..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Sastavci,priče.. :)

Go down 
+9
just_another_girl
SmiLle.
mala_klinka
Nika
† morbid.puppet †
Anonimna
koza
Fleur
TotaLno druKčija kLinka:D
13 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Autor/icaPoruka
koza
Bravo..:)
koza

Broj postova : 683
Registration date : 05.10.2008

Sastavci,priče.. :) - Page 5 Empty
PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimened oľu 07, 2010 1:24 am

aa hvalaa. sad dok čitam, nekak mi je pre romantično. a ja nisam neki romantični tip. al kaj mogu, stvarno sve u ovome je istina. niš nije izmišljeno. i to su jednostavno moji osjećaji.
[Vrh] Go down
Fleur
Svaka čast :)

Broj postova : 15361
Registration date : 25.06.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimened oľu 07, 2010 1:27 am

Meni je prelijepo. I nije previše romantično. Bar ne onoliko koliko ti misliš. Taman :D
[Vrh] Go down
koza
koza

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimened oľu 07, 2010 1:27 am

i još samo da kažem, onaj dečko za kojim sam patila, sad mi je jedan od najboljih prijatelja i priznao mi je da mu je sad jako žao što onda nije bio sa mnom. i ova bivša cura od mog dečka. ta koja ga je 2 puta ostavila, priča se da ona sad još njega voli. ali dobro, samo hoću reći da sve jednom dođe na svoje.
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimened oľu 07, 2010 1:28 am

Istina. A i imaš neku vrstu sreće :D
[Vrh] Go down
SmiLle.
SmiLle.

Broj postova : 3214
Registration date : 30.11.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimened oľu 07, 2010 1:38 pm

Jaooo predivna priča...meni je baš romantična... in love
[Vrh] Go down
http://zoranmisic.com/site/forum/
koza
koza

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimened oľu 07, 2010 2:08 pm

hvala hvala :))
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

Broj postova : 3336
Registration date : 21.01.2010

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimened oľu 07, 2010 3:12 pm

Lijepo Ines :)
[Vrh] Go down
koza
koza

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimened oľu 07, 2010 5:18 pm

hvala ti :D
[Vrh] Go down

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesub oľu 20, 2010 10:50 pm

Skupila se prašina na temu :'(
Evo ja malo čistim prašinu :D

Sastavak za zadaćnicu iz prvog polugodišta.Poslala ga je na lidrano i imam pohvalnicu za njega .Ne,ne hvalim se al meni nije niš poseban.

Sloboda.
Sloboda.ta riječ kao da ni nema značenje,više nismo ni svjesni koliko značenje zapravo ima.

Da nismo slobodni,da nemammo vlastite misli,vlastiti izbor i osječaje ne bi nas zvali ljudima već robotima.Stvoreni smo sa slobodnim srcem,a na nama je da ga slijedimo.Sloboda su naša krila za ulazak u savršen život,savršen let.Obožavam koračati šumom lomiti sitne grančice nogama i biti u blatu do koljena.Sloboda je u malim stvarima.Ljudi uzimaju slobodu zdravo za gotovo,uzimaju je kao nešto nevrijedno,isprazno.Trebamo ju iskoristiti koliko god i kako god je moguće,jer itekako je vrijedna.kako biste se osječali da sada vaša krila netko jednostavno otkine?Da vas zaveže lancima,otme vaše "ja"?Zaboravili biste voljeti,a u srcu bi zatomili samo bijes i tugu,bijes na samoga sebe zato što niste znali iskoristiti nešto što ste dosada imali,a to je sada nestalo.Najveća sloboda su fantazije,usmjerenost prema dobru,nezainteresiranost za loši,nepošten svijet.trebali bismo raširiti svoja krila i preletjeti preko planina i ostalih prepreka penjuči se visoko...Visoko..Dovoljno visoko da dotaknemo zvijezde,stvorimo i živimo u savršenom svijetu.Samo nam je nebo granica.

Zato ljudi,dišimo punim plućima .Tko zna,možda ćemo jednog dana ipak stvoriti potpuno slobodan,savršen svijet?

Ivy
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesub oľu 20, 2010 10:52 pm

I sastavak nastao prije par dana,zbog zadaćnice iz hrvatskog.

