pojeo ih. Zaspao sam. Probudio sam se i krenio u obilazak. Vidio sam mnogo životinja. Bilo je odlično. Našao sam drvo banana i drvo kokosa. Ubrao sam ih i jeu. I tako su mi prolazili dani. Jednoga jutra sam se probudio i slučajno pogledao na zapadnu stranu mora. I ugledao sam brod. Popeo sam se na veliku stijenu. Brod me vidio i došao je na otok. Kapetan broda je došao do mene i rekao '' Dječače, hoćeš li s nama u Hrvatsku''. Odmah sam mu odgovorio ''Naravno, Hoćete li me povesti''.

Ukrcao sam se na brod i krenuli smo. Došli smo u Hrvatsku. Bio sam jako sretan. Otišao sam kući.

pokucao sam na vrata. Mama mi je otvorila i pogledala me je. Ja sam je pitao '' jeli ovo stan Puhanić''. Rekla je ''da''. Pitala me '' šta trebam i kako se zovem''

ZAGRLILA ME I OPET POČELA PLAKATI. Do mene je došao i moj tata i on me isto zagrlio. Mama je napravila ručak, jeli smo i svi bili sretni. Bio sam sve poznatiji po selu da sam preživio mjesec dana u divljini.

Eto, tako sam ja tih mjesec dana proveo u divljini. Mislim da sam se dobro snašao.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAH

LOOL
Ahahahhaha.

Bio je mrak. Vozio sam auto. BIO SAM PIJAN.

[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened lip 27, 2010 8:30 pm

Zapitao sam se i rekao '' Luka pa ti si u divljini '' !! Odlično! Polako se spuštala noć.Pronašao sam dva kamena i zapalio vatru. Ispekao sam si ribe i pojeo ih. Zaspao sam. Probudio sam se i krenio u obilazak. Vidio sam mnogo životinja. Bilo je odlično. Našao sam drvo banana i drvo kokosa. Ubrao sam ih i jeu

ZAGRLILA ME I OPET POČELA PLAKATI.

Prvi put je plakala jer joj je neko nepoznat došao u kuću?
A drugi put je plakala zato kaj joj se sin vratio nakon mjesec dana + nije ga prepoznala.
Legenda :D
[Vrh] Go down
heroina
heroina

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened lip 27, 2010 9:47 pm

ahahhha
de šta msiliš kako je bilo nama bilo kad je on too čitao
car i pol
[Vrh] Go down
just_another_girl
just_another_girl

Broj postova : 7848
Registration date : 16.03.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened lip 27, 2010 11:20 pm

HAHAHAAHAHHAHAHAAHAHAH
i još jednom HAHAAHAHAHAHAHAH
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened lip 27, 2010 11:29 pm

HAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
Daaaaaaj krepat ću :D Ne radi mi ovo :D
Šta je dobio ? :D
[Vrh] Go down
† morbid.puppet †
† morbid.puppet †

Broj postova : 2100
Registration date : 25.06.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimepon lip 28, 2010 1:26 am

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
[Vrh] Go down
heroina
heroina

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimepon lip 28, 2010 2:06 am

a ima još jedna ženska
napisala kako je plivala po avionu kad se srušio i da je onda došla na otok . pa je ležala pod palmom i popeo joj se majmun na rame .. ma strašno ( a to ću pitat profu početkom škole da mi donese xD )

a ono. sve čestitke luki xD

@ ema. dobio je 2 2 i 2 xD
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimepon lip 28, 2010 2:14 am

ISUSE
JA bi mu dala 5 5 5
[Vrh] Go down
heroina
heroina

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimeuto lip 29, 2010 1:09 am

a ono
nepismeno je piso xD
[Vrh] Go down
Nika
Stalan član
Stalan član

Broj postova : 305
Registration date : 17.08.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimeuto lip 29, 2010 1:48 am

-Ema,odlicno iskaljavane bijesa ^^
(opet se pronalazim u dijelovima)
-Ano. LOL. A cuj,lik pojednostavio,nije cuo za prosirene recenice i sta sad,necemo kkomplicirat :D
hahahahahhaha,al bitno da je od bio pijan
[Vrh] Go down
heroina
heroina

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimeuto lip 29, 2010 1:50 am

al mi smo ga zajebavali
kontaš bio je u šumi i onda imo nesreću i probudio se na otoku

mi mu rekli da je on to još imo posljedice od pijanstva (halucinacije xD )
[Vrh] Go down
Nika
Stalan član
Stalan član

Broj postova : 305
Registration date : 17.08.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimeuto lip 29, 2010 2:04 am

hahahahahaha
ma preskocio je decko dio gdje se drogira:D
[Vrh] Go down
heroina
heroina

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimeuto lip 29, 2010 2:11 am

ahahahah
i to je velika vjerovatnost
[Vrh] Go down
Amortentia
Ide, ide..
Ide, ide..
Amortentia

Broj postova : 166
Registration date : 18.07.2010

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened srp 18, 2010 7:00 pm

@Anonimna ona priča je prelepa.. I lep ti je bio momak.
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened srp 18, 2010 7:04 pm

O Hvala :)
Više nije. Udebljo se desetak kila i prava je gica prasica :D
meni za utjehu Rolling Eyes
[Vrh] Go down
Amortentia
Ide, ide..
Ide, ide..
Amortentia

Broj postova : 166
Registration date : 18.07.2010

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitimened srp 18, 2010 7:05 pm

Hehehe, očito je tužan pa ubija tugu u hrani.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 7 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Sastavci,priče.. :)
[Vrh] 
Stranica 7 / 7.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-