Bože,daj mi snage za let

Bože!U ovom trenutku imam toliko želja da ih ne mogu prebrojati.No za ostvarenje svih želja i snova trebam Tvoju pratnju.Trebam Tebe.
Za par mjeseci odlučit ću što ću dalje sa svojim letom.No,budućnost me ne brine.Reći ćeš da sam luda ili nešto,ali volim živjeti svaki dan kao da mi je posljednji.Jest da me trese groznica oko upisa u srednju školu ali sve u normali.Ne brini se,neću te tražiti dobre ocjene da se mogu upisati u srednju koju želim,za to se sama moram pobrinuti.Neću te tražiti niti novce,novci ne čine čovjeka.Štoviše,kvare ih.ne zanimaju me materijalne stvari..Neću te tražiti niti vječnu sreću,svatko sam kroji svoju sreću.želim Tvoju pratnju.Želim Tvoju hrabrost da se suočim sa svim nedaćama.Želim Tvoju ruku da mi da snagu za moj let.Daj mi snage da priznam pogrešku i ispravim je.No najviše od svega,daj mi snage da budem dobar i pošten čovjek.Možda tražim previše...Zapravo,sigurno tražim previše.Uzmi mi srce i operi ga od svega.Bit ću tvoj ponos a ti budi moja pratilja.
Hvala Ti što me držiš kao kap vode na dlanu.Hvala Ti za svaki dan,svaki sat,svaku minutu,svaku sekundu.Hvala Ti za ove anđele koje si utjelovijo u ljudskim tjelima,za prijatelje.ja ću biti ptica u letu,a Ti budi vjetar u mojim krilima. :)

Ivy
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

Broj postova : 5484
Registration date : 16.01.2010

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesub oľu 20, 2010 11:14 pm

Prvi: imas potpuno pravo, sve je super receno, samo sto si ti to bolje reklanego bih ja mogla :) Ne mozemo ni zamisliti kako je nekim ljudima kojima je sloboda oduzeta, kojima netko govori stotrebaju raditi i misliti, kako se trebaju osjecati. Danas svi uzmaju slobodi zdravo za gotovo jer je napisana u Konvenciji o ljudskim pravima pa ni ne razsmiljamo o njoj. A da nam fali, itekako bismo zeljelki da nam je vrati.
Drugi: najljepse je zivjeti kao da ti je svaki dan zadnji jer tako imas priliku iskoristiti svaki sekundu svakog dana :)
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesub oľu 20, 2010 11:17 pm

Trebamo izmust iz života sve najbolje :)
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesub oľu 20, 2010 11:19 pm

TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
Trebamo izmust iz života sve najbolje :)

Da, jer nas ionako nastoji zajebati na svakom koraku tako da trebamo odluciti izvuci ono najbolje i kojim ljudima vrijedi dati povjerenje i podijeliti s njima zivot.
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimepet oľu 26, 2010 1:54 am

Oprostite, predugo je :)

My head throbs, my vision blurs, I know you're saying something to me, but what I do not know. I feel dizzy, I feel like any minute now my legs are going to buckle beneath me. I am going to fall to the ground but you'll be there to catch me, just like you always are. And so you do. As I fall to the floor, my eyes snapping shut, blocking out the blurred sight of your concerned features, your arms are wrapped around me. Yet again, you catch me, pull me against you as I begin to shake.
You don't say a thing as you gently rock me against your strong body, you don't have to. Just knowing that you're here, holding me, keeping me safe; that's enough for me. Not enough to put my mind at rest, that will more than likely never happen, but it's enough to calm me down, it's enough to stop me shaking as much, enough to allow my eyes to slowly flutter open. You offer me a small smile, those deep brown eyes of yours trying so hard not to convey the concern that lies deep within them. Your arms seem to wrap themselves tighter around me, gently pulling me down beside you as you sit down on the black leather sofa.
I thought this pain would go, I thought that as soon as I'd opened up to you; things would be okay, this nightmare I'm living in would stop.
Only I'm still waiting, I'm still longing to wake up with a smile on my face, grateful that I am alive. I remember the day I told you everything. You'd been worried about me for so long, hassling me almost everyday to let you in on my problems and when I finally did, what I told you came as no surprise.
You weren't shocked or disappointed when I told you about the cutting, the nightmares, the loneliness I felt. You said you'd had some idea about what had been going on.
I remember that day so well. I was shaking by the time I'd told you everything and you just held me, and as you held me in your arms I felt safe, just like I always had done, only this time I felt relief as well. You knew, and you weren't angry, freaked out or disappointed. You cried, you cried with me as you rocked me in your arms and you told me, you told me things were going to be okay. That was over six months ago now.
Things aren't any better. No matter how hard I try, I just can't make it stop. I talk to you, you listen to me everyday.You help me through my worst days, just like today only it's hard. You don't know how I'm feeling, no one does. It's too hard to explain. Everyday is like a battle, a battle against the whirlwind of emotions that fill my mind, my heart. Everyday we talk, you hold me, you promise me that things are going to get better.
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimepet oľu 26, 2010 11:49 pm

Everyday is like a battle, a battle against the whirlwind of emotions that fill my mind, my heart. Everyday we talk, you hold me, you promise me that things are going to get better.
in love
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimepet oľu 26, 2010 11:54 pm

Everyday is like a battle, a battle against the whirlwind of emotions that fill my mind, my heart. Everyday we talk, you hold me, you promise me that things are going to get better.
in love

Drago mi je da ti se svidjelo, ne znam odakle mi je to doslo :)
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimepet oľu 26, 2010 11:55 pm

I više nego svidjelo.Presavršeno je ^^
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimepet oľu 26, 2010 11:56 pm

I više nego svidjelo.Presavršeno je ^^

Oh, hvala Sastavci,priče.. :) - Page 5 40332
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimepet oľu 26, 2010 11:58 pm

Nemoj zahvaljivat na istini :D Sastavci,priče.. :) - Page 5 205986 Sastavci,priče.. :) - Page 5 40332
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimepet oľu 26, 2010 11:59 pm

Iznenadilo me, zato :) Nisam bas posve zadovoljna pa ono.....ovo mi je drago cuti Sastavci,priče.. :) - Page 5 40332
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesub oľu 27, 2010 4:32 am

Ivona ma ti si cudo od djeteta :* :D
Savrsen prvi.

Tea, nema potrebe govoriti. prepreprepre dobro je :D

Predobar dio : Everyday is like a battle, a battle against the whirlwind of emotions that fill my mind, my heart. Everyday we talk, you hold me, you promise me that things are going to get better. i

Only I'm still waiting, I'm still longing to wake up with a smile on my face, grateful that I am alive. I remember the day I told you everything.
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesub oľu 27, 2010 12:56 pm

Tea, ostadoh bez riječi. Apsolutno savršeno!!!!!!!!!
[Vrh] Go down
just_another_girl
just_another_girl

Broj postova : 7848
Registration date : 16.03.2009

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesub oľu 27, 2010 12:57 pm

Amy je napisao/la:
Tea, ostadoh bez riječi. Apsolutno savršeno!!!!!!!!!
Slažem se ^^
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesub oľu 27, 2010 10:01 pm

Ajme, hvala vam shame Nisam ovo ocekivala shame Pukla me inspiracija.
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitimesri tra 07, 2010 1:34 am

Upravo napisano :D

Ne priznajem da je java, sigurno je san,
tišinu ruše riječi "danas je naš dan"
Sunce sklanja oblake, suza već dosta je
jer ti nikada nisi prestao željet' me.

Sve oko nas prestaje biti važno,
onda kada ti zagrliš me snažno
Kao stari gost , vračaš se bez kucanja
rušiš stari tok , ponovo ti i ja.

Zaboravljeno "Volim te" silazi sa mojih usana
Sada znam da trebam te, da nikad' nisam prestala
nacrtaj snove, oboji svijet duginim bojama
to možeš samo ti , bez tebe sam izgubljena.

Sada kad te opet imam , ne želim da nas išta rastavi
Jer znam da moj si život , ne želim da se završi
Pamti sve poglede, možda opet prestane
Iako ću uvijek da čuvam te, možda jednom nestane

Sada znam zašto nije išlo s drugima
sada znam da nije dozvoljavao trag tvog dodira.
Ne treba nam ovaj svijet, ne trebaju nam riječi
jer u krilu tvom nema kraja sreći
Uvijek za tebe , preko svega ću preći ,
samo da čujem te dvije riječi ..

>> VOLIM TE <<
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sastavci,priče.. :)   Sastavci,priče.. :) - Page 5 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Sastavci,priče.. :)
[Vrh] 
Stranica 5 / 7.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-